dissabte, 21 de maig del 2011

El riure és l'única medicina d'èxit garantit



 
Com ja varem anunciar ahir al bloc de la Neus Serra, ha arribat el moment del comiat. Nosaltres, després de quatre anys d'irregular dedicació a la valoració i crítica social del nostre poble, passem a la rereguarda d'aquest apassionant món que és la política local i què tans grans moments de teràpia regenerativa ens ha proporcionat al fer-ne el seu metòdic seguiment. Quatre anys immersos en un estat de total indignació, enfitats de burreria per la forma amb que els immortals en el càrrec, aliats amb la cara fosca de la misèria, han exercit el seu poder i, conscients que això pot perjudicar seriosament la salut dels més valents o temeraris en la seva lluita contra la "Summa intel·ligència" dels poderosos incrustats a la poltrona, hem decidit declarar-nos caducats.
Ha estat un plaer molt gratificant poder compartir regularment aquest modest espai amb tots vosaltres al llarg d'aquests anys. Gràcies!
Nosaltres, a mode de resum final en el dia de reflexió electoral, us oferim un recull de temes que teníem previst parlar-ne però que s'han anat acumulant en el temps i què aboquem de patac amb l'esperança que us ajudin a establir correctament el sentit del vostre vot -si, incomprensiblement, encara no el teniu decidit- i evitar que els lamentables fenòmens, quasi bé paranormals ocorreguts al nostre poble, en un futur es puguin repetir.

Quatre anys ja han passat i al llarg d'aquest temps els responsables de mantenir els espais municipals en condicions no han tingut temps per donar una ma de pintura a aquest mur per on a diari hi passen milers de persones. Deu ser l'efecte de l'estres regidorial.




El molí d'en Valeri o de la sal, convertit en un viver de mosquits tigres, farà que aquest estiu cap malgratenc es quedi sense la seva corresponent picada per allò de la solidaritat socialista.
La regidoria de medi ambient, amb l'estultícia que els hi es habitual, és a qui hem de felicitar per l'afany i dur treball encaminat a amenitzar-nos l'estiu. "Cap malgratenc sense picada!" és el lema de la campanya que properament faran pública.



Gràcies a les portentoses martingales de la nostra segura servidora i curiosament, coincidint amb la campanya electoral, la molt il·lustríssima comunica al poble de Malgrat mitjançant aquest cartell de l'inici de les obres del ja conegut com a pelotazo Campoy. Una faraònica obra que promet tant o més que el ja clàssic auditori.
Serà fantàstic de contemplar l'idíl·lic marc d'accés al poble que es trobaran els visitants al negociar la primera curva d'entrada al poble: "TANATORI MUNICIPAL".


Ens va agradar moltíssim -varem fins i tot al·lucinar- el debat electoral celebrat el passat dilluns al Centre entre cinc dels vuit candidats a les properes eleccions. Tot un exemple de com Una Servidora fent us d'Ona Malgrat, la seva!, però pagada per tots, es va muntar un anomenat debat per eludir justament el debat i que tenia més a veure amb el Club de la Comèdia que de debat pròpiament dit.
Entendridores les paraules finals de la Conxita dient: "Moltes gràcies i perdoneu si no ens hem pogut explicar prou bé". S'ha de tenir barra!!!
Si us preneu la molèstia d'entrar a les webs de Ràdio: Palafolls, Pineda, Calella, Tordera, podreu adonar-vos del que és una emissora de ràdio municipal i els serveis que s'oferten als espais web de les mateixes, contrariament a l'estil minimalista de la nostra que és tot un model de restricció a la informació i una porta oberta a la manipulació, com la que, per exemple, cada divendres ens ofereix la tertúlia dels conxiteros.

S'ha de tenir molta barra per consentir l'empaperat a discreció de cartells electorals al llarg i ample del poble sense una normativa o una negociació prèvia d'espais entre els partits. L'afer del cartell a la porta de l'ajuntament és una mostra més de la profunda inutilitat dels responsables de fer el copy-paste dels habituals i rimbombants protocols d'actuació.
Una campanya publicitaria d'una violència estètica intolerable i que els malgratencs no ens mereixem. Aquí tots ens coneixem i sabem qui és qui i quin producte ens volen vendre.
Planyem al pobre veí a qui sense cap contemplació han condemnat durant vint dies a pujar la persiana i gaudir de l'esplèndid paisatge que polítics sense escrúpols li han plantat a un pam de la finestra. Tot un detall dels campions de la ètica personal.



Autobusos voltant i voltant pel poble sense passatgers i sense fer ni cinc de calaix al llarg de tot el dia és una constant que alguns troben d'allò més normal de mantenir tot i ser un servei deficitari i què a traves de la Diputació paguem entre tots amb els nostres impostos.


Rampa versallesca amb pretensions de nou ric.








Sumptuosa oficina d'habitatge aturada i a mitja jornada.





Espai minimalista d'incert futur.









ARE especulatiu per a major glòria de promotors, banquers i polítics socialistes.

Destruccions patrimonials amb la perversa finalitat d'evitar concentracions de gent. "La seguretat per damunt de tot".






Ferias de abril de la vergonya amb pèrfides servidores incorporades a la comparsa.



Pur folklorisme irreverent freaky de la secta PPOE.






l'Essència d'un partit lerrouxista quan s'apropen eleccions i muta automàticament de PSC a PSOE.
Para todos... Conxita



Alfaltats electorals extraordinaris  i tradicionals de carrers.









Espectacular turisme de categoria a preus únics a la Mediterrània. Més barat, enlloc!



I un tracte familiar i personalitzat per complaure les necessitats de tots els malgratencs il·luminats per la fe socialista.
L'única i autèntica fe.

Siau!... 

139 comentaris:

Anònim ha dit...

LLepereu tots!!
22-5-2011
MALGRAT A VOTAR EN BLANC!

Anònim ha dit...

Tots menys els socialistes, vols dir, oi?
Això pot ser possible gràcies a individus asocials i descerebrats com tu.

Anònim ha dit...

Mañana ire a votar si, pero como dice alguno por aqui pienso votar en blanco, habra mucha abstencion creo yo mañana la gente pasa de ir a votar, y los muchos como yo que iran ;alguno que otro votara en blanco como yo, a ver si los proximos 4 años se limpia esto porque no vale ninguno ,ni para tacos de escopeta macho!

Anònim ha dit...

Ja n'estic tip d'aquests que es pensen que estan per sobre del bé i del mal. Si no t'agrada cap dels que es presenten demà, en comptes de renegar de tot i de tothom... posa-hi allò que s'ha de posar i presenta't tu, dins d'algun dels partits ja creats o fent el teu propi grup... ahh, però això vol dir feina, sacrifici, malsdecap....en canvi criticar i menysprear tothom... és tan fàcil!! Em feu venir vomitera.

Anònim ha dit...

anònim de les 13:33

No podria estar més d'acord amb tu! Aquell que no li agradi cap cara dels que ens presenten, es podria haver presentat ell mateix.

per altra banda, poc llestos sou: ja que votar en BLANC = a votar CAMPOY!!! així que vosaltres mateixos si voleu 4 anys més del govern que fa 20 anys que tenim endavant.

Però ja toca fer un cop de cap i votar amb un vot útil de veritat. Vota CANVI!!!

Indigna't i vota un partit!!

Anònim ha dit...

Proximo candidato PPMalgrat Xavie Alonso marido de la Marisa que a la vez es la tia del cebolletas i esta votara por su amor platonico el Ernes.

Anònim ha dit...

Anònim 13:33 això és el que tenia que haber estat fent la oposició aquets darrers 4 anys i no tirant merda sobre la feina mal o ben feta de la conxita, aixi que no m'expliquis la teva vida que de ben segur que és ben trista, i aneu pensant que fareu 4 anys més darrere del PSC perquè per culpa vostra no hi ha cap que pugui derrocar a la conxita,i com tú dius jo no m'hi presentaria mai perque tinc molta més vergonya que el 96 % del politics d'aquet pais, que són uns lladres tots, aixi que demà VOT en BLANC!!

Anònim ha dit...

Como dicen las prostitutas................. LO/AS POLITICO/AS NO SÓN HIJOS NUESTROS!!!

Anònim ha dit...

Vist el que hem vist al llarg d'aquest mandat, s'ha de ser masoquista, deficient mental o part directament implicada en la catàstrofe que patim per seguir donant suport a tota aquesta colla de sangoneres i llops que sense cap vergonya es postulen com la solució de futur a la convivència i creixement del poble de Malgrat.
Votar demà ens fa ciutadans civilitzats, no fer-ho, per intentar posar aturador a tanta barbàrie, ens situa al mateix nivell que el d'una hortalissa.
Encara hi ha gent que prefereix ser vegetal a ser persona.

Quina pena que fan, pobres desgraciats!

Anònim ha dit...

que dius malgratot? any sabàtic? va home... no ens deixis ara... aguanta company que et necesitem...

Anònim ha dit...

Sembla mentida que us creieu que els que es presenten sigui per treballar pel poble es presenten per omplir-se les butxaques i d'estar els quatre anys xuclant de la mamella com la regidora del ppc VEGA.

Anònim ha dit...

Ana Vega Raya
Últim dia de campanya, amb la satisfacció d'haver fet la feina ben feta.
Ayer a las 10:52

Anònim ha dit...

Eric Romaguera No solo has hecho bien la faena de la campaña, si no que tambien lo has hecho durante los 4 años que has estado llevando la voz de todos los que creemos en Populars Malgrat de Mar. Todos los miembros de tu equipo pensamos que eres la mejor portavoz y representante que podemos tener.
Ayer a las 17:39

Anònim ha dit...

Són tant populars que demà poden sortir aclamats com a guanyadors i la Vega s'inflarà com un gripau a l'espera de ser cridada a la taula de negoci a cions i pillar un tros de cacho d'allò més gros per seguir estafant al poble els propers quatre anys.
A no ser que amb el nostre vot intentem evitar-ho.

Anònim ha dit...

De eso nada nuestro voto se ira para ellos no para los de CIU y ERC que sois chusma!!!

Viva ESPAÑA!!
Viva EL REY!!
Mañana todos en casita!
Nada de votar!

Anònim ha dit...

Por ser esbirro de doña vegaPP aun eres mas patetico, imbecil.

Cuando te esfuerzas mucho no llegas ni a cuarto de neurona estropeada.

Anònim ha dit...

Tic tac tic tac VEGA vaga los del ppc marcelos y compañia ya les queda menos para marcharse para sus casitas y dejar tranquilos al pueblo de margrat hoy ultimo dia.

Anònim ha dit...

Aquest imbècil que corra per aquí i que d'entrada afirma "nuestro voto se ira para ellos" per més endavant dir "Nada de votar" no veig la manera d'interpretar-lo com no sigui dins del reducte d'analfabets funcionals que conformen l'impressionant llegat dels quaranta anys de franquisme al nostre poble.

Anònim ha dit...

Si si vosotros seguir despotricando babas como estos ultimos años habeis estado haciendo, que yo acabo de ir a votar y macho hay menos gente votando...... todo el pueblo esta en pie de guerra con estos politicos del pueblo, pero con todos, asin que sintiendolo mucho y esperando que la gente canvie de idea y vaya a votar de momento os vais a comer un Kinder salio del esfinter de vuestra lider.
HE VOTADO EN BLANCO!!!
VIVA FRANCO!

Anònim ha dit...

Ho haveu vist com es tracta d'un pertorbat!

Anònim ha dit...

Un pertorbat militant de ERC!
RAT PENAT TORNA!

Anònim ha dit...

Vaya politicos que tenemos en este pueblo...... lamentable y no vale eso de decir.... pues si tanto sabes presentate tu!
Hay que valer para ser politico y yo no se robar, a ver si os queda claro que hay que castigar a todos los politicos de este pais y no ir a votar!!!

Anònim ha dit...

Tranquil nen, tranquiiiiiil!, que l'ambulància està a punt d'arribar.

Anònim ha dit...

Piojosos como va los nervis de las votaciones segun a que persona'? como megustaria que el marcelo no sacase ni para estar recogiendo papeles en el ayuntamiento. Un besito marcelo pepero de los ous

Anònim ha dit...

La meva porra per aquesta nit:
PSC - 7
CiU - 4
ERC - 4
IU - 0
PP - 0
C's - 1
PxC - 0
SI - 1

Besos!

Anònim ha dit...

Pues hay esta lo que vaticinaba.... tenemos conxita otra vez?
Por culpa de esta nefasta oposición otra vez nos han dado matarile!

Malgratot!
que dius?

Anònim ha dit...

PSC una altra vegada?
TIC-TAC!!!!

Anònim ha dit...

caram malgrattot. Ara marxes? Ho dic perquè és molt curiós la teva "RETIRADA" veient els resultats. je je je

MALGRATOT ha dit...

Justament això és el que vull dir: 2932 malgratencs d'un total de 13.483 no poden estar equivocats.

Siau en pau!!!

Anònim ha dit...

Alerta! Jordi Medina és la clau per donar o treure poltrones.
Veurem si la seva clau gira cap a la dreta o l'esquerra? Renovació o continuisme? Interessos particulars o de servei al poble? Desmuntar la fins ara sòlida estructura socio-popular o afegir-se al saqueix sistemàtic del poble?
La resposta a aquestes incògnites les tindrem els propers quinze dies.

Anònim ha dit...

Que quedi clar que ERC de Malgrat ha baixat els vots considerablement i ho dic amb tots els respectes,per la seva número 2.Obdúlia tu endavant,però no et deixis manipular per segons qui.Una altra manera de fer poble és possible i sense la Campoy.

vístete que vienen curvas ha dit...

MALGRATOT... PQ DESAPAREIXES????

Anònim ha dit...

No només no poden estar equivocats sinó que inclús i, en agraïment als serveis donats al poble al llarg de trenta anys, estan finalment a quinze dies d'experimentar l'immens plaer d'anar a cagar a la via.

Anònim ha dit...

Valla con la berraca no quereis caldo toma dos tazas detodas maneras teneis loque el pueblo se merece 6+2+1=9 lo justo para que la aubanell chupe y encima tiene gente cobrando el paro trabajando para ella una auditoria ya a inspeccion de trabajo.

Anònim ha dit...

Tu sabes contar? 5+3+1=9 y la berraca + toda la tropa sociata a cagar a la via.

Anònim ha dit...

Ni contar ni nada, que sou de increduls,el medina mai pactara amb CIU i ERC, ja cal que ho tingueu clar, heu llepat com heu llepat tots aquets anys,per la ipòcrita oposició que heu fet i a tot catalunya ERC ha baixat un ou i perquè?
Doncs perque sou fastigosos fent oposició i despres del que va fer ERC a Calella en els seus 2 mandats aqui no els volem pas!!

Anònim ha dit...

Però que dius tu ara gamarus. Que al Medina el cos li demana d'anar de la maneta de la Vega per marcar perfil d'ecofatxa?

Anònim ha dit...

Gamarusos són els de ERC que han llepat a tota catalunya estan de baixada... jo crec que ha de tornar el GAY de ERC ja fa tempsw que ho vaticino això home!
Aquet nano ho faria molt i molt millor segur:

Anònim ha dit...

Vaya abrazafarolas estos de ERC se van caiendo en picado hasta en barcelona les han dado matarile, si es que la faena bien hecha no tiene fronteras joder, ser un poco transparente machos que sois bastante pateticos y la gente del pueblo a dicho la suya.
4 AÑITOS MÁS EN LA TRASTIENDA.
Como se sienten?

Anònim ha dit...

Tot això t'ho ha comunicat l'oracle socialista o popular?

Anònim ha dit...

vaya plan! emigrem! canviem de poble! és la única solució. Pobre il.luminada la que es pensava que amb un mini-pedrojota fent-li la feina ja en tenia prou per acabar amb els neo-conx.

Anònim ha dit...

Aquests "neo-conx" són boníssims, l'essència del poble, la crème de la crème: Puignou, Mercader, Mora, Rodríguez i Romero. Sort que davant hi anava la Campoy perquè sinó, enlloc de perdre 600 vots, aquesta xifra és la que haguessin assolit.
Aquí a Malgrat el socialisme no existeix, és populisme de peixateria i martingala financera-immobiliària, sense en Puignou manipulant-ho tot, un castell de cartes a punt d'ensorrament.

Anònim ha dit...

Ana Vega Raya
Moltes gràcies a tothom, la feina del nostre equip ha fet tornar-se a guanyar la confiança de Malgrat de Mar. Seguirem treballant per el nostre poble.
Hace 23 horas · Me gusta ·

Anònim ha dit...

La vega es va crear en el partit del ppc amb mentides i difamacions i fent un grup amb persones que no són del partit només an mirat per als seus interessos particulars vergonyosos i rèptils, només li faltava la segona en l'equip de de poques vergonyes però ja la an aconseguit el ala Partagas per arribar on les seves ments malignes estan manipulant, segur que ara mateix fent passos per pactar amb el diable per segir xuclant del pot.

Anònim ha dit...

S´ha acabat l´era psoesociata a Malgrat.
Adéu Conxita!!

Anònim ha dit...

Us imagineu un consistori municipal amb la Campoy, Puignou, Mercader, Mora, Valentín i Romero a l'oposició i cobrant 700 € al mes?, no podrien assumir-ho, dimitirien tots i els seus llocs els ocuparien els següents a la llista: Óliver, Silveira, Mariano, Conxi, Pepi i Aubanell, destacats lluitadors per la sopa boba municipal.
Doncs això mateix és el que d'aquí pocs dies pot esdevenir i serà sensacional assistir a la defunció del PSOE Malgrat.

Anònim ha dit...

Malgratot.. vols dir de plegar ara?

Anònim ha dit...

L'oposició no cobra 700 euros ni de conya.
Si el PSOE no governa s'enfonsarà i tardarà anys a recuperar-se.

Anònim ha dit...

Si però ara cal que ho facin bé els nous perque serem nosaltres els que despotricarem la feina del nous, a veure si ho fan bé i ens fan callar la boca.
Tot i a dir que jo no penso tenir ni 1/4 part de la mala llet que hi ha aqui.
teniu 4 anys per demostrar el que heu estat pedrigan i donan pel sac.....doncs feu! feu! però aqui esterem nosaltres per valorlo, espero que sigui positiu més que res perque tant me fa qui porti el meu poble però m'importa com el gestioni hi hara s'hauran de posar a la pell del llop.

Anònim ha dit...

Per arreglar l'immens i sistemàtic estropici causat a Malgrat per la gent de la secta psicosociata al llarg de vint anys, almenys n'han de transcórrer quatre per començar a notar millores tangibles.
Costa molt poc destruir i està a l'abast de qualsevol sapastre, és molt més laboriós i difícil construir.

Anònim ha dit...

PIXAPINS!!!!!Manchester forever!

Anònim ha dit...

Deja la bebida imbécil, te perjudica notablemente.

Anònim ha dit...

m'agradaria veure els que han estat donant els espectacles cada primer dijous de mes als Plens(és a dir donant pel sac a tothom i treient les coses de mare) asseguts a la poltrona. Potser des de l'altre cantó veuran les coses d'una altra manera. Però cuidadín amb la gestió senyores i senyors. que tindreu un poble al davant esperant que compliu totes les animalades que heu anat prometent.
Ves que no anem al poble veí a viure amb en Campolier!!!!

Anònim ha dit...

Anònim 21:44 Manchester forever!

PD: Gràcias por lo de imbecil es agradable, lo prefiero que a PIXAPINS!

El sabado a por los cules que són una lacra, asi como los madriles.
Aupa brigada blanquiazul!

Anònim ha dit...

23:16 Per mi com si t'hi quedes, quedarà un Malgrat més desratitzat.

Anònim ha dit...

És possible un pacte CiU + ERC + IU ?

Anònim ha dit...

M ´ALEGRO QUE TANQUEU AQUEST BLOG , HEU FET MOLT DE MAL A LA CULTURA A MALGRAT, I PER AIXÒ MALGRAT US HA PASSAT FACTURA AMB LES ELECCIONS, I NO TENIU PROU QUE PER ACABAR HI POSEU UN ALTRE COP UNA IMATGE RELIGIOSA QUE PER MOLTS MALGRATENCS, VA SER ACOLLIDA FA 15 ANYS I RESPECTADA, COSA QUE VOSALTRES NO HEU RESPECTAT RES MES ENLLÀ DELS VOSTRES INTERESSOS, FELICITATS ALS GUANYADORS DE LES ELECCIONS

Anònim ha dit...

És possible però no probable. L'ecoporqueria del Medina només es subordina a la Campoy, la seva tutora.

Anònim ha dit...

El resultat d´ questes eleccions ha demostrat que vosaltres no heu fet les coses be, i sumant el poc respecte envers alguns veïns vostres Malgratencs igual que vosaltres, la millor solució per aconsegir millor resultat ales properes eleccions es tancar malgratot , i tenir en compte que s´ha de respectar sempre!!
de totes formes us puc assegurar que la Cnfraria de Nostra Senyora de la Paloma i Nostre Pare Jesus del Perdó continuará creixent, per que aquesta gent ha demostrat empeny, perseverància i fer mes cultura,així com la ùnica expressió religiosa al carrer, tant el Dijous Sant com a les festes de Can Palomeras amb la Verge de la paloma. per molt que us molesti a alguns.
Un veí del barri de Can Palomeras

Anònim ha dit...

La nota negativa de la jornada electoral del diumenge es que el cebolleta no serà regidor, quina pena!

Anònim ha dit...

son muy jovencitos los del PP eh que si ? sobre todo las mujeres

Anònim ha dit...

Malgratot es presntava a les eleccions?
Ósti!.. i jo sense saber-ho!

Anònim ha dit...

A les fotos de més amunt, a la professó aquesta, n´hi a tres que porten burka?

Anònim ha dit...

És que tenim el bo i millor de la ejjjpaña més tronada i profunda i pretenen que ho fem nostre en nom de la cultura, bgrzgrhshst!!!
Om eren tots aquests sonats l'11 de septembre?
Resposta: al bar!

Anònim ha dit...

Ostres macutazo!
Pacte CIU amb PP i ICV?
Ostres malgratot tindreu Ana Vega 4 anyets més.....jejejeje.
Com no pacteu amb Conxita malgratot.....LLEPEREU!

Anònim ha dit...

Altantu amb la Conxita i tots els socialistes.Tinguem present que s'ha de defensar un canvi sigui com sigui,estan cagats i no només per ells,sinó per tot el que això suposa económicament a ells i a molts que depenen d'ells per favors.En Medina no és de fiar,gens ni mica,és gat vell i no ens enganyem cada dia va a dormir amb la seva dona.-militant socialista- Ciu,ERc i PP poseu-vos les piles ja,ara els socialistes estan en crisis però si ara no s'enderroca a la Campoy tindrem aquesta colla i tots els seus amics per molt de temps més i ja portem més de 30 anys,ànims tireu pel dret i sense por.

Anònim ha dit...

l. 11 de setembre aquesta gent estava amb vosaltres a can Campassol, acompanyant-vos, sino pregunteu als organitzadors.
al BAR hi sereu vosaltres 4 anys mes

Anònim ha dit...

només 8 ? (Ciu+PP+ICV)

Anònim ha dit...

Per fer el canvi en benefici del poble cal fer un sacrifici important i generós als déus. Amb la Campoy tindrem més del mateix, quatre anys més de govern des de la supèrbia i l'absolutisme sociata.
Si no es remata l'enemic ferit, aquest, un cop recuperat de les seves ferides i endut per la seva profunda ira, pot acabar amb tu i els teus tant bon punt en tingui ocasió.
Volem cadàvers -polítics- ja!

Anònim ha dit...

12:34 "i fer mes cultura", no confonguis cultura amb esperpent.
Saps, aquí ja en tenim una de cultura, el que tu has de fer és respectar-la, integrar-t'hi i assumir-la com a teva, no intentar trasplantar velles pràctiques locals ultramuntanes al lloc que t'acull amb generositat i simpatia. No volem ecos folklòrics del passat que en nom d'una suposada i més que discutible "cultura" ens allunyen del progrés. Els teus símbols identitaris regionals, exhibeix-los de portes endins a casa teva. A l'espai públic són i seran sobrers i mal vistos per molt que et molesti.

Anònim ha dit...

tingues en compte que en tots els actes que es celebren a Can palomeras s´hi suma moltíssima mes gent que no pas l´11 de Setembre,per alguna cosa serà, i com que el carrer es public i tenim una democràcia tenim tot el dret a fer el que ens roti,a mes a mes, sense demanar ni un sol centim a les adminid¡starcions,a cap,es a dir, que a qui no li agradi, que tanqui finestres i portes de casa i no utilitzeu fotos que , suposadament, no us interessa, si seguiu destruïnt, potser us serà mes dificil ser respectats. i llavors us queixareu, visca tots els actes que es fan a Malgrat, ABSOLUTAMENT TOTS!!

Anònim ha dit...

Tal com han quedat els resultats després de les eleccions del diumenge passat es constaten dos fets principals:

1- El desitjat canvi de govern municipal és possible.
2- La clau la té ERC

Aritmèticament, la continuïtat del govern socialista és molt més complicada i en canvi semblen més plausibles altres fòrmules alternatives.

Queda clar que l´obtenció d´una majoria (sense PSC) com a mínim de 9 regidors, qui l´ha de permetre és Esquerra Republicana (sense ERC no hi ha majoria de 9)

Segons com es posicionin les forces polítiques electes, l´abstenció d´ERC a les votacions per escollir alcalde -o el vot a la seva própia cap de llista-, pot tornar a donar l´alcaldia a la Conxita sense necessitat de fer-ho explícitament.

Em dona l´impressió (o hi ha informacions que se m´escapen) que hi ha algún partit que ho té coll avall encapçalar l´Ajuntament.. i senzillament: no depén només d´ells.

Dit aixó, entenc que la gent d´ERC es deu trobar en una situació molt compromesa i molt difícil de gestionar.
Un objectiu d´ERC, -peró no l´unic suposo- deu ser el d´afavorir el canvi.
Ara bé, pactant amb quí?
A costa de qè?

Evidentment no crec que tinguin gaires problemes a fer-ho amb CiU, peró si el regidor de IC no s´hi troba cómode amb aquests últims o a l´inrevés, només quedaría l´opció de fer-ho també amb el PP.

I aixó, per a ERC, potser seria demanr-li massa.

Suposant que ERC estigui disposada a prioritzar la regeneració que se suposa ha d´aportar un canvi polític a Malgrat, i decideix acceptar el PP com a partenair, què els hi costarà políticament a curt, a mitjà i a llarg termíni aquesta decissió?

Segurament, el blasme i la crítica més aferrissada dels que perdrien el poder i també, de part dels propis votants d´ERC.

Si en nom d´aquesta puresa ideològica, decideixen no pujar al carro de CiU + PP, les crítiques despiatades vindrán d´aquests partits.
(Aquestes crítiques serien totalment injustes perquè al cap i a la fi el que li estarien reclamant a ERC és que faci alló que ells no han sigut capaços d´aconseguir tot sols).

Jo sóc votant d´ERC en aquestes últimes eleccions.
Un votant ras. Un ciutadà normal.

Penso que ERC ha de donar el pas i apostar pel canvi de règim polític a Malgrat.
Sigui amb l´ajuda de IC, malgrat sigui amb el PP. (Més CiU, esclar).

És dolorós i contradictori, ja ho sé, peró penso, amics d´ERC, què hem de saber i ser capaços de posar de manifest, proclamant als quatre vents, que és l´ESPERIT DE SERVEI I DE FIDELITAT AL NOSTRE POBLE, alló que permet a un grup de gent com els que heu constituit la llista d´ERC (i els nou-cents que l ´hem votat) d´arriscar la nostra credibilitat prenent decissions com la que ara es planteja, conscients de l´incomprensió que pot aixecar, peró convençuts d´obrar honestament a favor de Malgrat.

Penso que és en aquest camp ideològic on vosaltres i la gent que us pugui recolzar, on s´ha de guanyar aquesta batalla.
Cal que la vostra actitud política traspu-hi que darrera les persones, hi ha una trajectòria personal que vé de lluny, i un projecte de poble i de Pais que va molt més enllà de les circumstàncies temporals d´un càrrec al servei de Malgrat.

Sapigueu fer notar que sou d´esquerra Republicana de Catalunya i que tenim un estil diferent i propi.
Si m´ho permeteu, tal com diu el mestre: "..i amb el somriure la revolta"

Anònim ha dit...

"La direcció d’ICV ha desautoritzat el pacte tancat en les últims hores entre l’agrupació ecosocialista de Cubelles i el PP per fer un acord de govern en el consistori d’aquest municipi juntament amb UC-Rcat, els independentistes sorgits d'una escissió de CiU. ICV, en un comunicat, ha anunciat que obrirà un expedient disciplinari a la cap de llista, Mònica Miquel, perquè l’acord entre ICV i EUiA en el consell de govern de la coalició deixa clara la impossibilitat de tancar acords de governabilitat amb el PP."

http://www.ara.cat/especials/eleccions22m/PACTES-CUBELLES-REAGRUPAMENT-INICIATIVA_0_487152064.html

Medina, ho pilles o els acords de partit no van amb tu?

Anònim ha dit...

Estic completament d'acord amb l'anònim de les 20:10,alhora vull dir que cal que es vigilin les mentides que pugui anar abocant la Sra. Campoy al llarg d'aquestes negociacions,que es pero que siguin curtesmperquè el temps ajuda a l'actual alcaldessa.Al PP dirà que ERC la anat a buscar,dirà tan a ERC com al PP que està diposada a sacrificar el seu càrrec d'alcaldessa perquè ho sigui el següent de la seva llista per un pacte,oferirà de tot i més,...però senyors tingueu en compte que res d'això farà que Malgrat pugui ser un poble més democràtic.La Sra. Capoy està defensant la seva posició i la terenyina que ha anat tel.lant al llarg de més de vint anys,cal que es posi fre,no es deixin embaucar.Sobre en Medina poc a dir,què es pot dir d'un Sr. que contrariant a tota la secció local d'ICV decideix presentar-se,què dir d'un Sr. que opina en el diari El Punt que "es va deixar sol a l'antic regidor el Sr. Lasheras",que dir d'un Sr. que retorna al món de la política quan la seva esposa es retira, ...em definitiva aquest Sr.no és seriós,gens ni mica.ICV-PP-CIU no perdeu el temps aneu a una,vosaltres podeu amb això i serà fantàstic!!

Anònim ha dit...

Marcelo a un no estoy muerto y ya veremos

Anònim ha dit...

Sembla ser que finalment la nostra segura servidora podrà dedicar-se de ple i sense aturador a la pràctica d'una de les activitats que més li plauen de practicar: Presidir.
Podrà presidir a jornada completa la Confraria de Nostra Senyora de la Paloma i Nostre Pare Jesus del Perdó, l'Associació Amics dels Animals, Club de Tir La Gabina, Penya blanca del Real Madrid, Associació Imperiales MC, Veïns barri La Verneda, Associació de dones de Malgrat, Club de Amigos del Cabo Tordera, Club de petanquerus arreplegats de Malgrat, Centre d’Estudis i Documentació Zenòbia Camprubí i l'Associació de Jubilats Grans del PSOE Malgrat entre d'altres galdoses associacions del nostre municipi.

I es que com sàviament diu el nostre refranyer català: a la jubilació viruelas.

Anònim ha dit...

Brillant exposició la de l'anònim de les 20:10.

Anònim ha dit...

Qualsevol decisió pot generar incomprensió d'un part del poble. Això no és exclusiu d'ERC. Cal una gran dosi d'humilitat i voluntat per part de tothom per intentar trobar un pacte just que permeti un bon govern. No crec que ningú tingui coll avall encapçalar el govern ara per ara, perquè tot és possible, però m'agradaria poder comprovar finalment que pot haver-hi alternança i el món no s'enfonsa.

Anònim ha dit...

Estic d´acord amb 8:01, peró sí que sembla -es diu, es comenta- que hi ha alguna candidata que té molt coll avall que serà la nova alcaldessa, donant per fet que els uns i els altres li donarán suport.

Tal com diu el post anterior, cal una gran dossi d´humilitat per part de tothom.
Només un pacte just permetrà un nou govern.

Anònim ha dit...

Va no foteu mala sang,que aquí la única prepotent que hi ha és la Conxita i altantu,que la conxita podria renúnciar a ser alcaldessa per tal d'aconseguir un pacte.Ara veuen els del seu partit l'oportunitat per treure-se-la de sobre.S'haguèssin presentat amb un altra canditat aquests del PSOE.No feu cas PP,ERC i CIU,vosaltres podeu.No us deixeu enredar,sinó tendremos socialistas pa mucho tiempo más.

Anònim ha dit...

L'operació de plegar ja la tenia prèviament presa, s'ha presentat de nou pensant que de altre cop la seva figura arrasaria, però, com s'ha vist, l'infern de desagraïts n'està ple. Sis mesos més en el càrrec i passar el bastó de comandament al Puignou o al Valentín era, o segueix sent, la seva estratègia, la mateixa dels socialistes a Barcelona amb Clos i Ereu.
Com sigui i amb qui sigui calen aires nous al poble i enviar els socialistes a l'oposició és l'objectiu prioritari per damunt del binomi dretes-esquerres.
No és cert que gallina vella faci bon caldo.

Anònim ha dit...

Sou tots plegats una colla d'innocents. El govern dels propers quatre anys ja està pactat de fa temps però ara toca dissimular i fer comèdia, la passió de la Conxita. El Medina és el socialista tapat a qui, com a la Vega, l'únic que els interessa és el sou.
Santa innocència!, la de carallots integrals que hi ha a Malgrat.

Joan ha dit...

SI US PLAU NO PLEGUIS MALGRATOT !!!

Anònim ha dit...

El més lògic seria un pacte dels partits ke an estat a l'oposició la leguislatura passada i an batallat per alguna cosa en concret i mantingut en enfront del ppc i al psoe amb denúncies i mentides, però sembla que el sr, MEDINA no vol entrar en el pacte la seva Sra li ha molts fabor ala Conchita i medina no pot negar que és fill de guàrdia civil i comunica per la seva butxaca.

Anònim ha dit...

ÚLTIMA HORA

El cebolleta, ment instigadora del PPOE ha tornat a la nostra vila per portar les negociacions d'un futur pacte. Res està tancat i es rumoreja que 20.000 tonelades de mortadela seran suficients per al vist-i-plau.

Anònim ha dit...

Potser si que tindrem pacte Conveniencia i Untor + PePerines + Esquerra Renunciada...

Anònim ha dit...

Els de la Plana de Vic deuen estar contents, finalment han trobat comprador i podran donar sortida a tot el sobrant del porc.

Anònim ha dit...

Igual com els esportistes, que han de passar controls anti-doping, no tindrien que obligar als polítics a superar un control de coneixements mínims? El PePe quedaria desqualificat amb nota.

Anònim ha dit...

I què no serà maco si finalment a l'abnegat servidor del poble que inexorablement la declaració de renda li surt sempre positiva deixa de ser-ho i l'home pot dedicar totes les hores del dia i energies a jugar amb un xiulet i una gorra a l'Ibertren a casa seva?
Quin alliberament, per ell i sobretot per Malgrat.

Anònim ha dit...

Bon viatge Malgratot! com deien antigament a les peixateries velles en l'antic mercat municipal de bon rollo deien:
A pendre pel cul a un altre lloc!
Pero res en ofensiu eh? que quedi clar!

Anònim ha dit...

Neus tingues una mica de dignitat davant la majoria dels teus votans i no pactis amb PSC ni PPC en cas contrari tot el guanyat en aquests anys de lluita serà en va,pensa en qui representa a aquests partits i fins on poden arribar.Como deia un gran home "més val morir lluitant que viure sempre adorillad"un pacte amb qualsevol d'aquests dos no és més que adorillarse front el poder i mai no et deixaran ser totalmet lliure per treure tots els draps bruts que se aurien de treure per formar un poble punter i pròsper.

Parla amb ICV com a mínim aquests an demostrat lluitar per les seves idees sense mirar les seves butxaques cosa que els altres an demostrad que primer les seves butxaques i si sobra alguna cosa per aquells ideals.

Medita-ho amb el vostre grup quin pacte és més propici a la confiança per poder canviar les coses, però crec que miran una mica enrrera els fets ho diuen tot.

gràcies per llegir-lo si ho es fet.

UN VOTANT QUE LEGUSTARIA ESTAR ORGULLÓS DEL SEU VOT A CIU

Anònim ha dit...

en aquests moments l'imortant és el canvi, tenim una gran possibilitat perquè aquest canvi és produeixi, però per fer-ho cal sumar. Sumem i comencem a treballar pel poble i canviem dinàmiques. Serà dificil treballar a tres bandes i sabent que hi ha poques afinitats però val la pena. Separem els temes complicats però en la gestió del dia a dia podem fer-ho.

Anònim ha dit...

23:59 votant de CIU? No t'ho creus ni tu!!

Anònim ha dit...

Ves que no hi aneu vosaltres finalment, a prendre pel cul a un altre lloc, enlloc de fer-ho el malgratot.
La via us podria servir d'espai polivalent i us proporcionaria grans plaers a les vostres perverses pulsions.

Anònim ha dit...

"Canvi de cromos" a Malgrat ?

A Badalona, sembla que els convergents están decidits a donar suport al candidat socialista a l´alcaldia, amb l´objectiu de barrar-li el pas al conflictiu García Albiol del PP.

Si aixó és així.. el PP a Malgrat, donarà els seus vots per fer alcaldessa a una Convergent???

Anònim ha dit...

I el pacte PSC + PP està disposat ICV-EUA a facilitar-lo?. A quin preu?.

Anònim ha dit...

Lamentablement es cert, les aliances o no que es produeixin a Badalona condicionen els pactes a Malgrat. La Vega, per variar i com era d'esperar, farà el que li digui el partido.

Anònim ha dit...

El Medina, no en tingueu cap dubte, fent gala de la seva gran iniciativa farà el que li digui la Mérida que és qui realment mana a casa seva.

Anònim ha dit...

Darrera hora...

Pactes PSC + CIU

I tothom content.

Anònim ha dit...

No us enganyeu. Qui realment mana aquí és el cebolleta que està intentant a qualsevol preu una reedició del pacte del PPOE, encara que sigui en minoria

Anònim ha dit...

Neus Serra pacta con la conchi y oscagais a la vega porque a si tedara poderes de alcaldesa y fora la mortadela. Poca poc.

Anònim ha dit...

soc l´anònim del 25 de Maig 12:18h
En primer lloc vullr demanar disculpes per haver posat al sac a un "suposat" partit darrere de Malgratot, doncs la meva ràbia em va portar a no valorar , que a aquesta llista que tots coneixem, segur que hi han persones perfectament qualificades per exercir el càrrec que li toqui, iu que tambe estic segura, no penseu de la mateixa forma que ho fa aquest blog, per tant, i per no tenir mes problemes amb la meva entitat, demano disculpes a qui hagi molestat la meva opinió

Anònim ha dit...

Després d'haver anomenat a la Regidora Merida: "florero", creus que el futur Regidor Medina, serà capaç de compartir Junta de Govern Local i pressa de decisions amb la Neus, membre d'un partit que es dedica a fer les retallades socials més grans de l'història de Catalunya i a repartir estopa com si això fos la Xina popular a la Plaça de Catalunya?
Deixeu a IC EUiA en pau que sap prou bé que li caldrà fer quan arribi el moment de decidir.

Anònim ha dit...

I tant que sabrà que fer, fotre's l'ECO pel cul quan li roti i avocar el ciment que calgui a la riera per tapar-la. IU, l'únic partit que en aquestes eleccions ha gosat profanar amb una pancarta l'espai de Can Feliciano, un espai de tot el poble, no dels especuladors del territori.
Per cert, que no enganyin a ningú, aquest nou partit format depresa i corrents i que res té a veure amb l'ICV del Lasheras, està farcit de personatges foscos, fosquíssims que estan a favor de la riera coberta. Quines casualitats, oi? tufegen Campoy per totes bandes.

Anònim ha dit...

..home (o dona!).. hi ha alguna candidata a alcaldessa que té un bon perfil per fer carrera a la Xina Popular!
Si el tal Medina li dona soport, mira per on, es podrà donar la maneta amb tota la rècula que dius.

Anònim ha dit...

DEMÀ, AMB COPA O SENSE
I PER SEMPRE, VISCA EL BARÇA
I VISCA CATALUNYA INDEPENDENT.

AL MADRID QUE EL DONIN PEL CUL
I A L'ESPANYOL TAMBÉ.

IN
IN-DE
IN-DE-PEN-DÈN-CIA JA!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Aquesta Neus que vol ser alcaldesa és la mateixa cosa que el Felip Puig que avui ha muntat una carnisseria a la Plaça Catalunya?

Farà aixó mateix a Malgrat?

Anònim ha dit...

Dispensa però d'aquest comportament en té l'exclusiva l'alcaldessa Campoy qui en connivència amb el degenerat d'en Saura, ara quasi bé fa quatre anys, varen planificar envair Malgrat amb forces antiavalots per combatre als quatre perillosos guerrillers de l'arbreda Feliciano. Tota una proesa del govern local PSOE.

Ja tot el poble te clar que "El trabajo realizado es el único resultado incuestionable".

Anònim ha dit...

http://www.lasmalaslenguas.es/2011/05/28/ciu-brutal-carga-policial-bacelona/

Anònim ha dit...

Ja se sap qui serà l´alcaldessa???

Anònim ha dit...

La al caldessa es la partagas dons la vega renuncia el seua acta.

Anònim ha dit...

Solo falta la estupida de la pertegas de alcaldesa estaria bueno. Esta viejestoria lo que tiene que hacer es asegurar a la gente que esta en su fabriqueta sin seguro y cabrando el paro.

Anònim ha dit...

Qui és la Partagàs?
Quina fabriqueta està sense assegurar i cobrant l´atur?

Anònim ha dit...

habemus papa????????????????????

Anònim ha dit...

MALGRATENCS
Esteu avisats

Estava Saddam Hussein parlant amb Déu des de l'infern i li pregunta:
- Com estarà Iraq dins de 10 anys?
Déu li contesta:
- "Estarà tot destruït per les bombes enviades pels Estats Units"
Saddam va seure ..... i va plorar.

Bush parlant amb Déu i li pregunta:
- Com estarà Amèrica dins de 10 anys?
Déu li contesta:
- "Estarà totalment contaminada per les bombes químiques enviades per
l'Iran" Bush va seure ..... i va plorar.


Estava la Conxita Campoy parlant amb Déu i li pregunta:
- Déu, com estarà Malgrat de Mar d'aquí a 4 anys si sóc elegida alcaldessa "?,
Llavors Déu ....... es va asseure i va plorar.

Anònim ha dit...

Espanya és una gran país gastronòmic.

Aquests recepta és ben fàcil de fer i és la preferida de la Xita.

-----
"Pollo a la Concejalía"

Ingredientes
- un pollo
- un despacho
- varios chorizos

Preparación:
- Se coge el pollo
- Se le coloca en un despacho
- Se le rodea de chorizos
- Se le deja a su antojo
- Y él solito se va haciendo rico, rico, rico.

Anònim ha dit...

La pertegas es la Mª Rosa Aubanell la dos del PP pero la que manda osea la mujer del Marcelo Gomez coches mercedes y sopa a cala Celia i el Cortijo ah! eso si pero deben los alquileres del carre maria cubi al Sr Rafael.

Anònim ha dit...

Es prepara un tornado de magnitud 9 a Malgrat amb els pactes electorals. La moguda serà impressionant. Sé de bona tinta que passarà una cosa que deixarà bocabadats als addictes a la política. Déu els agafi confessats. Algunes persones poden anar preparant els Dodotis. Els van a necessitar

Anònim ha dit...

Malgrat de Mar


ICV-EUiA es tanca a cap pacte on hi hagi el PP
ICV-EUiA, amb un únic regidor, pot esdevenir clau en la difícil entesa per formar govern a Malgrat de Mar. El candidat Jordi Medina va assegurar ahir que la seva formació ja s'ha reunit amb la resta...
01/06/11 02:00 - POLÍTICA - MALGRAT DE MAR

Anònim ha dit...

Es comenta que el cebolleta ja ho té tot tancat. ciu-erc-pp i a cobrar!!!!!

Anònim ha dit...

m'agradaria saber com van les negociacions, algú en sap alguna cosa?, quan estarà enllestit?

Anònim ha dit...

A Cunit l'entesa entre CiU, ERC i ICV dona l'alcaldia a Convergència.

És extrapolable a Malgrat aquesta entesa?

Anònim ha dit...

si pero ja es masa tard... aqui tindrem govern en minoria PSC+PP suman 8 regidors i el pacte amb ICV puntualment quan convingi que suman 9... no ha pogut ser... un altre legislatura ERC+CiU a l'oposiciò. a pendre pel cul.

Anònim ha dit...

Aquí el PP i sobretot ICV són un desastre,no sé què pensar:si són interessos privats dels caps de llista o és que la Conxa els té lligats pels coll,...

Anònim ha dit...

Malgratot, posa'ns al dia!!!

Anònim ha dit...

El cebolleta corre aquests dies pel poble, vestit, això si, i amb molta pressa amunt i avall instigant el nou govern.

Anònim ha dit...

El cebolletas es el sobrino del Javier Alonso sa mare es la que publica tallas grossa i el Ernets te la ultima paraula.
Ahi Ernes cucucucut si sesabata al xavi¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Partagas alcaldessa i tots putorreo visca somi ala ala a mama i chucla del pot.

Anònim ha dit...

quins nervis!!!m'agradaria saber del cert si hi haurà o no pacte. Haurem d'esperar a dissabte.

Anònim ha dit...

No cal que esperis per més temps, de fa molt que està decidit. Quatre anys més de putiferio a la italiana, PSOE i PP. La màfia espanyola de nou al poder, visquen del cuento i sodomitzant a tot un poble.

Anònim ha dit...

I en Medina amb pactes puntuals (i això que des de d'alt no el deixen pactar amb el PP,enara es farà trànsfuga)

Anònim ha dit...

En toda españa el PP echando a los socialistas y aquí la vega pactando con la alcaldesa socialista pudiendo pactar con CIU por echarla,siento verguenza de haver votado el PP.

Anònim ha dit...

Adéu Neus!

Anònim ha dit...

No,no si la Neus es queda o estar a l'oposició no és ser regidor?ai no que per vosaltres representar el poble és manar i cobrar,a qui hem de dir adeu són els regidors que marxen,molts socialistes,perquè serà que pleguen?ens esperen quatre anys de divertiment a tope.

Anònim ha dit...

El PP de Malgrat menteix als seus votants,tothom que conegui un votant del PP que li expliqui la veritat sobre les dues que han entrat i l'home de la segona.Potser aquests 4 anys guanyaran diners i no passaran a la història per res,perquè la Conxi es fa ombra fins i tot a ella mateixa,segurament s'estimen més estar a l'ombra i no prendre decisions perquè no es veuen capacitades,això se'n diu cobardia,tot i això,la gent del PP de veritat explicarem les coses com son.per cert,la notícia del Punt de PP fa pena,ja es veu que ni es mullen,juguen com criatures,poca talla política, ..això sí la Conxita sense dir res i anar cotitzant,que en son de babus els del PP!!Si vingues la Camacho otro gallo cantaria.

Anònim ha dit...

A més... sempre es pot proposar una moció de censura.

Anònim ha dit...

A cap malgratenc amb dos dits de front se li escapa que aquestes dues senyores del PP es dediquen a la prostitució política, l'ofici més antic del món. Cap aportació ideològica, cap destresa personal, cap solució al dia a dia, cap servei al poble, només tocar els collons, les seves autèntiques virtuts i en les que en són professionals gràcies a quatre descervellats més lamentables que elles.

Anònim ha dit...

Mirar loque es la señora conchita que vuelve a pactar con Marcelo Gomez el cual tiene fabrica sumergida deven alquiler al sr Rafael del carre cubi i etc, que los proxin cales de alcaldesa te sirban para que tecuiden en el nazaret porque vas a estar mas sola que la una.

Anònim ha dit...

Ui ui ui, quina ràbia veig desfermada contra el PPC. Perqué serà? Un desengany amorós?