dissabte, 12 de novembre del 2011

A la Campoy el blau li escau


De nou un lamentable Ple municipal on la màxima autoritat del poble aprofita per burlar-se cínicament de tots els veïns, dels nostres símbols, del nostre país i de tot plegat. Queda clar que a la nostra alcaldessa el que li escau de veritat i l'excita de debó és el color blau, el color del que properament es tenyirà Espanya amb gran satisfacció d'alguns dels seus més fidels servidors, encara que aquests, com ella mateixa, s'auto proclamin socialistes, adaptant-se convenientment la frase de “antes azul que rota”. Quina vergonya de gent arrogant i inútil que hem de mantenir amb els nostres impostos. Paràsits socials que des de la més pura ignorància i prepotència gosen pontificar sobre el que el poble demana i necessita, amb arguments tant sòlids com l'aplicació del sentit comú, la llestesa de la gent de Malgrat o que Malgrat no podem ser un poble perfecte, per no parlar del refinat cinisme d'una regidora paparra que ens vol fer creure que ella treballa.

El nostre poble cada dia que passa s'assembla més a qualsevol localitat siciliana amb gran satisfacció d'alguns dels seus més honorables servidors i talment, com fan allà, quan els hi convé es passen la democràcia per l'engonal i diuen que no hi ha un reglament que els obligui a complir els compromisos d'una votació, que amb l'omertà ja en tenen prou. Vuit honorables personatges malgratencs en plena fase encara pre democràtica dedicats de ple al saqueig i la rapinya de l'erari municipal. I mentrestant el regidor Medina, honorable representant de, en altre temps, l'incorruptible esquerra (PSUC), donant-los suport a l'ombra i mirant-s'ho amb singular satisfacció. PATÈTICS!


 
Ajuda pels qui el 20N no tenen clar que fer:
 

6 comentaris:

Anònim ha dit...

no entenc com és que no s'aixequen els regidors i marxen de la sala

Anònim ha dit...

Deu ser que anteposen la comoditat de no complicar-se la vida, remant contra corrent, a defensar la dignitat del poble, motiu pel qual ocupen una cadira al saló de plens.
Que nou persones adultes, suposadament llestes i elegides pel poble per defensar els seus interessos, apenes es molestin per les paraules de la Conxita, realment és molt preocupant i motiu per fer-s'ho mirar.
Les paraules de l'alcaldessa són molt greus i espero que les rectifiqui.

Anònim ha dit...

Sembla ser que a causa de la saturació del freàtic el nen alcalde ha tingut que anar a totes les fonts del poble i posar-hi un tap al brollador per no patir més inundacions.
D'això se'n diu actuar amb sentit comú.

Anònim ha dit...

Las calcetas o bragones o incluso toldo de circo son de la vega.Las negras de la neus.

Anònim ha dit...

PARECE MENTIRA QUE LOS SEÑORES DEL PPC DE MALGRAT NO TENGAN NINGUNA PROPAGANDA COLGADA NI CARTELES. DEBE SER MUY CANSADO PARA ESTA CUADRILLA DE APROBECHADOS Y POCAS VERGUENZAS. EN TODAS LAS POBLACIONES DEL MARESMA SI QUE ESTA APRENDED UN POCO.

Anònim ha dit...

A marcelo ya leva bien estas elecciones no son para el ya tienen cuatro años de chupar.