dissabte, 14 de març del 2009

Petanca polivalent


Garrofa d'or en l'apartat d'innovació i recerca dels propers premis “Special Olympics” és la proposta que fem en reconeixement a la gran tasca i sensacional idea duta a terme per la regidoria d'esports a l'haver aconseguit de nou catapultar-nos a primer pla d'actualitat amb la seva aportació al foment de la pràctica de l'atletisme per part dels petanqueros i de la petanca per part dels atletes (observeu la foto adjunta que parla per si mateixa), la seva brillant idea de petanca polivalent no ens ha passat desapercebuda i com a gran eina per a la pràctica de l'esport l'hem de valorar. Augurem un brillant futur al nou esport sorgit del laboratori d'idees comandat per l'insigne regidor Viñoles, geni menystingut que en qualsevol poble normal ja ocuparia el seient principal per la seva aguda estultícia en qualsevol dels múltiples camps que domina. Esperem properament -podria ser per la Festa Major-, veure realitzat el nostre somni de contemplar campionats mixtes d'atletisme-petanca amb la participació d'equips tant potents i ben acoblats com les parelles formades per Conxita-Vega, Puignou-Raja, Viñolas-Mérida, Romero-Aubanell i el Valentin d'imparcial d'àrbitre, lo seu vaja. Tenim infraestructura sobrada per convertir el nou i avantguardista esport en l'enveja del món mundial i passar de ser, com som actualment, provincians en tot, a ser elit global i excel·lir com a preeminència esportiva còsmica.

Enhorabona!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

El senyor Valentín el que hauria de fer és multar la policía que aparca la moto de mala manera en el parquing de motos vora el Centre, dificultant als demés usuaris poder aparcar.

Anònim ha dit...

M'agradaria poder veure la sentencia que ha posat en el seu bloc la Neus Serra. Ella tan que predica sobre la justicia, així la representa en el seu bloc?
Rient-se de la justicia i fent illegible la sentencia? Així demostres a les persones que no creus en allò que defenses.

Anònim ha dit...

Pero si vosotros los pp ya la teneis.

Anònim ha dit...

Pues yo no soy del PP y no conozco la sentencia, le agradecería a la neus serra o a cualquier persona sea del partido que sea que la volviera a colocar para poderla leer.

Anònim ha dit...

Gran encert el de competir per "specials olimpycs". Segur que trionfen.

Anònim ha dit...

Doncs jo he llegit la sentència sense cap problema.

Anònim ha dit...

Hostima, podries dir com t'ho has fet per llegir-le, perquè com més l'amplies més desenfoca i pitjor es veu. Ara que tampoc cal llegir-la per constatar que la justícia a casa nostre és un cachondeo i el desempar en que ens trobem molts una realitat tangible i preocupant.