divendres, 28 d’agost del 2009

No tenen solució



I troben d'allò més normal deixar tot l'estiu el principal carrer del poble en el lamentable estat en que el veiem. El regidor de parcs, jardins, arbrat i petanques, fa poques setmanes va atrevir-se fins i tot a justificar-ho al·legant al gran nombre de brètols que transiten pel carrer i la falta de recursos amb que compta la seva regidoria per renovar les dues jardineres que suposadament donen color i caliu al que tindria que ser el principal carrer per a vianants del poble però que, gràcies al persistent afany d'aquesta colla de superdotats governants que tenim, estan aconseguint convertir en un gran ermot hostil a qualsevol voluntat d'us i d'esbarjo. Fins i tot els botiguers en fugen i un rere l'altre, amb confessada pena, van tancant els seus establiments enduts per l'apàtica actitud de l'ajuntament cap al manteniment i la millora de l'espai. Sembla ser que la regidora de turisme, curiosament la nostra alcaldessa i responsable màxima del tema, ja li està bé donar al visitant aquesta patètica imatge que donem. Això sí, properament tindrem de nou, i gràcies a les seves portentoses gestions i viatges, les extra-ordinaries trobades de bandes i majorets que ens salvaran un any més la lamentable temporada turística forjada amb persistent afany per aquesta colla de superdotats manaires de riera coberta. Viure per veure!

Sis mesos ha trigat aquest arbre en sucumbir, a dia d'avui nomes en queda un tros, el que representa un èxit del 50% en replantació d'arbrat. Els veïns del carrer Ramon Turró n'estan molt de satisfets amb el manteniment que se'n fa dels arbres.

10 comentaris:

900 ha dit...

ens veiem dijous al mercat de la plça del Liceu, Graupera.

re-no-ovació ha dit...

Aquesta colla volen fer passar tothom que puja direcció mar-montanya pel Bon Pastor, que és un lloc que ells han dissenyat. Els importa un rave tot el que existía abans de la seva portentosa visió de futur.Per ells el Carrer de Mar és un lloc que ja és part del passat,com tot el que no ha projectat la seva visió privilegiada.

Anònim ha dit...

Està clar que es deuen al seu electorat, la colla dels petanqueros nou vinguts i acòlits tots del psoe, púrria, púrria, púrria de qualitat que tenen dipositada en la seva màxima representant la fe que ens manca als malgratencs normals.
¿I si uníssim les fes disperses d'oposicions diverses per plantar cara al pervers enemic comú?

Anònim ha dit...

Com voleu que dimiteixin si ja van dimitir el mateix dia d'ocupar el càrrec, varen dimitir de fer res que representes un esforç o posar en marxa alguna neurona en bon estat i estar exposats a patir sobreexcitació anímica. Estan en la política per forrar-se, no per perdre la salut i acotar-se com la resta de mortals. El seu únic objectiu en aquesta vida és esplaiar-se en el dolce far niente permanent i qui dia passa any empeny. Mireu-lis les cares i veureu fins a quin punt n'estan tots de dimitits.

Una proposta ciutadana. ha dit...

Atenció! Atenció!. Us pot semblar una rucada, com moltes que es publiquen, però és una proposta ciutadana que demano que es faci real, si és així. Quan s'aprovi la moció presentada per ERC, sobre la creació d'una platja nudista a Malgrat de Mar, demanaria que si us plau es fes el següent:
Que tots el membres de l'oposició posin davant la càmara de forma nua, a l'esmentada platja naturista.
Que surti publicat en el butlletí municipal a la seva portada. Tal i com l'alcaldessa de Malgrat va dir que faria si s'aprovava la moció (publicant l'aprovació. Demanem que ademés de la notícia sigui portada amb fotografia inclosa.
Que la càmara que faci la fotografia, vagi dirigida cap els protagonistes i ademés es vegi de fons la pilona (element emblemàtic que sempre s'ha de veure).
Que la platja sigui naturalitzada, a ser posible la de davant de les fàbriques, amb herbetes i algún animaló.
Demanaria si us plau que aquesta proposta ciutadana sigui pressa en consideració per la propia oposició i es puguin recollir les firmes per tirar endavant la proposta.
Estic de ben segur que ho tindràn en consideració i feràn l'honor de publicitar-ho com també han fet fins ara amb l'esmentada moció, difonent-ho a Antena 3, Telecinco, TV3, etc.......
Gràcies per recollir la proposta.

Anònim ha dit...

Escolta els anuncis en el Butlletí Municipal que se'ls pagui el govern que per alguna cosa és la seva eina d'expressió.La proposta no està mal,però mirarem d'altres mitjans de comunicació una mica més seriosos per difondre les nostres pilotes i figues.
Recollirem la proposta,gràcies company gran aportació la teva.

Anònim ha dit...

Quan es va projectar fer l'illa peatonal al casc antic del centre de Blanes, tothom es va posar les mans al cap, els primers el botiguers, que sembla que sempre són del pensament que si la gent no hi pot accedir amb vehicle, tindran pèrdues i hauran de tancar.
Doncs bé, com que a Malgrat no hi ha gaires espais atractius per a passejar i per canviar una mica, de quan en quan ho faig a Blanes i resulta que l'illa peatonal sempre està plena de gent i has de deixar el vehicle gairebé als afores o pagar estacionament; han sorgit botigues com bolets tot i la instal·lació al polígon "industrial", que jo anomenaria "comercial" de grans superficies de tota mena de productes.
Temps al temps, i quan s'hagi fet el mateix a la nostra població, si es fa bé, tots en gaudirem i sortirem guanyant, ciutadants i comerciants.

Anònim ha dit...

La diferència que jo veig amb Blanes està en que mentre aquesta població viu de cara al mar, la nostra, malauradament i per un inexistent sentit de futur, ho fa totalment d'esquena al mar. La gent no visita un poble on no hi ha res interessant per veure ni cap lloc acollidor per passejar. Divuit anys de Campoysme ens han portat a ocupar el primer lloc en la grisor més absoluta del litoral. Ni Montgat està per sota el nivell assolit i es que ja no es pot caure més baix.

Anònim ha dit...

aneu a pastar badells a sant hilari!!!!! aqui o los hay muy listos o muy tont.. a es pensan que si gobernessin ells ho ferien millor pero com això no pasarà mai... retpenat donas-hi canya aquets abrazafarolas

Anònim ha dit...

si si ratpanat vamos nene!!!!!!!!!!!