diumenge, 23 d’octubre del 2011

Preparem la cartera i a pagar

Després d'escoltar acuradament la gravació (9 Moció IU tancament CAP- 20-10-11) no queda cap mena de dubte sobre l'autèntica intenció del regidor Medina “el del bombo” pels propers anys de la seva presencia a l'ajuntament. Els que pensaven que dins d'un ajuntament no es podia ser més inútil que la Vega, aquí tenen la prova de que no només algú ha assolit el seu nivell sinó que l'ha superat amb escreix, això sí, per l'esquerra, mostrant i posant la seva més vil cara dura sectària per davant dels interessos del poble. Un regidor que no sap fer ni defensar una moció i en el seu lloc presenta un lamentable pamflet mal girbat, improvisat i pactat prèviament i única amb els seus amics del PPOE, passa per mèrits propis a formar part integrant de l'entranyable secta destructiva local malgratenca que podem reanomenar a partir d'ara com a: PPOEIU. S'ha ben guanyat l'honor de treballar colze amb colze amb les seves col·legues en perversions espanyoles i malgratenques, Campoy i Vega.

Els ciutadans de Malgrat han de ser conscients de la dura i exemplar tasca dins el món de la martingala municipal que estan duent a terme els nostres representants governatius. Aquest equip del PPOEIU que inicialment, se suposa, tindrien que vetllar per administrar correctament els nostres diners, l'erari públic, ara es troben que, amb la construcció parada, l'activitat comercial al ralentí i la gent que ja no treu el cotxe per no poder pagar ni el combustible i per tant no poden ingressar diners per cap banda, abocats a pujar impostos a l'engròs per seguir fruint dels seus privilegis de selecta classe política local.

Paguem la compra descarada del vot de la senyora Vega i el seu càrrec de confiança (44.000€) que ara, i per què no es cansi la senyora, se la traspassa a Esports un cop han descobert que la Aubanell per promocionar-se econòmicament, ella sola se'n surt. La Mora, de mestre de cuina a regir Educació cobrant una pastarrufa gansa sense cap mèrit ni esforç. El tema Joan Mercader és encara de més escàndol, d'ocupar una plaça de dinamitzador juvenil creada especialment per ell i què ara no ocupa ningú, a passat a regir l'Urbanisme, Indústria, Pagesia i Obra Pública de Malgrat, tot i no tenir-ne ni el més remot coneixement de res d'aquests àmbits però amb un sou de tres parells de... Jordi Romero, un altre que tal, el noi, voluntarios de mena no se'n surt ni amb joventut, ni cultura, ni festes, ni consum, ni arxiu, ni amb res de res, però va fent, criant pel i cobrant a tutti pleni sense cap rubor. El voluntarios mega-factor de RENFE, jugant a lladres i serenos mentre cobra de l'Estat i alhora de l'Ajuntament, tot i ser incompatible per llei cobrar de dos administracions públiques. Anys i més anys de servei a l'empresa bancaria dels sociopates, avui ja en bancarrota, ha dut al senyor Puignou a fer de comptable de la Campoy per, amb el seu migrat sou de jubilació, poder arribar a fi de mes. En fi... anem preparant la cartera per què tota aquesta patrulla d'inútils integrals puguin, amb els estratosferics impostos que ens han configurat, seguir visquen a plaer del pobre poble de Malgrat. Que dir de la Faraona Campoy que no ho hagem dit abans? doncs, direm que dins la seva tasca de regidora de Participació Ciutadana, la pobra, va aconseguir, l'altre dia, encapçalar i reunir a 70 persones al carrer i fer-los-hi un míting d'arrauxat contingut social en pro de la sanitat pública, però, el que no va dir és que ella quan va al metge fa servir la sanitat privada, de l'altre no se'n fia, tot un exemple de coherència per part dels nostres competens, col·locats i entranyables polítics locals. No ens estranya gens que al finalitzar la dura jornada laboral, tota aquesta tropa necessiti l'ajuda d'un psicòleg, faltaria més!




12 comentaris:

Anònim ha dit...

De moment la contribució (IBI) puja un 6%, amb bases de cotització més altes que el valor de mercat...

Anònim ha dit...

En Puignou és un mentider professional i un cara dura d'allò més cínic. Darrera d'un posat afable de franciscà s'hi amaga un jesuïta d'allò més pervers. Diu que els impostos no s'havien apujat en tres anys però l'any 2009 aprovaren un augment del 4,5% de les taxes i preus públics a més de pujar les escombraries un 7,5% i ell hi era i ho sap. Menteix com, per naturalesa ho fa, tot aquell que s'anomena socialista.

http://www.ajmalgrat.cat/actualitat/noticies/Els-impostos-del-2009-es-congelen-i-les-taxes-i-els-preus-publics-s-incrementaran-el-4-5--de-l-IPC/view?searchterm=ordenan%C3%A7es%202009

Anònim ha dit...

Esta jentuza tiene que vivir si no fijaros los coches que llevan Mercedes i cenas en el cortijo etc i eso hay que pagarlo.

Anònim ha dit...

Pel que fa al senyor Medina.
Diuen que no et pots fiar de cap guardia civil.pero dels fills tampoc,iaixo que el seu tambe era comunista.

Anònim ha dit...

Cada dia que passa entenc menys la manera que té el nostre Excel•lentíssim Ajuntament de Malgrat de Mar per governar i administrar els nostres diners. Sobretot ara amb la que està caient es decideix aprovar un 6 % més sobre els béns immobles, i per més èmfasi per sobre de la carestia de consum d’aquest any 2011.

Sens dubte, no tenen competidors, qualsevol empresari, comerciant, industrial o professional ja els hi agradaria pujar aquets percentatges sobre el preu de venda o serveis. Aleshores no es queixi Senyora Alcaldessa si durant el dia li venen al seu despatx més persones a demanar-li ajut perquè no arriba’n a finals de mes. No entenc com després per radio Malgrat, dóna entreveure que escoltant els problemes de la gent al final es fa passar com una “sofridora”, a on fins i tot diu que aquest pas tindrà de recorre a un psicòleg veien tanta desgracia aliena, tota una parodia.

Recordant una sèrie televisiva del Dr. Caparrós, a on li receptava al pacient un tractament sempre molt senzill i de fàcil curació, en el seu cas li diria el següent, miri Conxita, vostè el que ha de fer és deixar aquesta feina tant estressant com es l’exercici d’alcaldessa. No cal prendre cap pastilla, només cal que es retiri d’aquest ofici i li marxaran tots els mals. Apa, animis a fer aquet pas i veurà com en un plis - plas li desapareixerà aquest estrés tant angoixós.
El Dr. Caparrós el que no s’imaginaria mai és que amb aquets senzill remei, trauria a molts Malgratencs d’un encaparrament crònic que ens guariria a tots a l’instant.

Per cert, abans de fer una proposta de co-pagament per les persones en situació de dependència pel servei d’ajuda a domicili i de teleassistència, no seria millor, per exemple aplicar primer una taxa per l’ús de l’ascensor, fer pagar una entrada per gaudir del parc d’en Francesc Macià o perquè malgastar diners per cobrir una riera, a un són les prioritats? Particularment dedueixo que la Sra. Campoy ja deu estar en un deliri in-extremis.

Anònim ha dit...

Ni un duro més de contribució, que no faci la riera i ja te els dinrs que li falten, ja n'hi ha prou!!!

Anònim ha dit...

Impagable la notícia sobre el problema més greu que te malgrat:

http://www.malgratconfidencial.cat/341/la-cotorra-argentina-amenaa-en-convertir-se-en-una-plaga.html

Anònim ha dit...

Tranquils que la solució la tenen com sempre els pixapins de ERC que se las saben todas, ellos lo arreglaran todo y de manera gratuita,sin recibir nada a canvio......vamos esto se le llama amar asu pueblo.....
RAT PENAT TORNA!!!!

Anònim ha dit...

“Quan parla un estúpid, l’aire queda contaminat”

Anònim ha dit...

Sobre todo si habla el teu Pare.

Anònim ha dit...

es tenim que ficar de anònim perque això es com una dictadura encoberta,això si que es un poble de vergonya,quins politics que tenim que som pitjor que tot lho que i vist a la meva vida.

Anònim ha dit...

Hi ha opinions de tot tipus..., a mi, personalment el sr Medina m´agrada i crec que farà un bé pe´l poble.