dimecres, 26 d’agost del 2009

Excrescències del passat




No tenen desperdici les sensacionals declaracions neo-franquistes realitzades per la nostra alcaldessa a El Periódico a dia d'avui pontificant sobre el tema del nudisme i expandint als quatre vents el seu autèntic tarannà exquisidament antidemocràtic.

29 comentaris:

Anònim ha dit...

Perquè no s'aplica la Campoy això de que tot no s'hi val, a la seva foma de governar el poble comprant el vot de la Vega ?

Anònim ha dit...

Només ens faltava ara que quatre pocavergonyes ens imposin el seu criteri naturista...si la majoria no volem nudisme a la platja que vagin a pastar fang, no existeix aquest pressumpte dret a anar nu, no senyor, mai ha existit en cap civilització.

Anònim ha dit...

A l'anònim anterior, no es poden fer afirmacions amb desconeixement de les diferents cultures i civilitzacions que hi ha hagut al llarg de la història.
Tampoc podem afirmar que la majoria no volem el nudisme, en tot cas, digués que tu no el vols, una opinió tant respectables com la meva, jo si estic d'acord a que les persones puguin anar a la platja nus.
Et deu semblar bé insultar-los dient que són quatre pocavergonyes, els coneixes potser, tampoc crec que vulguin imposar el seu criteri naturista.
Per últim comentar-te que si no estàs d'acord amb el fet que qui vulgui pugui anar nu a la platja tampoc ho deus estar en què les dones facin toples (és un mig nu o no?), o això ja et sembla bé, segurament si ja que aquest tema no es toca mai i que jo sàpiga tampoc es penalitza.

Anònim ha dit...

El cebolleta segur que s'hi apunta. A veure si tenim sorpresa i és el nou regidor que permetrà el nudisme. Ell potser hi va el primer.

Anònim ha dit...

Estic d'cord amb la Conxita en el fon ecR que no en las formes.Els naturistes per a mi mpreen una mal entesa llivertat.

Anònim ha dit...

Si les negociacions entre el CCN i el FEN amb els ajuntaments arriben a bon port millor que millor.
He llegit l'article de "El Periòdico" i no trobo res per a escandalitzar-se. I avui en dia ningú no pot negar que les platges nudistes, en perjudici dels propis naturistes de debó, s'omplen d'homosexuals, però no d'homosexuals normals, sinó amants del vici del sexe promiscu i res discret.
Uns agradaria que un d'aquests no li tregues la mirada de sobre al vostre fill petit?

Anònim ha dit...

"L’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy (PSC), va defensar ahir la necessitat d’instaurar aquest tipus de normes per «cohesionar les diferents opcions i els usos que es fan dels espais públics"

- L'us vergonyant de l'espai de la petanca, per contra, no la preocupa gens. (Doble moral pragmàticament socialista).

"Si en una platja el 90% dels usuaris no volen nudisme ¿per què els l’hem d’imposar?"

- Ha fet una consulta popular al respecte? Recordem que la majoria del poble no vol riera coberta i ella ho ha imposat com una gran millora urbana tenint un total de 2.700 vots, una mínima part de la població.

"paciència per avançar i aconseguir espais propis"

- Un total escàs del 0,2 per cent de malgratencs es dedica a la navegació d'estiu i paradoxalment tenen el seu espai acotat i mantingut com també el té la companyia de creuers a la Costa Brava. Uns sí, altres no, tot molt democràtic.

"no tot és vàlid per arribar a un objectiu"

- Pactar amb un partit feixista que encara no ha denunciat el franquisme i que no aporta res de res a la municipalitat, que no sigui despesa sumptuària, és vàlid per falcar un govern socialista que fa tentines a banda i banda?

"la discreció» va ser la clau per avançar en l’impuls d’altres formes de vida «com l’homosexualitat"

- Aquí se li entén tot el seu ideari polític. Submissió, precaució, seny, por i repressió en definitiva per poder aparcar temes damunt la taula i causar els mínims problemes a les generalitats de dalt i de baix.

"vull el dret a no veure un individu despullat a la platja"

- I nosaltres exigim el dret a tot el contrari, o és que no hi tenim dret?

... "Un dret, «el de no mirar o no voler mirar»".
... "els masclistes que no acceptaven el sufragi femení".
... "racistes que rebutgen altres tons de pell".

- I és que amb personatges tant curosos i amb una moral tant íntegra i elevada no hi ha res a fer. Ja ens ho va anunciar fa 200 anys L. Tolstoi quan va dir: Els lladres són força menys perillosos que un govern ben organitzat.

Doncs això.

Anònim ha dit...

Uds. siempre acaban hablando de lo mismo:
La petanca, cobertura o no de la riera, etc.
La costa es solo para ese 0,2% de los ciudadanos de Malgrat? Y los visitantes, no tenemos derecho a ella?
Pretende Ud. que las embarcaciones, ja sean de recreo, particulares, o los cruceros salgan i entren del mar por las zonas donde estamos los bañistas y que suframos accidentes irreparables? O por el contrario es mejor que lo hagan por una zona balizada?
Podria Ud. (Con ayuda de un diccionario es facil) describir para los lectores el término "fascismo"?
Qué aportan uds. a la municipalidad que no sea crispación y crear una sensación de que todo va mal y todo está mal hecho? Y todo ello solamente porque no soportan estar en la oposición después de la gran decepción que se llevaron en las últimas elecciones municipales.
Qué quiere decir "I nosaltres exigim el dret a tot el contrari"?
Que no quieren ver un individuo vestido en la playa?
Pues yo le pregunto: Cuando ha habido polémica porque las personas usen su bañador en una playa?
En cuanto al tema del top less, a ese comentario le diría que no lo considere nudismo, ya que la propia palabra indica que es ir desnudo, no parcial sino total.
Y además defendamos la igualdad de hombres y mujeres y que ambos obligatoriamente vayan con el pecho al aire.

P.D.: Perdonen este último comentario, es broma.

Anònim ha dit...

De broma res, l'últim comentari que fa i, si ho és és de molt malt gust, però, en la línia de les bromes que s'acostumen a fer, per part d'alguns que no entenen que vol dir la igualtat entre home i dona.
Tothom té dret a la platja, els tèxtils i els nudistes, els habitants del poble i els visitants, això no es qüestiona. Fa molts anys que es va a la platja i no calia restringir zones per a les embarcacions, no calien ordenances que no permetessin la pesca o la presència de gossos en hores de bany, etc... perquè? S'ho ha preguntat alguna vegada, jo sí, la meva opinió és la manca de respecte envers els demés, la manca d'educació i de cultura, molt trist tot plegat, en una època en què la gran majoria de ciutadans han accedit a l'educació i s'ha eradicat l'analfabetisme.
S'està arribant al deliri, cada vegada ens estan coartant més la llibertat, sense anar més lluny, ahir tot fen zàping, vaig coincidir amb una noticia que em sembla esperpèntica, a Andalusia els taxistes no poden anar amb pantalons curts i les taxistes no poden portar pantalons pirata, no vaig entendre si ho podien fer amb faldilles o només pantalons llargs, tampoc poden portar samarretes de tirants, tot això penalitzat amb multes de fins a 200 euros, a Màlaga no es pot menjar ni veure a la platja, no vaig poder més i vaig tancar el televisor.
El que no entenc és que sempre acabin argumentant que segons quins comentaris són de persones de l'oposició, és que són clarividents?
No pertanyo a la oposició, tampoc voto, utilitzo el dret a l'abstenció, que per altre part aviat arribarem a ser majoria, potser que reflexionin perquè persones com jo optem per aquesta opció i no utilitzin la demagògia de dir que com que no voto no puc opinar.

Anònim ha dit...

Seguiu fent aquest tipus de propostes i ja veureu els vots que treieu a les pròximes eleccions...

Fins els putus collons de tots vosaltres! ha dit...

Si el PSC hagués fet la proposta de fer platja nudista i no la opo, ara tots estarieu dient pestes sobre aquesta proposta. aquí el que conta és tocar els collons.
A mi, sincerament me la bufa. Que vagi amb pilotes qui vulgui.

Sembleu nens petits. ja n'hi ha prou collons. Merda de bloc, merda de oposició, merda de govern i merda d'anonims.
FEU RIURE!!!!!!

Anònim ha dit...

Quina pudor no..........

Anònim ha dit...

Com pots comprovar, la definició encaixa perfectament amb la suposada ideologia poti-poti PPOE.

feixisme

m. [LC] [HIH] [PO] Moviment polític caracteritzat per la submissió total a un líder que concentra tots els poders, per l’exaltació del nacionalisme i per l’eliminació violenta de l’oposició política i social.


feixisme
Ideologia política l'objectiu de la qual és la instauració d'un règim autoritari, de base corporativista, imperialista, racista, etc.

feixisme
Règim polític inspirat en aquesta ideologia.

feixisme
Actitud autoritària, arbitrària, violenta, etc, amb què hom s'imposa a una persona o a un grup.

Malgratenc de Pro ha dit...

A l'ultim anónim: O vius en un món paral·lel o tots els sentits (fins i tot el sixé) t'enganyen.
A tot l'estat només es detecten aquestes actituds autoritàries i violentes en partits extremistes, tant de l'ultra dreta (que sembla que no actúen massa) com de l'ultra esquerra, i sobre tot en els partits i grups de l'esquerra abertzale basca. Si t'hi fixes, a les definicions no es tracta de tenir una o altra actitud sinó totes a la vegada.
Del partits democràtics, hi ha cap que no tingui un líder que no ostenti l'autoritat dins el seu partit? Mira, si qualsevol organització no es basa en una jerarquia deixaria de ser organització, ja que a la vegada tots manarien i acabarien no manant ningú. Amb manar em refereixo a organitzar i coordinar que no a "aqui mano jo".
Potser hi ha polítics líders o no, que sí ho són d'autoritaris, això va amb la persona i no per això s'ha de jutjar tot un partit o tota una organització qüestionant per sistema la feina feta pel grup. N'has sentit a parlar mai de "l'ovella negra de la família"? Doncs això, que només es tractaria d'apartar la poma podrida del cistell i evitar que acabi podrint la resta.
Vull que et consti que el que aqui comento no va dirigit a cap persona ni grup en concret, més bé es una visió general que tinc de tot aquest panorama.
Per a mi feixistes ho serien els gobernants de Cuba, Corea del Nord, Venezuela, terroristes, alguns països islàmics, repúbliques de les anomenades bananeres, etc. Aquí al menys som nosaltres mateixos qui votem i posem les persones a aquests llocs des d'on poden ser autoritàries, encara que molt sovint el resultat no és l'esperat en quant a la feina que fan.
Voldria des d'aqui encoratjar l'anomenat "Rat Penat", ja que gràcies a la lectura dels seus comentaris estic jo escrivint aquest, ja que fins ara no ho havia fet; a veure si entre tots en fem dels comentaris una mena dels antics col·loquis i tertúlies d'aquells bars que van agafar renom gràcies a aquestes reunions.
Espero no haver-me extès massa.

Anònim ha dit...

Malgratenc de Pro... ets més aviat de por. Com pots dir que Veneçuela és una dictadura... entre altres bajanades que has dit. Com pots dir que a l'Estat només hi ha actituds autoritàries a les forces abertzales. Senzillament demencial.

Anònim ha dit...

Demencial vol dir que estic boig per dir el que penso?
A quin paràgraf meu has llegit dictadura.
Els indesitjables abertzales radicals sí són autoritaris I VIOLENTS.

Anònim ha dit...

A neu ala merda tots plegats.

Anònim ha dit...

Tornant al fil del que parla el post m'agradaria dir que estic esmaperdut de la colla de reaccionaris que existeix en l'actualitat en un poble que sempre que a pogut expressar-ho lliurement s'ha manifestat clarament d' esquerres.La esquerra que ha governat aquest poble els últims anys no la coneix ni la mare que la va parir.Algú en deu ser responsable.

Anònim ha dit...

Al diari Avui hi ha una resposta a les penoses declaracions dela Campoy.

Anònim ha dit...

Sí, i li venen a dir que és una excrescència del passat, inculta, intolerant i amb la que no hi ha res a fer tret de donar-li més galons i amunt, amunt!, pensem que ja s'està apropant molt al nivell intel·lectual del Montilla.

Anònim ha dit...

Nudisme i la
discreció homosexual

A banda de no entendre quin és el grandíssim problema de veure algú despullat a la platja (a mi, m’és absolutament escandalós veure algú amb ulleres a la platja; espero s’entengui la ironia), rebutjo totalment les manifestacions de l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy quan afirma que la discreció va ser clau per als homosexuals. Aquesta afirmació, en cas de ser certa, demostraria una gran ignorància i seria un insult intolerable cap a les moltíssimes persones que, a través del seu esforç personal, donant la cara a tort i a dret, han lluitat i lluiten de manera totalment visible i gens discreta. Parlo de persones d’abans i de després de 1969 (any de la revolta de Stonewall) de tot el món. Cert que a Catalunya, iniciadora del moviment d’alliberament homosexual a Espanya durant el franquisme, el MELH (antecessor del FAGC) es va actuar en un relatiu silenci, però, com és fàcil entendre, era per una senzilla qüestió de clandestinitat i supervivència en un medi absolutament hostil. Convido aquesta alcaldessa desinformada a rescatar la informació de la gens discreta manifestació –encara clandestina– de 1977 a les rambles barcelonines, o el documental d’Ocaña, fins i tot alguns dels discursos de l’ara famós Harvey Milk, polític de San Francisco; a banda, és clar, de convidarla a venir a les manis per l’alliberament (que no rúas del orgullo) que es fan a Catalunya als voltants del 28 de juny. Cal puntualitzar que el moviment homosexual no «va ser» sinó que «és», perquè encara hi ha molt per fer, fins i tot al seu municipi.
I per acabar, tornant a parlar del tema estrella, el nudisme, ningú no imposa el nudisme, senyoreta Campoy, ningú. Són els tèxtils els que imposen el banyador, de la mateixa manera que en alguns països s’imposa el burkini a les dones.
El nudisme és una opció, no una obligació. No ho ha pensat mai? No ho crec, això
també ho ignora. / LLUÍS PARERA. Barcelona.

Anònim ha dit...

El més penós de tot aquest afer és que ara aquesta senyora, amb tots els prejudicis que ha escampat als quatre vents sobre nudisme i homosexualitat, com a responsable de turisme és qui ha de negociar amb les diverses parts a fi d’aconseguir, en la recerca de sectors turístics emergents, convèncer al col•lectiu gai de que vinguin a fruir al nostre municipi de la seva -no nostra- manifesta hostilitat envers ells. És per petar-se, es que és es-per-pèn-tic. És com posar el llop a vigilar el ramat i això només pot passar a Malgrat.

Anònim ha dit...

Áquests del PSC només fan les coses de la cara a la galeria. Menys alguns com la vostra alcaldessa que ja es treu la careta directament. O això o que és aquí perquè sap que amb aquestes sigles tindrà tot una sèrie de vot de gent que ja els hi van bé els socialistes "porque nos dan un subsidio, y comida en las fiestas"

Anònim ha dit...

Voleu dir que cal tanta polèmica?
Resulta que l'ordenança de civisme de la nostra població va entrar en vigor l'any passat. I ves per on, que ningú no va reclamar la inconstitucionalitat del tema relatiu a la pràctica del nudisme fora de les zones autoritzades.
Ara bé, resulta que el 18 de juliol entra en vigor l'ordenança de l'Ajuntament de Cadis que prohibeix la pràctica del nudisme a les platges i també resulta que com que és una ciutat important (Consti que per a mi Malgrat també ho és d'important), se li dona cobertura informativa a nivell estatal i a tots els canals de tv, a més de la premsa escrita i ràdio.
És llavors que ERC es puja al carro i aprofitant l'auge informatiu del tema del nudisme, es fa autopromoció presentant segos crec una moció al nostre Ajuntament.
I jo em pregunto: Per qué no ho van fer el seu dia? Per què llavors el tema i el partit haurien passat pràcticament desapercebuts.
És la meva opinió i la tinc formada en base a d'altres mocions sobre temes que res tenen a veure amb Malgrat que també presenta aquest partit de quan en quan. I per què ho fan? Doncs està clar: És una estrategia política que tenen els partits petits per a fer-se notar, com una mena de "¡¡¡Ei, que estem aqui!!!".

Anònim ha dit...

volem la verdaguer en boles a la platja!

Anònim ha dit...

A mi, francament, m'agradaria més puge veure a la Vega, la Conxita i per compensar gèneres en Viñoles i el cebolleta practicant nudisme. Seria el senyal que el conflicte s'ha resolt satisfactòriament.

Anònim ha dit...

Al anónimo del 27 a las 13.16: Tiene usted razón en recriminarme por la broma y la siempre mal entendida igualdad entre el hombre y la mujer. Desde aqui le pido disculpas por la broma y no solo a usted sino a todo aquel o aquella a quien haya podido ofender.
También estoy de acuerdo con usted en que en que hoy dia la sociedad ha cambiado mucho y que la mayoría de las polémicas que se crean, se deben a la pérdida del respeto entre personas, al individualismo, al egoísmo i a la pérdida de confianza de unas personas en otras.
También hay una cosa que no entiendo y es que que en Cádiz prohiban el nudismo en las playas i paradójicamente no lo hagan en la ciudad.

Anònim ha dit...

A l'anònim anterior, gràcies per aquesta resposta i, estic d'acord amb vostè quan es refereix a "la mala entendida igualdad entre el hombre i la mujer".
Quan diu que no entén que a Cádiz es prohibeix el nudisme a les platges i no a la ciutat, jo tampoc ho entenc, són les incongrüències de moltes ordenances municipals.

Anònim ha dit...

Iala VEGA vestida ala platjaaprelero