dimarts, 1 de novembre del 2011

Les coses mal fetes no tenen futur...


...com tampoc en tenen els seus inútils perpetradors que cada dia que passa estan més a prop de perdre el lloc de treball tant gratuïtament aconseguit i tant còmodament mantingut.
Aquesta simple reflexió ve a tomb de les primeres i recents declaracions del nou regidor d'urbanisme, obra pública, indústria, pagesia, platges i tot el que calgui, fetes al Malgrat Confidencial on afirmava que “els ruixats de dilluns van ser de caràcter excepcional”. És molt greu que Malgrat estigui inundat, els veïns rebotats i tant aquest individu com l'alcaldessa de Malgrat per Ràdio "La seva" s'espolsin les responsabilitats personals al·legant la poca freqüència amb què es produeixen aquests fenòmens naturals.

Quan tota aquesta patrulla d'experts en enginyeria hidràulica es posen en acció, passen coses tant curioses com què l'espai on intervenen el converteixen en una bassa mentre a l'altre costat del carrer, espai privat utilitzat també d'aparcament, curiosament, no pateix cap inundació i el drenatge natural manté l'espai en perfectes condicions per seguir realitzant les funcions previstes. Simultàniament, mentre Malgrat Centre quedava inundat a conseqüència del poc diàmetre de les conduccions de clavegueram que al seu dia varen instal·lar i què són del tot insuficients, a la part nord, en el pont per sota de la via, quedava inundat tot i ser una obra d'alta enginyeria a proba d'inundacions, o almenys així ens ho varen vendre al seu dia.

Mentre tant, com podem escoltar en el discurs per Ràdio Malgrat de la Conxita, la gent no para d'aturar-la pel carrer per felicitar-la per la sensacional gestió feta amb el tema clavegueram -textual-. Pensem que s'ha de ser un gran professional de la pressa de pel per ser capaç de fer declaracions, com les que fa la Campoy, sobre rieres urbanes cobertes i el poc perill que representen arreu mentre a Blanes els veïns de dos edificis estan desallotjats dels seus domicilis i amb una incertesa de futur que de ben segur no pagaran els responsables municipals que al seu dia, fa quaranta anys, varen decidir tapar i edificar enmig de la riera que travessa la població.

Ens tranquil·litza molt de saber que els referents que guien les actuacions del nostre magnific ajuntament, comandat per l'alcaldessa Campoy, es basen, com ella mateixa afirma, en la reflexió, la prudència i la humilitat. És sortosament degut a aquest estat de gràcia divina, en la presa de decisions per part de les nostres més competents autoritats, que afortunadament a Malgrat podem descartar pels segles dels segles de patir una catàstrofe de dimensions desconegudes, com ara una inundació per sobreeiximent d'una riera.

Lloem, malgratencs tots, a la deessa Campoy i a la seva excelsa gràcia divina juntament a la immensa perspicàcia hidràulica que poseeix.
Oh Campoy!, nosaltres no som dignes d'estar sota el teu diví i auster mandat de tant sols 70.000€ l'any i obligada a sobre, per mantenir aquest pla d'austeritat, de fer-ho acompanyada per la PPerla de la Vega.

26 comentaris:

Anònim ha dit...

QUAN CALES ES POSARIA LA DE erc A L'ANY.........60000..UNA ALTRE LLADRE!!
PIXAPINS!!!
VISCA COLLA GEGANTERA!

Anònim ha dit...

Seguro como la mortadela i la dona del marcelo que estan saqueando Malgrat i los que lesqueda.

Anònim ha dit...

S'ha de ser curtet per no adonar-se'n que a qualsavol lloc on hi caiguin més de 200 litres per metre cuadrat en 72 hores és molt normal que els carrers s'omplin d'aigua i trigui unes hores a engolir tota l'aigua que ha caigut. Sobre el nou llac artificial, jo no hi faria res. En tot cas són els propietaris del solar qui en tot cas han de tancar-lo perqué ningú hi aparqui o bé que facin el que tinguin que fer. Si fos de l'Ajuntament ni treuria l'aigua ni posaria grava per fer drenatge com a l'altra banda es va fer.

Anònim ha dit...

"Sempre i ha uns quants, gent que emboliquen la troca, i puc dir el nom eh? no el diré , eh
és una mica agotador, continuament exlicar"
Les típiques frases conxitaires quan algú li qüestiona alguna cosa. La SRA. perd protagonisme i no pot soportar-ho, si està cansada que plegui, molts descasariem d'aquest AGOTAMENT permanet a que ens té sotmesos.

Anònim ha dit...

El missatge de les 20:44 no te desperdici. Si el terreny és privat perquè l'Ajuntament es va gastar diners en aplanar-lo i convertir-lo en aparcament-piscina?. Doncs jo com amínim posaria un senyal de perill inundable. Per sentit comú més que res.

Anònim ha dit...

Si home, només faltaria això, i què el nen alcalde, polític brillant d'un futur incalculable, se'ns esllomi de tan ardu esforç.
Tot el poble n'anava ple del tema a l'espera del ruixat i conseqüent inundació. Jo mateix he perdut una juguesca per donar la xifra de 100 vehicles atrapats a la bassa. Lamentablement vaig fer el vaticini pensant en el mes de setembre, encara en plena temporada turística, quan l'espai era ple de cotxes.

Anònim ha dit...

Per ser el municipi de Catalunya on més aigua va caure en tres dies, bastant bé van respondre les canalitzacions de clavagueram de Malgrat de Mar. És lamentable que n'hi hagin que per que s'inundi un parquing "provisional" en vulguin treure el protagonisme a aquest fet i no pas amb la resposta general. Agraïr també la resposta dels bombers durant els moments de la pluja i que van actuar de forma molt professional com també a la policia local.

Anònim ha dit...

Sí, que els hi preguntin als veïns del barri antic i als propietaris dels cotxes aparcats al llac artificial.
Des de quan un ajuntament es regeix per qüestions d'atzar, oh!, és que va ploure molt, enlloc d'aplicar criteris tècnics de previsió per evitar sorpreses com la del dia 23-24?
Tu, 10:50 deus ser un dels colocadets a l'ajuntament, no?

Anònim ha dit...

La bassa de l'antic camp de futbol sembla que és de diferents propietaris però el que no es diu què el camp de futbol va ser cedit al club esportiu malgrat mentres el club estigués en actiu. però els senyors capitostos ja es van donar traça de fer desaparèixer el club. I els resultats són els que són.

Anònim ha dit...

I doncs no et sembla bó per Malgrat el nou camp de fútbol? O preferies mantenir el que teniem?

Anònim ha dit...

el clavegaram va anar prou bé?. Sort!. Que lñi digyuin a ma mare que encara treu aigua

Anònim ha dit...

Per aclarir-nos al que no som experts, el terreny de qui és? Si no és municipal per que està obert insenyalitzat com a parking? Si no és municipal com és que diuen que volien fer un auditori municipal? Per que ara que s'ha muntat el cacau ningú vol ser l'amo?

Anònim ha dit...

És tan rebuscada la martingala muntada per la Campoy respecte a l'operació immobiliària de auditori sumat a l'espai de l'antic camp de futbol que l'única persona, tret de l'alcaldessa, capaç de posar llum a l'obscur afer és el senyor Luis del Rivero, president de Sacyr Vallehermoso, avui ja destituït del càrrec del principal grup constructor en l'orbita socialista espanyola, que "casualment" passava per Malgrat i va quedar encisat per l'enorme possibilitat de negoci de l'espai, i què ha fet possible amb el seu hòlding de totxana ibèrica d'assolir l'incomparable marc econòmic en què es troba el país.
Si el projecte de la futura àrea sanitària és coneguda com "El pelotazo sanitari", l'afer auditori + àrea esportiva el tindríem que anomenar amb tota propietat "El super-pelotazo Campoy".
És a dir: el hòlding socialista Sacyr i la Campoy, després de molts estudis, varen trobar la fórmula magistral per trinxar encara més l'escàs espai que queda al municipi amb l'objectiu de lucrar-se ells i fer-ho extensiu als entranyables "compañeros" del PSOE.

Anònim ha dit...

En nuestros días, venderse por doce monedas es tan habitual como ir al baño.
La dignidad, la clase, el decoro,el honor, la decencia y los pactos de caballeros, son perlas negras que escasean como las mismas.
La falsedad, el interés personal, la mentira y la desohonorabilidad, están a la orden del día y lo único que cuenta es el PODER y LA BUTXACA, todo lo demás sobra.
Hay muchos ISCARIOTES en ésta vida...Dedicado a ANA VEGA Y ROSA MARIA AUBANELL.

Anònim ha dit...

Segueix plovent i cada dia la piscina-parking és més fonda. En comptes d'auditori tindrem port i gratis

Anònim ha dit...

Ara el Mercader es posarà les botes i anirà a pescar capgrossos per no avorrir-se en la seva nova i tediosa ocupació.

Anònim ha dit...

I la vega ficar-se dins de bassal i carboni pesca gripaus

Anònim ha dit...

Mireu si n'és auster el plantejament dels pactes de l'ajuntament de Malgrat que la Conxita va aconseguir el mateix que han pactat a Palafolls però amb un estalvi de tres quartes parts de diners.

"Juan Andrés Osorio, únic regidor d'ICV-EUiA a Palafolls i fins ara a l'oposició és, des de dijous, el nou soci de govern que garanteix la majoria al PSC, encapçalat per l'alcalde veterà Valentí Agustí. Osorio, que tindrà dedicació exclusiva amb un sou brut de 31.000 euros anuals, portarà Joventut i Pagesia i compartirà la cartera de Medi Ambient amb un altre regidor socialista."

Anònim ha dit...

Estoy biendo el debate de Rubalcaba i Rajoy como si hubiese estado en ese comedor Marcelo,Pertegas,Campoy,El Taxista i la Vage boy a buscar mes menja per pica vol alguna cosa mes Coxita i tu Marcelo te porto mes vi!!!!!

Anònim ha dit...

Tela colega, el debate fue por la noche y tu escribiendo a las 13 h, jeje, te tomaste todo el vino tú?

Anònim ha dit...

Ahir el regidor Jofre Serret al ple, va explicar que el terreny de l'antic camp de futbol és de 3 propietaris, un dells l'ajuntament qui te mes d'un 50% de la propietat...

Anònim ha dit...

Els putes, tot i ser una dada pública, ho portaven ben amagat. No serà que ara l'ajuntament es dedica furtivament a l'especulació immobiliària? uiuiui!!!

Anònim ha dit...

no sé, però el tal Mercader s'explica poc i malament. vaja revolcada li van donar ahir.

Anònim ha dit...

I qui són els altres dos? És secret?

Anònim ha dit...

Un és el magnat "Von Karsten" o quelcom semblant, el de la farmàcia. L'altre ho ignoro encara que no descarto que sigui en "Quinta Levanta" en pro del socialisme popular.

Anònim ha dit...

Aixo es la citat residencial a la entrada del poble