dilluns, 21 de novembre del 2011

Spain in blue

El vídeo que us oferim a continuació és el nostre més sentit homenatge a tota aquesta tropa de tarats que amb les seves portentoses capacitats personals ens han projectat directament al trepidant marc actual en que ens trobem. Un nou govern nacional, de més tarats profunds encara, que de segur i sense cap esforç excel·lirà en els seus objectius i ambicions gràcies a la profunda tara transmesa pels seus predecessors en el desgovern de la nació.
A Malgrat de Mar, el binomi Campoy-Vega amb els seus acords-tripijocs de govern i vodevils consistorials de recíproca adulació i dependència n'és el paradigma perfecte i el màxim exponent d'aquest escandalós despropòsit anomenat ESPAÑA.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

El video esta muy bien pero teneis que buscar el de CIU para los 16 diputados con los recorte i pujadas... gasolina,taxas medicamento,transport public,matricula unibersitat i etc,etc que boooooooooo.

Anònim ha dit...

Magrada lo que esta pasando al nostre poble perque no hay oposición si pipi pollos..... pero mientras este marcel pp i la vega ja esta tot controlat...magrada veure les cares per el carrer de la gent que a vota pp.... pues joderos i aguantar con estos parasitos peperos del cul.

Anònim ha dit...

Marcelo tengo vino sin etiquetar ¿sabras distinguirlo? oda igual tu telo bebes todo garrulo. Para la vega tengo pastelitos rellenos de mortadela con olivas picadas.

Anònim ha dit...

Tendremos que pagar por aparcar en los parking del pueblo para llenar las arcas del ppoe oxigui que para que marcelo tenga para vino la vaga para mortadela i la pique para dulce i tabac.

Anònim ha dit...

Pocs que venen ara, si s'ha de pagar ja no vindrà ningú, pobres botiguers, estan ben fotuts!

Anònim ha dit...

I més que ho estaran quan dintre de poc temps a l'ajuntament els calgui recaptar més diners per pagar esplèndids sous a excèntrics personatges que viuen de fingir treballar pel poble quan literalment no foten ni han fotut mai ni brot. Vega, Aubanell, Mora, Mercader, Rodríguez, Campoy, Romero.
L'únic que treballa de debò a l'ajuntament és el Puignou, fent quadrat comptes impossibles de quadrar i jugant a fer enginyeria financera fins que s'enganxi els dits. Encara veurem entre reixes a l'únic que fa feina.

Anònim ha dit...

Han multado a uno de la calle Llibertat por colgar pancarta reivindicativa?
Uy uy uy.... que se te va de las manos!!

Anònim ha dit...

¿Que manifestavan las pancartas? seguro que ponen a parir a choxi i noia mortadela i el de lator es marcelo donde tiene el taller con la gente cobrando el paro al final a ma dereta.

Anònim ha dit...

18:20 mentiroso, no sa multao a nadie, no tires mierda y metela en tu casa, tanto difamar a ver si follas mas.
Ratpenat vuelve!!

Anònim ha dit...

18:20 defiendete de este mierda que dice que no follas ni tu ni el porque ya apañan a su mujer otro de turno.