divendres, 13 de maig del 2011

Valors primaris dels primats


Val la pena escoltar les brillants i documentades exposicions dels tres portaveus de l'oposició sobre la petició de l’Ajuntament de cobertura de l'endegament de la riera de Palafolls (punt nº. 5, A - 19'50''), en el tram de Can Feliciano, per adonar-nos de com tota una il·lustríssima servidora del poble converteix un Ple municipal en una autèntica paròdia del que és la democràcia a Malgrat i ens il·lumina novament sobre l'elevat nivell en què té els seus valors i la seva ètica personal... “i no cal ni votar-ho!”. Tampoc tenen pèrdua les paraules de comiat de legislatura de la regidora Vega afirmant “haver apres moltes coses i haver-se enriquit molt” (B - 22'15'') al llarg d'aquest període de temps a l'ajuntament, com també és sonada la justificació, en el tram final del Ple, feta per la servidora en un magnífic i insuperable exercici d'abracadabra pota de cabra, sobre la retirada de l'estelada de la porta de l'ajuntament (B - 29'10'').
Realment exemplars els primaris valors dels nostres primats més nostrats.


Ple municipal 12-05-2011
1. Aprovació de les actes de les sessions celebrades els dies 7 i 26 d’abril de 2011.
2. Modificació de crèdit mitjançant concessió de suplement de crèdit i crèdit extraordinari.
3. Aprovació de la creació del registre d’interessos de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, del seu sistema de gestió, instruccions de funcionament i bases de dades, així com dels models de declaració.
4. Rectificació de l’Inventari de béns i drets de l’Ajuntament de Malgrat de Mar a data 31.12.2010 i actualització del mateix a data 30.04.2011.
5. Presa de raó de l’informe de l’ACA, de data 24.3.2011, que respon a la petició de l’Ajuntament de cobertura de l’endagament de la riera de Palafolls, en el tram de Can Feliciano.
6. Presa de raó del Pla local de seguretat, aprovat per la Junta local de seguretat, en data 11.04.2011.
7. Aprovació inicial del 'Reglament del Complex esportiu municipal, situat a l'avda Josep Ragull i Vilaró, núm. 13' presentada per ESPORT I SALUT MALGRAT, SL.
8. Aprovació de la relació de preus per a l’explotació del complex esportiu municipal, situat a l'avda Josep Ragull i Vilaró, núm. 13' , presentada per ESPORT I SALUT MALGRAT, SL.
9. Presa de raó de les resolucions de l'Alcaldia des de la 571 a la 847/2011.
10. Precs i preguntes

33 comentaris:

Anònim ha dit...

És autènticament surrealista que abans d'inaugurar un servei municipal, sense cap vergonya ja justifiquin i apugin el preu del mateix per garantir-ne beneficis.
Si no ho he entès malament, si la piscina té guanys se'ls queda la concessionària i si té pèrdues les paguem entre tots amb els nostres impostos.
Això sí, ho anomenen Piscina Municipal. Per a nous rics i pijos socialistes penso jo.

Anònim ha dit...

Y la piscina vieja la cierran por si no lo sabeis.

Anònim ha dit...

Mc Malgrat
Festa dels populars a la plaça Moguer d e Malgrat de Mar: Sereparte buen vino y chope acudit que tenemos alos peperos en campaña mucho vino y muchas mentiras, pobres diablos se crehen que con esta bacanal ban a recojer votos, ala calle es donde tienen que estar y don de el votante los tiene que plantar el dia 22.

Anònim ha dit...

hem d'aconseguir que la vega i el seu cap de gabinet i autor intel.lectual de tots els nostres mals, el cebolleta, siguin un partit sense representació municipal

Anònim ha dit...

Si es dóna aquest supòsit, cada dia que passa més versemblant, la Campoy haurà de pactar amb X o liderar l'oposició, cosa que li provocaria nàusees de primer grau només superables amb l'administració d'altes dosis d'un antiemètic més potent que la Coca-Cola.

Anònim ha dit...

Altre cop, amb aquest tema de l'estelada, l'ajuntament s'ha superat de nou i ha demostrat al poble el que en són d'inútils en tot allò que tocan, sigui el que sigui. L'operació retirada de bandera devia estar dirigida pel comandant Valentín, gran especialista en temes bèl·lics.

Anònim ha dit...

Valentin con aires de belloto a les 16h de viento del noreste se envio a una patrulla de monos los cuales estaban terminando de comer los cacahuetes y al presentarse la patrulla decidieron abordar por el tema que no estaba claro quien coloco la bandera en perejill de la farola uvicada en el centro de la entrada al ayuntamiento. Por otro lado y con el viento controlado tenemos que estar en alerta ya que parece ser que son los de derechas en lanchas las cuales tenemos localizadas. Por todo esto estad tranquilos malgratenses que yo con el mando adistancia que me otorgo nuestra sr alcaldesa controlo y velo por la seguridad de todos. Pero votar valentin quiero decir conchita.

Anònim ha dit...

Una pregunta importante al respecto: ¿el mando a distancia bibra?

Anònim ha dit...

ja ha aparegut el ceba tendra? cada cop que surto al carrer el busco pero mai el veig.

Però existeix o el tenen amagat a l'armari?

Anònim ha dit...

Dia 22-5-2011 tic-tac!
Tic-tac! lleparada ERC.......
PSC 6 regidors
CIU i PP 5 regidors cadascun
ERC 2 regidors ( Vamos si no baixa més)
Altres 1 regidor
Total 18-19 regidors.
Apunteu per la memoria.
Feu apostes.

Anònim ha dit...

Algú s'ha xutat una sobredosi de choped directament a la vena i ho veu tot apostoflant a tope.

Anònim ha dit...

Divendres 13 de maig a les 17h davant de la porta de l'Escola Chanel a la mateixa borera de l'escola hi havia la candidata Neus Serra, repartit propaganda electoral a tots els pares i mares que anaven a recollir els seus fills a l'escola. Sense comentaris....

Anònim ha dit...

Però mira que se n'ha de ser d'inúúúúúúúúútils!!

"malgrat de mar
El PP critica el govern perquè els nega un espai

No va servir de res que el PP fes mans i mànigues i viatges a Arenys de Mar per consultar amb la junta electoral de la zona per tal que ahir aconseguís un espai per desenvolupar-hi la campanya. Segons explica la cap de llista, Ana Vega, la formació volia fer l'acte central a l'avinguda del Bon Pastor, una zona que inicialment no es va incloure en els espais electorals. “Vam demanar permís a l'Ajuntament i els vam comentar que pagaríem la quota d'ocupació de via pública”, assenyala. Tal com recorda Vega, en l'alcaldia, se'ls va adreçar a la junta electoral perquè fos allà on es decidís, i aquesta els va informar que era el consistori qui s'havia de definir si deixava fer l'acte polític. “Una situació idèntica ja s'havia resolt favorablement a Santa Susanna”, indica la cap de llista. La negativa del govern local –integrat pel PSC i el PP– es va mantenir i els populars, ahir es van instal·lar en una altra plaça, lluny del centre. El PP, a més, va comprovar que el partit Solidarirat per la Independència (SI) s'havia instal·lat a la zona del Bon Pastor. La formació també havia demanat permís i se li havia concedit, tot i que després se'ls hi va anul·lar."

Anònim ha dit...

La Ana Vega aquesta repartint per dins del chanel i ningú li diu res i per cer que reparteix bastant cada dia a la porteria.

Anònim ha dit...

De l'ppc si entra la VEGA ja poden a cantar victòria doncs amb la quadrilla que an muntat tot queda en família de sup normals liderat pel ceba tendra.

Anònim ha dit...

No entenc res, ¿si el PP està al govern, governa i és qui dóna o denega els permisos, això és un conflicte de partits o simplement un pur exercici de sadomasoquisme espanyol?

Anònim ha dit...

Malgrat de Mar

El PP critica el govern perquè els nega un espai
No va servir de res que el PP fes mans i mànigues i viatges a Arenys de Mar per consultar amb la junta electoral de la zona per tal que ahir aconseguís un espai per desenvolupar-hi la campanya. Segons...
15/05/11 02:00 - POLÍTICA - MALGRAT DE MAR elpunt

Anònim ha dit...

El PP no se queja de que no les den un espacio sino que considera que se debe cumplir con lo que la arenys ha considerado conveniente, aqui no tiene nada que ver partidos de gobierno aqui se habla de transparencia.
Lo que tenemos que ver es que cuando hay una resolucion desde arenys para los dos partidos los dos la deben cumplir, eso es lo que esperamos de nuestros representantes que cumplan, despues nos quejamos que hacen lo que quieren

Anònim ha dit...

No saben ni hablar ni redactar y encima lo demuestran. Suerte tienen de contar con la colaboración del cebollino para redactar comunicados perqué sinó...

Anònim ha dit...

El cebolleta, ceba tendra o com li digueu és molt perjudicial per la salut de tots els malgratencs, ens està portant a un pou sense sortida. Pel nostre bé que el PP es quedi sense regidors. La Vega nomès és un ninot a mans del cebolleta, les seves entrevistes i declaracions demostren clarament que nomès li queda una neurona al cap, pensant tot el dia en mortadela, i que tot ho manipula el ceba tendra des de darrera

Anònim ha dit...

Malgratot queremos que le hagas una entrevista al cebolleta ya!! No es el que ganó el premio el año pasado de personaje del año?

Anònim ha dit...

Por loque veo el cebolletas es el marcelo i yo que creia que era vinyoles bo pero sabemos que los dos son cebolletas pero a un mes el marcelo el tio de los tikets de bebidas pagadas por el pp en el bar mileniun que veremos haver si cobran pero como es de leon que se fastidie por facha.

Anònim ha dit...

el cebolleta no es aquest tal marcelo que dieu, es un de jove que fa temps va saltar a la fama per instigar al pacte del PPOE

Anònim ha dit...

El marcelo és el torete un bon element amb el ceballot els dos de la mateixa escola per ser sincers de cap ni estudis primaris.

Anònim ha dit...

No és ben bé cert del tot, tots dos amb gran entusiasme han cursat estudis d'espanyolitat bàsica en general i s'han llicenciat en l'especialitat de: ¡Abajo la intel·ligència! amb nota alta.
Amb aquest bagatge i la indispensable col·laboració de la Vega i la Conxita ara pretenen de nou sodomitzar al poble durant quatre anys més emparats en l'eslògan de: "mentre hi hagi burros, anirem a cavall".

Anònim ha dit...

Llegint algunes de les aportacions que apareixen per aquí, sobretot les que s´expresen amb dubtós coneixament normatiu de la llengua cervantina, em fa molta pena veure que hi ha alguns pobres diables que aspiren a entrar a l´Ajuntament per resoldre la seva pròpia vida.
La primera condició per presentar-se a aquestes eleccions seria la d´estimar-se el poble on habiten.
Em sembla que alguns dels que més bramen (o rebuznan) són incapaços d´aquest sentiment cap al nostre Malgrat.
Fer d´alcalde, entrar a l´Ajuntament del teu poble, és primer de tot un servei.
Com el pots servir de grat el teu poble si no te l´estimes?

Anònim ha dit...

Dani quitara votos a la chica de la mortadela y al marcelo le cerraran la fabriqueta de corchetes de tanga que tiene al carre escoles por trabajo sumergido. Pinpinela

Anònim ha dit...

Al anónimo del 13:09

Dani no va a quitar NADA A NADIE, la palabra lo dice todo.

Anònim ha dit...

El Dani quitara los votos del Javi Guerra y cia porque eran peperos a muerte,pistolas,muñoz,etc..

Anònim ha dit...

El Dani este es un pin plin como el padre.
Hacen lo que les da la gana en el paseo con las mesas, y nosotros a pringar.

Anònim ha dit...

senyors : Quin nivell de comentaris!!!

Anònim ha dit...

Les propostes dels «acampats»
1 .- SENSE PRIVILEGIS
Eliminació dels privilegis de la classe política i control de l'absentisme dels càrrecs electes.
2 .- LLEI DE PARTITS
Derogació de la Llei de Partits polítics, eliminació del Senat i de l'Audiència Nacional.
3 .- DESOCUPACIÓ
«Repartiment del treball» fomentant les reduccions de jornada fins que l'atur estigui per sota del 5%.
4 .- LAÏCISME
Educació pública, laica, bilingüe, en igualtat sexual i separació Església-Estat.
5 .- HABITATGE
Expropiar els habitatges en estoc per col.locar-les en règim de lloguer protegit.
6 .- MEMÒRIA
Defensa de la Memòria Històrica, instauració de la III República i retallada de la despesa militar.
7 .- SERVEIS
Contractar personal sanitari, més professors, matrícules i transport públic més barats.
8 .- BANCS
Prohibició de rescat als bancs, augmentar-els impostos i sancions a l'especulació.
9 .- PATRIMONI
Augment d'impostos a grans fortunes i recuperació de l'impost sobre el patrimoni.
10 .- LLEI ELECTORAL
Reforma de la Llei Electoral que garanteixi un sistema representatiu i proporcional.


Els comerciants, entre el rebuig i la solidaritat
- Els comerciants dels voltants de la Porta del Sol estan sent perjudicats indirectament pel moviment

Anònim ha dit...

Molt interessant el decàleg. Això és ja una autèntica revolució i que no minvarà fins que no s'assoleixin canvis radicals en l'estructura de l'estat.
Ens espera una primavera apassionant.