dijous, 17 de novembre del 2011

Prodigi d'elocució i transferència

Cinc mesos ha trigat la nostra més admirada regidora, la que acaba d'aterrar a la banda d'esports, com ella mateixa ho defineix, en fer les primeres valoracions de les seves tasques i mancances consistorials. Del pacte de govern, ni mu! Top secret.

És un plaer escoltar amb el seu prodigi d'elocució, que no d'erudició com ja va aclarir al seu dia, a la regidora i què ens detalli les dures tasques i sacrificis que està duent a terme per la millora de... inserció, orientació, formació, promoció i esport entre d'altres facetes de la seva polifacètica i àrdua tasca.

Hem quedat molt tranquils a l'assabentar-nos que, contràriament al que creiem, murris i malpensats com som, ella, treballa per les persones. Pro buenu!, això deu ser el que s'ha de fer, pensem, per poder cobrar 22.000€ de l'ala cada any i sembla ser que forma part del contracte anar-ho repetint com un mantra fins que al final la gent, imbècils com som, ens ho creguem de la mateixa manera que ella declara i es creu que en unes eleccions, i en el seu cas, la gent vota a la persona. Pro buenu!, escolteu, escolteu a la regidora de la banda d'esports i valoreu les tasques i mancances de tota esmena que desenvolupa.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

http://jscpscmalgrat.blogspot.com/2011/11/oposicio-constructiva.html

Anònim ha dit...

Com s'atreveixen a parlar amb aquests termes qui ha comprat servituds del PP i ICV amb diners públics.
Són uns autèntics fills de ....!

Anònim ha dit...

voteu coalicio canaria
els que mai sortiran
per cert que torni el GAY de ERC jaa!!!!

Anònim ha dit...

¿Es cert que l'aglutinant de tots els votans socialistes és la sodomia?

Anònim ha dit...

Però si ja n'hi ha un de gay actualment perqué en vols més?

Anònim ha dit...

PSOE de 4499 a 2414 vots. Com Perquè els hi caigui la cara de vergonya.

PP de 1281 a 1622. Com perquè ens caigui als catalans la cara de vergonya.

Anònim ha dit...

Mayoria absoluta los Psoe y los 16 de Ciu no valen el Barbas ara loque quiera le sobran escaños jajajaja y a la gorda igual le sube el sueldo y para marcelo mas botellas de vino ajajajajaja no queriais caldo toma dos tazas.

Anònim ha dit...

LA Vega es la niña de RAJOY ,que niña mas rolliza que tiene .