dimarts, 10 de març del 2009

I pel tan... nari-nant!




I anem ja cap al tercer estiu consecutiu en que, gràcies a les sensacionals gestions i savoir-faire de la nostre insuperable Campoy, l'accés a la platja seguirà com està. Escolteu aquest audio del 29-04-08 i podreu adonar-vos de com ha passat juliol, ha passat octubre, ha arribat març i la cosa segueix pintant igual de malament, i es que deixar l'obra pública en mans de segons qui, és garantia d'elasticitat infinita i d'incompliment absolut. No ens atrevim a pensar en el que pot passar en l'hipotètic cas de realitzar-se el desdoblament de la via, al seu pas per la nostra població, mentre aquesta gent segueixi en el gobern. Algú s'hi atreveix?


27.03.2007 - Malgrat de Mar ja té nou pas a nivell
El delegat del govern de l’Estat espanyol, Joan Rangel, presidirà dimecres l’acte de lliurament de l’obra dels passos soterrats que substitueixen el pas a nivell del camí del Pla. L’obra, finançada pel Ministeri de Foment i executada per l’empresa Comsa, ha costat 5.600.000 euros. El delegat, juntament amb representants del Ministeri de Foment, de Renfe, de la companyia Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif), de la Generalitat i del consistori malgratenc protagonitzaran l’acte, que començarà a l’Ajuntament amb una trobada a la sala de plens, on tindran lloc els parlaments.

Posteriorment, la comitiva es desplaçarà fins al camí del Pla per fer una visita d'obra i l'obertura oficial dels passos soterrats.

L’Estat ha construït aquest pas doble -un que només permet el pas a vehicles i l’altre, que també és per a l’ús de camions- que substitueix l’antic pas a nivell, que ja ha estat tancat. Paral·lelament, Adif va tancar ahir dilluns el pas a nivell del carrer Abat Oliba, que connecta amb la zona de fàbriques del camí de la Pomereda. L’Estat va condicionar la construcció dels passos soterrats del camí del Pla al tancament del pas de barreres de l’Abat Oliba. L’Ajuntament ja ha fet l’aprovació inicial del projecte de construcció d’un pas soterrat per a vehicles en aquest punt. Les obres, però, no es preveu que comencin fins el proper mes de setembre.

27.03.07 – Diari Maresme


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai,malgratot, quina delícia !; és per això que te la tenen jurada el del tictactictac i companyia...perquè com qualsevol ciutadà que no estigui en l'orbita del foratnegre del psc, tu tens memòria i creus que aquest poble mereix uns governants més competents i capacitats --i millors persones, perquè no ademetre-ho ja a aquestes alçades després de veure el comportament persistenment caciquista de donya Campoy als plens, a la ràdio, els butlletí...

T'odien perquè tu demostres continuament que el mentider té les cames ben curtes i perquè, afortunadament, no són capaços de confondre't amb la seva terina de falsetats, mitjes veritats, contradiccions, desídies i incompetències sense fi...

Gràcies a aquest document, que espero que escolti molta gent, descobrim una vegada més la cara autèntica de qui ens governa, la seva cara de marbre, o de basalt que li permet mentir sense parar ni posar-se vermelleta

de l'abril del 08 --que l'obra ja havia d'estar acabada però no s'enllestia perquè varen badar a l'hora de tramitar les autoritzacions--, al juny --quan ja havia d'estar llesta i desbloquejada perquè tot estava perfectament planificat per aquella empresa tan bona --per això l'havia triat ella !. Ha passat la tardor i res, l'hivern s'acaba i res, arriba la primavera. Pobre Antonio de la Mar Salada !, pobres malgratencs...

A veure si diem prou

Anònim ha dit...

I jo pregunto,cuqnts duners de mes ens costara els Malgratencs l'allargament en el tems d'aquestes obres,fetes per una empresa tan bona,i que va triar la donya expresament?.

Malgratot endavant tot i ells titellas i manipuladors que t'nprenyen i s'enprenyen.

Anònim ha dit...

S'haurà de passar comptes als plafons de comunicació ciutadana, perquè la sra. que mal-governa aquest poble no dirà pas als qui paguem quan suposa tota la seva ació de desgovern. O que es posin d'acord els grups de l'oosició i facin els comptes, que hi tenen accés, i els facin públics.

Anònim ha dit...

I quins governants proposes Malgratot, perqué aviat començarà la precampanya?

Anònim ha dit...

Nomes mentides incendaries, les obres estan a punt de finalitzar i inagurar. ila culpa del retras es de renfe. bocas que sou uns bocas.

Anònim ha dit...

Ja ens estaria bé qualsevol, de dretes o esquerres, que no desprengues ferum de naftalina, de rojigualda ni de petanca i no tingues afany de convertir-se en professional de la política, de la mentida, de la manipulació i de la perversió. Amb algú, en definitiva, honrat i normal, a les antípodes del que tenim actualment.
Per servir-te?

Anònim ha dit...

Que faran amb la terra que ha sobrat al excavar el tunel i que ara esta davant de la spontex? Espero que no pensin en tornar-la al forat d'on va sortir...tindriem un tunel pero ple de terra. Per cert quan se l'emportin el pobre amo del cotxe que va quedar aparcat a la platja el podra recuperar (s'ha de ser tonto per amuntegar terra al voltant d'un cotxe!)

Anònim ha dit...

el anonimo que dice en primeras palabras Que faran amb la terra que ha sobrat al excavar el tunel i que ara esta davant de la spontex? la tierra mejor tirarla en algun sitio donde tape los comentarios aveces con insultos de los anonimos i los escritos del o de los propietarios de este blog malgrat tot de mar.

Atentamente Juan.