dimecres, 25 de març del 2009

The last major deposition

L'última parida, i no donem l'abast amb tanta, la remodelació del barri antic, una hipoteca de futur que Ella, la mas mijor, abans de ser jubilada i sacralitzada, pensa, llega als pobres veïns flagel·lats per la crisi i que pobrets, tindran que pagar de les seves butxaques per molt escurades que les tinguin en temps en que demanar un crèdit es converteix en un despropòsit per l'actitud gasiva dels banquers. De segur que tots voldríem una remodelació del barri antic, però no a qualsevol preu ni amb un estudi-comedia previ fet pels de sempre -garantia de supernyap- i que camuflat de participació ciutadana ja està dat i beneit. Les repercussions de futur que Malgrat haurà de pagar i patir per tanta supèrbia seran cataclismàtiques i lligaran de mans i peus les possibilitats de governar a qualsevol col·lectiu de gent que en un futur accedeixi a fer-ho. Aquesta dona és un càncer maligne i com a tal l'única solució és l'extirpació immediata d'aquest focus infectiu que només irradia necrosis social i destrucció al seu voltant. Malgrat té que reaccionar d'una vegada i aturar aquest personalista i ofensiu projecte Campoy.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

"Major" o "mayor"?

Anònim ha dit...

És "major" que deriva de "mijor", ok?

Anònim ha dit...

Perdona, però no vaig notar massa oposició veïnal ahir a cap de les reunions.

Anònim ha dit...

....i l'altra va i diu que va a títol personal. Subnormal! però si no tu creus ni tu, això!

Anònim ha dit...

En aquest tema la gram perdedora sera,la Barretina,que per aquest tema passara a mans de l'eguntament al no tenir diners per pagar,encara que tambe haig de dir, per inaptitut dels mateixos socis i aixo mal els pesi.

Anònim ha dit...

Malgratot tens tota la raó. Ara amb la crisi que tenim damunt es projecten a dur a terme la remodelació del centre historic sense tenir en compte l'estat de les butxaques dels afectats, siguin botiguers o no. Com que el tema era una cosa pendent desde feia molt temps, i tenia com a idea fixa al cap de fer-ho, el farà per "collons els seus", com quasi bé tot. Acabarà d'ensorrar el comerç del centre, que en aquest moment està a la UVI.

Anònim ha dit...

A¡¡ i que consti que la Conxi ja s'esta fregan las mans.Egemple a recordar,indicat.

Anònim ha dit...

I l'Associació de Comerciants no en diu res al respecte?

Anònim ha dit...

Trobo que lo de càncer maligne t'ho podries haber estalviat..sincerament

Anònim ha dit...

L'associació de comerciants no dirà res al respecte, quan a hores d'ara encara no s'ha manifestat. Dona la impressió que la junta és afí a l'equip de govern, ja que col.labora amb totes les fires i firetes de la mà de l'ajuntament i que al meu entendre no serveixen per a gaire cosa més que justificar-se davant dels socis.

MALGRATOT ha dit...

Som malgratots i això no implica ser insensibles a les persones, naturalment que no volem cap mal a ningú i menys un "mal lleig" que en deien fins fa poc, però creiem que, com a metàfora literària, expressa perfectament el que volem dir.

Quedi clar, per cert, que aquest blog s'ha de mirar, com diem en la capçalera, amb ulls i esperit lúdic, crític i críptic. Allà cada un amb les seves personals interpretacions dels continguts.

Anònim ha dit...

Sóc el d'abans. Mira, a mi em sembla molt bé tot el que tu dius, críptic, crític lúidic i tot això, però no hi ha res, res comparable amb un càncer maligne.
Jo no tinc cap vincle amb la conxita, però si amb el mal, aquest. I pensa que és una cosa que no desitjo a ningú, i menys quan et referixes a algú que tots coneixem. ja està. Tampoc vull semblar moralista!

Sort!!!

Anònim ha dit...

No va haver-hi oposició veinal, però tampoc vaig veure ningú que aplaudís i manifestés que era una meravella.
Al dvd tot és molt macu, per això haurà costat la pasta que ha costat.... a la realitat, tot és diferent, la gent, com sempre es queixaran durant les obres, després de les obres, i a l'hora de pagar, ara ningú diu res, normal, als malgratencs se'ls hi tallat molt la llibertat d'expressió, i això passa factura.
Tampoc ningú va fer cap elogi d'aquest gran canvi, perque evidentment,el normal seria que amb els anys s'hagués anat mantenint els desperfectes i no haver d'arribar a l'extrem d'haver de suportar un canvi tant gran en l'aspecte dels nostres carrers.
No m'agraden els canvis tan agressius en tan poc temps.
No m'agrada que es vulguin refugiar en aspectes patrimonials quan els convé, pels seus interessos, i en canvi, ells mateixos no cumpleixin amb les normes de rspecte al patrimoni municipal, i això que és l'administració qui ha de donar l'exemple.
Ens aguantarem, quin remei hi ha, però quan diuen que volen convertir l'espai públic en un espai social per a comoditat de tots, és una manera de fer un gran cumpliment. No els interessa que la societat malgratenca avanci, només que digui amén. Per avançar, cal una projecció unitària de futur, i en aquest poble, això no passa, no existeix ni la més mínima intenció.
Actuen d'esquenes a les necessitats de molts malgratencs que estan directament implicats en el projecte, i això fa mal a les persones, i també fa mal al poble.

Anònim ha dit...

falta una cosa, volia dir:
"no va haver-hi oposició veïnal massiva"

Anònim ha dit...

Sembla com si a algú no lo agradés gaire que hi haguessin aportacions/preguntes del públic...

Anònim ha dit...

t'has passat quatre pobles amb el comentari aquest, és de molt mal gust.
Comparar la conxita amb un càncer; tot i que no m'agrada la sava manera de governar em sembla que el comentari és inapropiat.

charlesbronx ha dit...

Vagi per endavant el meu suport a tots aquells que tenen vincles amb el càncer, i amb tantes altres malalties cruels. A la meva mare no fa encara 2 anys, i de forma molt prematura, se la va endur per endavant una demència barreja d'Alzheimer i Parkinson anomenada "dels Cossos de Lewy" que la va fer patir molt, i amb ella a tota la familia, però a diferencia de l'anònim que s'ha sentit al.ludit per la comparació,
jo sí crec que el càncer és pugui comparar. De fet, tant a la vida com a la mort, tot és comparable. Absolutament tot. Observar i comparar són les dues formes més efectives de pendre consciència del que ens envolta i la seva magnitut a tots els nivells. Si l'autor o autors del bloc perceben les sinergies promogudes per qui mana com un camí socialment autodestructiu per al poble (cosa sobrerament demostrada des del primer dia de la vida d'aquest bloc), la comparació metafòria amb el càncer és del tot encertada. A més, no se li desitja pas la malatia (ni en sentit real ni metafòric), el que es diu és que ELLA és la malaltia de Malgrat, i trobo que tot i que aquesta és una forma molt explícita i directa de fer palès el seu sentiment i el de molts altres ciutadans, queda clar amb el comentari posterior de l'autor/s que no pretenia ofendre a ningú. Llàstima que el comentari aclaridor al que faig referencia acabi amb el punt d'altaneria i intransigència que traspúa el bloc, també des del seu primer dia. Àdhuc quan s'està intentant aclarir un tema delicat. Salut a tothom