dimecres, 12 d’agost del 2009

Estraperlistes en acció


Aquí teniu una remasterització dels tres arxius més interessants de l'últim Ple municipal a efectes de poder escoltar-los en condicions. No té pèrdua escoltar el talent que s'atorga la regidora Vega, els arguments sobre el nudisme de l'alcaldessa o el seu histerisme quan li manquen les raons i es qüestionen els seus mètodes estraperlistes de participació ciutadana. Esperpent del bo en estat pur interpretat per l'inefable companyia de pallassos de l'ajuntament de Malgrat. Enhorabona als protagonistes, nosaltres els hi demanaríem, siusplau, que mantinguin el nivell.

09 Moció Participació ciutadana pressupostos (Remasteritzat)

10 Moció nudisme (Remasteritzat)

11 Precs i preguntes Regidors (Remasteritzat)




9 comentaris:

Anònim ha dit...

Volem que al 2011, el cap de llista sigui el cebolleta. La vega sempre diu el mateix. L'altre ens divertiria més, segur que votaria a favor del nudisme, després d'allò que hem vist a la seva pàgina web.

Anònim ha dit...

si si, Cebolleta for president. Fijo que sale en los carteles electorales desnudo, a lo Albert Rivera.
Con el cebolleta sería lo más parecido a que se presentara Paco Porras o Yola Berrocal, tendríamos una campaña entretenida en el pueblo.

Anònim ha dit...

El canon estètic de l'alcaldessa per a poder fer nudisme està en mesurar 90x60x90, de fet que els seus gustos son estrambòtics ja ho sabíem, però esteu segurs de que aquesta dona no prové d'una altre galàxia llunyana?

Anònim ha dit...

yo personal mente apostaria para que se presentara de cabeza de lista del ppc el intelectual y mentiroso lider del pp de malgrat que esta como don quijote de la mancha en el cervantes, con este personajillo seguro que el ppc desapareceria del mapa politico y nos sacariamos de en cima toda la corroña de este partido.

Anònim ha dit...

vosaltres us heu mirat en un mirall? Que no veieu la pinta de "perroflautas" que feu?

Anònim ha dit...

ya aparlat el fill de la vega.

Anònim ha dit...

No, jo no he sigut. No sé que vol dir "perroflautes", esbotzapapareres si,però perroflautes no.

Anònim ha dit...

Busca al google i sabras qui son. I no em crec que siguis tan ignorant. Per cert al google despres canvia a imatges i complementaras les descripcions.

Anònim ha dit...

A mi els perroflautas em cauen molt bé.