dimecres, 18 de març del 2009

Congrés de policies cecs


17-03-2009

Les Policies Locals de Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar i Sant Cebrià de Vallalta conjuntament amb l'Àrea Bàsica del Maresme del Cos d'Agents Rurals del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya organitzen una jornada per coordinar actuacions en matèria de protecció del medi natural.

Aquesta jornada pretén ser un espai d'intercanvi d'experiències per dotar i reforçar les pautes d'actuació conjunta i coordinada en la vigilància del medi natural i la detecció de les conductes que atempten contra el medi ambient.

La jornada està dirigida a agents de les policies locals que intervenen en la vigilància del medi ambient i es farà un repàs de la normativa que regula les activitats que poden afectar negativament al medi. Específicament es tractaran aquelles problemàtiques de l'àmbit d'actuació de cadascuna de les policies locals.

La trobada se celebrarà a les dependències de la Policia Local durant tot el matí.

Pur deliri malgratenc!!!


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Però, preteneu seriosament que la policia s'endugui emmanillats a l'alcaldessa Conxita, a la regidora Mérida i al regidor Valentín cap a Arenys, els catxegin, els fitxin i els prenguin declaració sota l'acusació d'haver desatès durant anys i anys les seves obligacions en el càrrec que ocupen?, va home va!, s'ha de ser innocent per pensar que això pot passar a Malgrat i en ple congrés de la policia medi-ambientalista alt-maresmenca. A quin país us penseu que viviu?

Anònim ha dit...

On aparacarn tan distingits convidats? Al parquing davant del CAP tot el matí? Seran multats?

Aparcaran sobra la vorera?

Aniran per sobre la vorera com la furgoneta de la unitat de transit quan va al taller?

Estarem vigilant i fent fotos...

Anònim ha dit...

Pr imer anonim:DonÇ no esraria malament,per demostrar que fan la feina que els ha sigut encomanada,tenint en compte que qui mana ha de predicar amb lexemple i es el primer que ha de d'observar les normes i la llei i no o fa.La llei es la llei i no a de fer distincions per el carrec,ans el contrari,hauria de ser mes savwra,aixi es que la policia de fer la feina ben feta perque els paguem els contribuens no els manaies,que es creuen amb privilegis,

Anònim ha dit...

Algú o algun partit s'atreveix a presentar una denuncia contra l'alcaldessa per haver permès un delicte ecològic o estem en un poble de covards patològics.

Anònim ha dit...

Pq te q ser un partit politic? pq no ho fas tu? Tant valent q ets en insitar als partits politics. No necessariament te q ser un partit politic. Ho pot fer cualsevol persona, o es q tu no ets cap cualsevol?