divendres, 6 d’agost del 2010

Mentides de riera, de ràdio, de turisme i més i més i més



1er.- Aprovació de l'acta de la sessió celebrada el dia 1 de juliol de 2010.
2on.- Modificació pressupostària mitjançant la concessió de suplement de crèdit.
3er.- Aprovació de la rectificació de l’Inventari de Béns i Drets, a 31 de desembre de 2009.
4rt.- Aprovació inicial del reglament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.
5è.- Determinació de les festes locals per a l’anualitat 2011.
6è.- Aprovació del Pla d'actuacions en el Passeig Marítim, Avda. Bon Pastor i Avda. Països Catalans.
7è.- Moció presentada pel GPM d’ERC per impulsar i promoure una fira d’entitats a Malgrat de Mar.
8è.- Moció presentada pel GPM d’ERC per a l’elaboració d’un reglament regulador de la participació dels regidors/ores i els Grups Municipals en els òrgans d’informació i difusió municipal.
9è.- Presa de raó de les resolucions de l'Alcaldia des de la 1184 a la 1600/2010.
10è.- Precs i preguntes.


29 comentaris:

Anònim ha dit...

A que cada dia està mas guapa!

Anònim ha dit...

Si igual que la vega.

Anònim ha dit...

Aquesta Ana Vega no té vergonya. En el punt 7, minut 06:00 demostra que no sap ni llegir. En el minut 26 demostra que no sap ni escoltar i en el minut 21 de precs i preguntes ens demostra que ara que la feina li fa el SOC, ella es dedica a no fer res, el seu anhelat estat idíl·lic.
Ara es pensa que és algú important per les seves actuacions consistorials. HOSTIA PUTA!!!!!!!

Anònim ha dit...

Es que la vega no sabe pronunciar la R de robo.

Anònim ha dit...

No culpeu a la Vega per ser com és, culpeu a la Jefa per aferrar-se a la cadira per realitzar el seu projecte megalómic i culpeu a tots aquells que ja els hi està bé aguantar-la i tragar-se el seu mínim orgull -si es que els hi queda- per un sou o per ostentar un càrrec de regidor.
I culpeu a tots els malgratencs que la mantenen i els hi està bé aquest modus vivendi. A Malgrat tenim el que tenim per la poca qualitat democràtica i crítica dels seus vilatans. Ara, més que mai, té sentit l'absurda història del topònim que deia a Malgrat si està de MAL GRAT.

Anònim ha dit...

sort que ara vindrà ERC i arreglarà tot, tot i tot! com si ERC de Malgrat no tingués coses a amagar. Algun dia sortiran.

Anònim ha dit...

Pero seguro que no amagan las morcillas que se come la vega i las fiestas de la jefa.

Anònim ha dit...

La VEGA si tuviera una minima de berguenza se marchraria hacia su casa por la puerta de atras.

Anònim ha dit...

Suposo que qui diu aquesta frase és un socialista ben informat, no?: sort que ara vindrà ERC i arreglarà tot, tot i tot! com si ERC de Malgrat no tingués coses a amagar.

Com si ERC de Malgrat no tingués coses a amagar???? Què és el que saps que amaguen els socialistes i no dius? Que et traeix l'inconscient?

Anònim ha dit...

Partint de la base que l'actual secretari de formació del PSC és un ex-convicte condemnat a presó (Filesa) i íntim amic del Luigi, en Tomeu i altres personatges per l'estil, podem imaginar la formació que imparteix el partit a les noves generacions de trepes tipus Romero.

Anònim ha dit...

Ja beus con el caso Banca Catalana del Pujol.

Anònim ha dit...

Vega di Rabo que esa no sabe escribir. Es muy facil RABO.

Anònim ha dit...

Dentro de un mes saldran con un bosque de banderas esteladas, al mas puro estilo nazi de los años 1930 y mas, como los abertzales del pais vasco. Lo que no se esperan estos ilusos es que quiza el pueblo llano les va a dar un soberana colleja en las urnas; que no esta el personal para soñar con las walkirias con la que esta cayendo. Un ejemplo. Hay personas de derechas, nada amigas de veleidades revolucionarias, que en las autonomicas votan CIU y en las generales PP. Bueno, pues estas personas estan ya un poco escamadas con tanto independentismo de CIU y quiza cambien su voto y se lo daran al PP; ya paso aquella vez del acta notarial negando CIU el pan y la sal al PP, que mucha gente de derechas dejo de votar CIU y voto PP. No saben estos catalanistas el lio que se estan armando y la soga que se estan poniendo al cuello. A esperar las elecciones.

Anònim ha dit...

Anònim 13:18, sobretot els votants del PPMalgrat que voten socialista quan voten a la Vega.

Anònim ha dit...

Que dices los de derechas de malgrat cuando el Sr Marcelino Gomez le hizo la cama al sr Ramon los votantes votamos a la Campoy el problema vino cuando los innorantes votaron PP y la Campoy pacto con la Berraca, esa es la verdad.
Posdata que sepais que el Sr Marcelino Gomez tiene la larga enfermedad y con cargo en la provincial de barcelona PP haber como se come esto.

Anònim ha dit...

"innorante"...mare de deu quin futur

Anònim ha dit...

Yo soy innrante asi osva pandilla de payasos

Anònim ha dit...

Si enlloc de votar a partits d'obediència espanyola ho fessis en clau catalana, la teva "innarancia" tindria alguna possibilitat de ser superada. Mentre segueixis enrocat en la "grande i libre" seguiràs condemnat a penar el teu pecat eternament. Per burro!

Anònim ha dit...

col.loquen un llum a un pam de la porta de l'Ajuntament

Anònim ha dit...

Home!, ja era hora, més val tard que mai. Finalment s'han adonat de la seva falta de llums. El proper pas serà el de posar-hi una taquígrafa al costat del llum per tenir el kit complert, i és que la Campoy & boys des de que van fitxar a la Vega progressen espectacularment.

Anònim ha dit...

Votare ala bandera inconstitucional ya que no sepuede votar a la aguila voto a la otra republicana la de paracuellos por ejemplo !!! valla pandilla de zagalicos.

Anònim ha dit...

Zagales¿ vosotros soy de aqui o venis a pasar la feria?

Anònim ha dit...

La maxima autoridad de malgrat manifiesta que si el proximo año sigue la crisis no habra fiesta mayor.
Y yo digo , no tepreocupes que hay elecciones en mayo y ya no estareis en malloria y otra para esta fiestas mejor no hacer nada porque los petardos son los que no explotaron en blanes.

Anònim ha dit...

Em podrieu dir què a veure els comentaris que surten amb el que es va parlar al ple? No entenc pas res

Anònim ha dit...

Ara resulta que els d'ERC es dediquen a l'humor, seriós, però humor al cap i a la fi. El tema s'ho mereix davant l'última i espectacular alcaldada.

http://ercmalgrat.blogspot.com/2010/08/la-farola-miquel-del-roig.html

Anònim ha dit...

I la vega que e,e,e,e,e,e, a,a,a,a,a,a,a,a, viviendo del cuento ya.

Anònim ha dit...

Ja tedic jo el anonin 16:39 que tu si que nos sap. Macu esto esper espresio sin lliures.

Anònim ha dit...

Les garrofes estan pendents d'apel.lació.

Anònim ha dit...

La Campoy menteix del tema dels encausats,la policia va redactar unes diligències en les que deia que les persones (7) estaven violentes, es feia servir un menor d'escut humà, ... i qui va fer redactar aquestes diligències????ai,ai,ai, ...