divendres, 21 d’agost del 2009

Les repressions del Valentín

Sembla ser que la magna obra creativa del regidor Valentín està causant sensació i estranyes sinergies en altres ajuntaments del nostre país i de nou el PPOE s'erigeix en pioner de l'estat espanyol en desproposits per molt que ara vulguin maquillar-ho per passar desapercebuts aparcant-ho, amb tot el morro, sobre la taula i passant la patata calenta a l'oposició. Enhorabona!!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

El que ha de fer aquest home és anular aquesta absurda normativa i deixar de posar el nas on no el demanen. O encara millor, dimitir d'un càrrec pel qual no està especialment ben dotat.

Anònim ha dit...

Tot aquest tema és una fabulosa cortina de fum per que la gent no parli de questions més importants (crisi, atur, llibertats, abusos del poder...)

I no és l'únic. Que ha passat amb la megaoperació antidrogues de fa uns dies, protagonitzada pel mateix paio i que va acabar en no res?

Anònim ha dit...

Quan el cebolleta sigui alcalde això no passarà. Es comenta que és un gran aficionat al nudisme i a mirar les noies.

Anònim ha dit...

L'oposició ha de mullar-se i quan presenta una moció fer-ho correctament. És molt fàcil demanar la platja nudista i que sigui el Govern qui es mulli. Sobretot amb un tema que pot ser polèmic per segons on la vulguis col.locar (hotels, negocis, ciutadania,...etc). Tenen la costum de fer-ho així, per això sempre els tumben les mocions, perqué no tenen per on agafar-se. Si ho fèssin dient que volen, com ho volen i per qué ho volen, estic segur que les coses serien diferents.

Anònim ha dit...

Aquest darrer anònim m'acaba de "tumbar" a la "tumbona" donada la seva hilarant argumentació. A mi em fa l'efecte que és algú de l'equip de govern...

Anònim ha dit...

A mi també, utilitza la mateixa argumentació que els que parlen de l'equip de govern, és a dir, cap.

Anònim ha dit...

Fan el que els hi rota gràcies a l'abominable suport de la jefa del cebolleta, una panda de replicants malgirbats que amb tota certesa el dia 13 de setembre aniran a Arenys de Munt a manifestar-se, per rememorar temps passats i amb el desig de reviure espanyolitat a l'engròs. Un bany de rojigualda.
Galons i amunt!, galons i amunt! que deien l'altre dia els de Guerrilla amb la Vega a primera fila. No va pagar ni entrada però segur que va riure molt pensant en el pobre poble de Malgrat.
Quin espectacle més lamentable.

Anònim ha dit...

tu ho has dit pobre poble de Malgrat, quina pena..cada dia quan em panseixo, vaig veiem tot el deteriorament que pateix el poble, les ciutats, els pobles canviem, però aquest malgrat tot el que té per ser una poble viu, cada vegada esta mes mort...per favor no continueu passant de votar, si us plau trieu-la del poble,Malgrat de es mereix aquesta alcaldessa.

Anònim ha dit...

Guardadle untrozo de plya para la VEGA y MARCELO pero este par que esten separados de los demas pues hacen mucha peste a mierda.