dilluns, 17 d’agost del 2009

Sobre conducció de ramats

De les moltes i variades prodigioses realitzacions que aquesta colla de farsants, que de fa anys han fet niu a l'ajuntament, han regalat al poble de Malgrat, potser, la que més desapercebuda ha passat entre nosaltres ha estat la introducció d'aquestes senyals informatives de direcció per a vianants.

Amb aquesta vocació de manaires professionals de ramats que els caracteritzen no han pogut evitar de canalitzar els itineraris urbans per tal que el visitant que arriba al nostre poble no es perdi cap detall de les magnes operacions especulatives de la nostra alcaldessa i així ens trobem en que nomes baixar del tren el pobre ciutadà incaut, turista o no que ens visita, es adreçat, si vol anar al Parc Francesc Macià, contravenint tota lògica, cap a l'avinguda Bon Pastor, suposem que amb la intenció de que el visitant pugui fruir del solejat passeig per sobre de la magnífica riera coberta amb que la nostra alcaldessa ens ha dotat. És a dir, constatem pasmats que la línia més curta entre dos punts no és la línia recta com ens havien explicat de petits, sinó la marrada itinerant per carrers plens de botigues a fi de que si finalment el visitant aconsegueix arribar al parc, fet bastant improbable, ho faci carregat amb les compres realitzades en el seu llarg i exhaustiu desplaçament.

Amb lo fàcil que seria enfilar el carrer Marià Cubí, Mn. Cinto, Nàpols, Riera i tot recte al final arribar al parc, dons no!, han estat capaços de complicar la vida a la gent fins a límits extrems per tal de complaure al potent gremi de comerciants que de segur deuen estar molt satisfets amb el prodigi perpetrat per les nostres superdotades autoritats i pensant en erigir-lis un monument de merescut homenatge on hi puguin defecar a gust les gavines i coloms. Enhorabona de nou.

Observem també que per anar a Can Campassol la marrada és de notable alt.

També observem que el Parc del Castell és una visita no recomanada. Que els hi fa vergonya?

29 comentaris:

Anònim ha dit...

No saps que el parc del Castell és obra de'n Mora i que llavors no cal? Espera't a que tingui l'ascensor fet! Com que l'haurà fet ella, llavors ja es podrà anunciar que s'hi vagi!

Legendario amb cola si us plau. ha dit...

Ei Malgratot! et vaig veure el dissabte passat per la nit a barrakes. Anaves acompanyat de la teva dona i altra companyia (no detalls) i portaves el cubata a la mà (homeeeee). Amb la teva facilitat i magnificació d'oratòria ens podries fer un article dels teus parlant-nos de que et van semblar les barrakes. No? Els cubates segur que bons. Vinga, salut!

Anònim ha dit...

Jo també et vaig veure a la barraka de l'associació d'immigrants prenent copes o era la barraka de la coorporació municipal socialista?jo també m'estalviaré detalls,ara que si insisteixes et faré una llista dels colaboradors,amb familiars i treballadors inclosos.

Anònim ha dit...

No poden col.laborar? Perrea, perrea....

Anònim ha dit...

Hi ha llocs normals on els membres de l'"staff" s'anomenen organització, però clar, això passa en un poble normal, no en el nostre i tot gràcies a la portentosa labor del PSC.

Malgratot ha dit...

Tant gran és l'obsessió que teniu amb Malgratot que ja els veieu a pertot, fins i tot en els llocs en que no s'hi assisteix?

Anònim ha dit...

Perrea diu,..no,no,si jo ja tinc feina no n'he de demanar a l'ajuntament.Perrea ve d'una cançó,oi?igual que aquella que diu:

"tan avorrit d'estar envoltat per una colla de llapons"

A tot això,el tema perrea no l'he acabat d'entendre,perrea perquè?és millor estar fora la barra que a dins servint,no? o potser la vostra col.laboració busca un rèdit electoral.No,no,no,..això a algunes persones nouvingudes no els hi agradarà gens!

Anònim ha dit...

Que hi feia la Vega a la parada de l'associació d'immigrants, que es dedica ara també a l'altruista evangelització franquista entre els immigrants després d'haver aconseguit la conversió a la seva doctrina de tot el PSC? Quanta misèria que corre per aquest poble.

Anònim ha dit...

Que divertit staff,on eren les barraques al Hyde Park,ja,ja,ja,..

Anònim ha dit...

staffadors...

Anònim ha dit...

Si no en teniu ganes de barrakes no vingueu. Aneu-vos a fer calçots a la llera de la Riera.

Anònim ha dit...

Ai senyor! quins caparronets !

Anònim ha dit...

Les barraques són del poble,podem venir i dir el que ens vingui en gana,només faltaria i ara no és temps de calçots.

Anònim ha dit...

Nois, tranquilitat i bons aliments sisplau!

Anònim ha dit...

Hi tan que son "staffadors", 300€ que ha hagut de pagar cada barraca. I ells (ABM)?, que no paguen res?

la merla ha dit...

doncs a mi em van agradar les barrakes! amb en xaxu, unio, aecam, malgrat2000, jerc,interesportiu,immigrants,diables, i com no amb els staff! visca les barrakes visca la gent que va venir a passar-ho bé i visca les entitats. l'any que ve més i millor!

Anònim ha dit...

a ki la gent s’avorreix molt, no?
si es fan xk es fan, no es fan xk no es fan, si les monte un xk ho fan ells.... tot ho esteu portan cap a un àmbit polític, però eu pensat ke pot ser hi ha gent k li suda la polla? k no ho fan per política? es increïble...esteu treien la il·lusio a la gent de fer kualsevol cosa per el poble

Anònim ha dit...

Perdoneu,però aquí n'hi ha un que ha dit:perrea,perrea,...si no vols pols no vagis a la llera.A mi també m'agraden les barraques i no tot és criticable,però si ho és el tinglado que van muntar els socialistes a la parada de l'associació d'immigrants,si volien una barraca que les joventuds socialistes l'haguèssin posat.

Anònim ha dit...

Sóc partidari de no incloure grups polítics a les barrakes. Només entitats locals. Els grups polítics ja tenen on subvencionar-se, amb els seus propis militants i el propi partit. Les entitats en canvi depenen de elles mateixes i de les activitats com aquestes. ABM proposo que l'any que ve, participin només entitats cultural i esportives.

Anònim ha dit...

Jo també estic d'acord amb l´últim anònim,a més de demanar més ética personal per no crear barrraques encobertes que l'únic que provoquen és una descredibilitat,en aquest cas,cap a l'ass.d'imm.

Anònim ha dit...

I quan un partit polític monopolitza una barraca sense que aquesta porti el seu nom? Aquesta és la denúncia, no que tal o tal partit (sota les seves sigles) monti una barraca, qui vulgui anar-hi hi anirà i qui no, no. Com a mínim no enganyen a ningú, ni volen manipular ningú, en canvi quan mig equip de govern es posa darrera la barra de l'associació d'immigrants fa pensar... i que cadasqú pensi el que vulgui. Jo dic: les properes eleccions municipals es molt probable que els immigrants (empadronats, legals...) puguin votar (i és bo que així sigui) i hi ha partits que frisen per fer-se'n amics (d'això s'en diu prosselitisme).

Anònim ha dit...

No hi va anar el Cebolleta? Quina gran figura es perd la festa sense la seva assitència. Segur que dóna un bon espectacle, preguntant a les noies sobre les seves parts íntimes i dient que té carreres.

Anònim ha dit...

Visca la ignorància!!!!
Perquè opineu si no en teniu ni idea.
vinga a barrejar coses sense sentit.
Va a veure qui la diu més grossa!!
Vinga no us talleu, fem una mica de terapia...que us fa falta.
Bua bua bua

Anònim ha dit...

Molt maco demanar que no participin els partits polítics, eh?. I qui ha donat suport des del principi a les barrakes?. A més els que participen són les organitzacions juvenils dels grups polítics i em sembla molt bé que s'impliquin en festes locals. A tots els pobles ho fan i no passa res. per què a Malgrat sempre s'ha d'anar contracorrent. Per què es demana ara excloure ara a gent que s'ho ha currat des del primer dia. Per a mi és el mateix un partit politic que una entitat. On és la diferència? les entitats també gaudeixen de subvencions per part de les administracions i reben quotes dels socis. no?. Discriminar els partits politics com si fóssin entitats amb ànim de lucre -que no ho són- és no tenir cap mena de cultura política.

D'altra banda, qui li molesti veure socialistes a la barraca de l'AIM que l'any vinent s'hi apunti i cap problema.

mar de Malgrat ha dit...

Com es pot desviar tant l'atenció, és obra del "legendario amb cola si us plau" a qui no deu interessar que s'opini dels itineraris que indiquen els rètols per a vianants.
Es interessant seguir aquests itineraris, us ho aconsello i, ja hem direu en quin o en quins punts no heu estat capaços d'arribar al destí.

Anònim ha dit...

No m'estranya que els hi faci vergonya. El Víñólés ho té fet una me desde que va fer-se'n càrrec i es que l'home ja don de sí tot el que pot i fent-ho així, no se li pot demanar més. Està de ple dedicat a fer l'inventari d'arbres de Malgrat mentre a estones perdudes va posant i traient xarxes i és que a la seva edat no para. Alerta, que això a certes edats no pot ser bo de cap manera.

Anònim ha dit...

On és el cebolleta?

Anònim ha dit...

qui és el cebolleta?

Anònim ha dit...

El presidente de las juventudes de la Vega de Malgrat y conocido por su afición a preguntarle a las chicas sobre si lo tienen rasurado (o almenos eso decían por aquí).