dilluns, 16 de maig del 2011

Són animals del Senyor


Malgratencs, indignem-nos i diem prou!!!


El comportament dels 25 diputats del PSOE de Catalunya al Congrés espanyol, el passat 10 de maig, votant en contra del nostre país, constitueix un testimoni històric de l’autèntica naturalesa d’aquest partit, de la seva ideologia i dels seus objectius. Ja fa anys que sabem que el PSC no existeix i que aquest nom és només la pell de xai que es posa el llop quan necessita omplir el pap. És indignant, però és així. El PSC no és un partit, és una màscara. El PSC és el frau polític més espectacular que ha sofert Catalunya des de la mort d’en Franco; un frau al servei de la democràcia totalitària espanyola i que pel seu nivell d’autoodi evoca patèticament el paper de la policia jueva del gueto de Varsòvia.



62 comentaris:

Anònim ha dit...

Pel que sembla un cop visites el seu historial, ja porten uns quants anys en actiu.
www.jscpscmalgrat.blogspot.com

Anònim ha dit...

És un fet sobrenatural que un partit que s'auto anomena eco-socialista i el cap del qual, casat amb la regidora socialista de medi ambient i amb domicili a la riera, en el seu programa electoral no facin menció en cap moment de la riera, un afer de lluita ecològic que ha focalitzat gran part de la política del poble els últims quatre anys. Colla de delinqüents.

eco-porqueria és el que són.

Anònim ha dit...

No més porqueries que els demes........... DIGUEM PROU merda de politics d'aquet poble!!
Diumenge vot en blanc o nul!!
Que és cardin tots colla de PIXAPINS!

Anònim ha dit...

22-5 TIC TAC!!!!

PSC 6 regidors
CIU 5 regidors
PP 5-4? regidors
ERC 2 regidors Vot de cástig per ells
Altres 1 regidor

Oposició transparent ERC per evitar l¡adevacle que us bé per patuels!

Anònim ha dit...

10:27 Mi porra:

PP 9 regidores
PSC 4 regidores
CIU 3 regidores
ERC 1 regidor


Ana Vega alcaldesa del pueblo. La mas capacitada, y de lejos, para combatir el paro y la corrupción imperante.

Anònim ha dit...

Porra:
PSC 7
CiU 4
ERC 4
PP 1
ICV 1

Qué hará el Medina entonces?

Anònim ha dit...

La meva porra:

PSC 6 REGIDORS
CIU 4
PP 4
ICV 3
ERC 2
C'S 1
PXC -
SPC -

Anònim ha dit...

El Medina lo que hará es el ridiculo al que no votaran ni los de su propio partido por ser la marca blanca de la Conchita. Se presenta con el unico objetivo de conseguir un trato a medida en la requalificación de su propiedad en la riera i seguir chupando del bote lo que hasta ahora chupaba su mujer de regidora. Mala gente en definitiva.

Anònim ha dit...

Pa porra la mia Concha campoy 4 Neus Serra 3 Daniel 1 y otros tontacos 1 total que apactar sin la verraca.

MALGRATOT ha dit...

Val molt la pena de llegir els dos magnífics articles que publica la revista som-hi! d'aquest mes de maig "Fotem-los fora" i "Barris i barris" on dos anònims malgratencs donen el seu punt de vista de la lamentable realitat del poble i valoren les causes de trobar-nos on estem. És un plaer constatar que al nostre poble encara hi viuen ciutadans íntegres, valents, amb criteri propi i sense por per dir les coses pel seu nom enmig de tanta taradura i caradura com la que patim de fa anys. Com bé diu un d'ells: "Diguem prou, fotem-los fora".

Anònim ha dit...

valents??? zzzzzzzzzzzzzzzz

Xavier Roger ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Sr malgratot segu que aquet comentari que vosté diu de la revista Som-hi, deu ser un dels seus deixebles como no, no se aguanta ni con titanlux miri li explicaré una cosa força real que és el que parla la gent del poble.
Mentre que la oposició sigui tant esgarrifossa com la de aquets últims 4 anys...... tindrem conxita per estona i li dire més i el perquè, doncs perqué la gent el dia 22-5-2011 no hi pensa anar a votar, és més li fai una proposició, jo li dic a vosté i a tots els lectors d'aquesta pagina, que el percentatge de abstenció aquet diumenge superarà el 50% i això els que volem un canvi no ens veneficia gens, aixi que ens queda fer 4 anys més de oposició pero una mica més inteligent i tranparent, per fer entendre al ciutadà les coses tant clares i profundes dels nostres politics.
Gràcies.
Emili PEREZ DION.

Anònim ha dit...

Aquesta pàjara a cada elecció ha perdut vots, aquest cop no serà menys.

PSC 7
CIU 5
PP 0
ICV 0
ERC 4
C'S
PXC
SIC 1

Anònim ha dit...

FOTEM-LOS FORA

Es diu que una persona, una institució, una societat, està en crisi quan lo vell no acaba de morir i lo nou no acaba de néixer. Estic segur que ningú de l'equip d'aquest govern municipal és donen per al·ludits, perquè a la seva manera i després d'haver estat anys i anys en l'"staff" d'aquest ajuntament, encara els queda moltes coses a fer. És natural, tots tenim la impressió que només es fan coses quan falta poc temps per les eleccions.
El que horroritza és que una colla de persones amb gest antipàtic, que només treuen un somriure forçat (més aviat una ganyota) ara quan s'acosten les eleccions, criadors de culs i panxes, amb l'única missió de dir amén al que digui la que mana, que al cap i a la fi és tan intel·ligent com ells mateixos. (Hem de reconèixer que és més astuta i menys escrupolosa que qualsevol que s'hagi presentat abans a les eleccions).
Ara el discurs o mantra que predi­quen els seus acòlits és que els que es presenten com alcaldables no tenen experiència, que ella és un valor segur, que ella té tota l'experiència, etc. En això li he de donar la raó, ja s'encarrega ella d'avorrir-los durant la legislatura perquè no es tornin a presentar altra vegada.
Que siguin noves persones i joves si pot ser, que portin idees noves, que tinguin un altre tarannà, que no vulguin fer projectes faraònics, més aviat busquin la felicitat de les persones, que la gent se sentí a gust i orgullosa del seu poble, que no vegin els somriures de l'equip municipal només cada quatre anys.
Per finalitzar aquesta reflexió, només faré quatre pinzellades, segur que molta gent en té moltes més, doncs després d'haver manat aquest poble durant tant anys, tothom en sabem unes o altres.
Podem llegir al butlletí "Va de cultura", que dos pobles veïns com Santa Susanna i Palafolls que tenen molt menys habitants que Malgrat, tenen més actes culturals que nosaltres. (?)
Ja fa uns anys a Malgrat només hi havia un pavelló poliesportiu. Hi havia bons equips de bàsquet, d'handbol, etc. Avui dia hi ha dos pavellons poliesportius i no hi ha bàsquet, no hi ha handbol, etc. (?)
Per Sant Jordi hi solia haver uns premis literaris els quals organitzava "La Barretina" i l'Ajuntament els ajudava per dotar-los d'uns premis als participants, ara l'Ajuntament que presumeix de no estar endeutat, diu que no tenen diners per premiar els concursants. Això si, hi ha diners, per exemple, per alguna associació. (Vots?),
Segur que tothom pot posar el seu exemple, perquè això es una història de mai acabar, ja que unes persones que fan olor de naftalina, panxa contents, amb uns salaris que cap treballador pot mai guanyar, fan la feina tant ben feta, que mai tenen temps d'acabar-la. Recordem que el personatge que mana, té un salari de 10 milions de pessetes cada any. Per aquest motiu lluiten aferrissadament en les eleccions, no per tenir l'honor de ser alcaldes d'un poble, sinó pels miserables diners, i com que el personatge que mana es deu sentir acomplexat, així mana per testosterona com a vegades se li escapa, cosa que no es massa difícil amb l'equip de govern que té al seu costat.
De totes les maneres la culpa no és només d'aquesta gent caduca, els votants també tenim la nostra part, ja que ella fa la seva feina, però nosaltres no fem res per aturar-la.
No li tinguem por, sense els vots no és res. És una persona, amb tocs grollers i no gaire intel·ligent podríem dir? Però potser, el que li falta d'intel·ligència, té d'astúcia, al cap i a la fi el seu secret és fer-se passar per una persona molt curta, com la gent que l'envolta, per tal que creguin que són tant llestos com ella.
Diguem prou, fem-los fora, comencem altra vegada, el poble de Malgrat és centenari, i ha estat molts anys podent viure sense un personatge d'aquesta mena.

Morfeozzz

som-hi! Maig 2011

Anònim ha dit...

BARRIS i BARRIS

Voldria explicar-vos la situació del meu barri, per situar-vos és la zona entre l'Avinguda Bon Pastor (o sigui la riera) I l'Avgda. Montserrat (entre altres el camp de futbol antic).
Fa més de quaranta anys que hi visc. Quan era petit i tornava de col·legi tot el meu carrer era fosc. amb pols, sots í fang depenent de l'època, i hi havia un pont de fusta per travessar la riera.
Amb el pas dels anys, les úniques millores que hi he vist son el pont que ja no és de fusta, l'enllumenat públic i un asfalt bastant precari. En algunes zones hi ha voreres que s'han anat fent els veïns, però en d'altres tot es sorra, herbes i brutícia. Ara fa pocs anys, quan al cobrir la riera es va fer el passeig, vaig pensar que era el moment que urbanitzarien la zona, però tampoc.
Aquesta barriada, mica en mica, s'ha anat convertint en una zona de molt trànsit de cotxes degut als canvis de direccions i carrers de vianants que s'han
fet al poble. Actualment és una de los opcions per sortir de Malgrat i també per anar al passeig marítim i m'agradaria que us hi fixéssiu si hi passeu que el seu aspecte és molt lamentable.
A més a més, els equipaments municipals que teníem a prop han anat canviant de zona, ja fa anys es va fer un pavelló nou a l'altre costat de Malgrat, aquest any s'ha inaugurat un camp de futbol nou també a l'altra banda i el d'aquí està abandonat, la piscina nova també canvia de zona,... ara això sí. tenim el pàrquing del teatre auditori???, almenys això és el que diuen els cartells que ho anuncien, perquè quan hi arribes només et trobes un descampat que un cop l'any més o menys l'aplanen, però normalment està ple de sots, fang i amb escassa il·luminació que fa que a la nit sigui un lloc perfecte per robatoris. I per acabar-ho d'arrodonir l'únic supermercat que tenim a prop sembla que el fan traslladar també cap al Malgrat nord.
Entenc que en un poble hi ha moltes coses a fer i segur que no és fàcil gestionar-ho. Però mentre hi ha diners per fer i per mantenir ascensors nous, parcs artificials immensos, casernes de la policia noves i amagades, pistes de petanca, millores a gairebé tots els barris, no entenc que en més de quaranta anys no s'hagi trobat mai el moment d'urbanitzar decentment el meu barrí... o potser hi té a veure que quan hi ha eleccions municipals, mai hi guanya el partit que està al poder.

Un veí Indignat.

Som-hi! Maig 2011

Anònim ha dit...

Aquest anunciat com a “DEBAT electoral” organitzat per Ràdio Malgrat -la seva- no mereix el nom de debat, va ser un vergonyant míting camuflat i fet a mida de la propietària de la ràdio, que va imposar les seves mormes als partits participants per simular actitud democràtica i pluralitat d'opinió.
Establir un format tancat d'intervencions centrades a parlar de tres temes, importants, però no els únics temes que preocupen al poble, excloent-ne tots els altres no relacionats amb mobilitat, comerç i turisme, s'anomena censura o manipulació.
Un DEBAT és una reunió de persones que debaten temes que els preocupen amb lliure circulació d'idees i on les idees puguin encreuar-se a mesura que es desenvolupa el tema i sense una destral que talli la lliure expressió d'aquestes. El cronometratge fixat per intervenció i el seu rigorós compliment feia impossible la clara exposició argumental de les opinions dels participants.
El suposat i anomenat DEBAT que vam poder seguir no va ser democràtic, faltaven tres grups polítics que mereixen, en una autèntica democràcia, de ser escoltats i tenir les mateixes possibilitats per difondre les seves idees que els altres partits, no excloure'ls directament, argumentant falta de representació al consistori actual.
En un autèntic DEBAT, la Vega i el Medina haurien quedat muts i a la gàbia ja que és la Campoy l'autèntica artista i qui parla per boca d'ells.
El veritable DEBAT del proper dia 22 es escollir entre votar polítics i programes totalitaris i genuïnament espanyols o persones genuïnament catalanes.

Anònim ha dit...

Doncs si tens raó 8:57, saps que vol dir això no?
Doncs que lemantablement tindrem conxita per 4 anys més i espereu que no tregui malloria, espero que no, pero la gent del poble encara i confia i no podem fer res Srs.

Anònim ha dit...

NOSOKOMIO, davant les properes eleccions i amb la tempesta de campionat que s'apropa en elconvuls cel socialista, després de resar les teves oracions nocturnes, encara aconsegueixes dormir tant plàcidament o ja se't manifesten les convulsions, calfreds i angoixes vitals?
Que dur que és estar opositant cada quatre anys i quanta comèdia cal fer, oi? encara que això de la comèdia ja et plau de fer-ne, ja!

Anònim ha dit...

Com s'atreveixen els poques vergonyes dels ppc o sigui VEGA i CIA, després de fer tot el que an fet ..... enviar per sota de la porta no un sobre de votació sinó mitja dotzena perquè els voti ....... sàpiguen que almenys tingut utilitat an per recollir la merda del gos de. terra ....... molta merda per als ppc

Anònim ha dit...

El debat no va ser debat perquè hi va haver representats que llegien escrits que havien preparat. Ho duien escrit perquè no sabien què dir ni com dir-ho. Va ser una pèrdua de temps on es va veure clarament qui té projecte i qui sap de què parlar amb conseqüència.
És ben cert que el dia 22 al vespre se sabrà el qui i com. Però clar, clar no ho té ningú.
El debat no ens ha ajudat gens a decanatar-nos cap a un/a o altre/a. Va ser molt i molt light.

Anònim ha dit...

L'important no és que es llegeixi o no, sino el que es llegeix o el que es diu. És evident que dels 5 candidats que varen participar-hi l'única que no té experiència política és la Obdúlia, la resta en tenen i en algun cas molta. Però la experiència només es guanya amb els anys i alguns ni així. Mireu el contingut del que es va dir i llavors veureu que va desentonar i qui no.
Per cert, no tots els partits varen signar el famós document que la direcció de la ràdio volia imposar com a "sagrat" i que deixava fora del debat a tres formacions polítiques.

Anònim ha dit...

Mira señor Emilio Perez sabemos que estamos en un pais moderno llamado España pero en un pueblo como su apellido y no su nonbre el cual quiere hacer moderno la cuestion esque aqui en malgrat no hay mas osease mas sesos de loque en otras pobalciones llamadas x sea posible el poner sentido comun, y para terminar dire que malgrat tiene loque se merece una alcaldesa murciana pura y dura una asociada como la sr vega que debe pasta a mucha gente y una oposicion mas floja que un sopositorio de glicerina.

Anònim ha dit...

18:16

No he acabat d´entendre si aixó de l´experiència política, per a tu, és un valor o no en el cas de Malgrat.
Evientment la dona aquesta del PP té més experiència "municipal" -que no política- que no pas la Dúlia, per exemple.
Peró que hi vol dir aixó?
Alló important és la "matèria prima"... i em sembla que estarem d´acord que no hi ha punt de comparació!
I per cert, l´experiència de l´alcaldesa quan va ser el.legida fa anys i panys, quina era?
Cap.
Ella, venia de fer de dependenta d´un supermercat de camping!

Anònim ha dit...

Ella va dir per ràdio que exercia també de catequista. Una secta aferrada i subvencionada sempre al llarg de la història al poder polític dominant, als poderosos, al diner, com per exemple F. Franco:
"El catequista continúa la obra de Jesús y de los apóstoles: se coloca en línea con los obispos, los sacerdotes y los misioneros; ayuda a la familia que no siempre puede o sabe educar sola a los hijos; ayuda a la patria para formar buenos ciudadanos."

Altruisme pur i vocació de treball social a canvi d'un super sou que no trauria d'enlloc donats els seus limitadíssims coneixements.

Anònim ha dit...

Ha caigut a les meves mans una fotografia de l'any 2007, en plena campanya electoral municipal, del cartell de propaganda de la Conxita amb una fotografia també en blanc i negre i el lema de: Con cabeza i corazón.
El que m'ha cridat l'atenció d'el vell cartell en qüestió és que a diferència de l'actual, el logotip de PSC era el doble de gros del d'aquesta campanya. Amaguen la sigla tant com poden, estan avergonyits de ser com són i representar el que representen o m'ho sembla a mi?
Ànims socialistes, que a cada bugada heu perdut un llençol i en les de diumenge molt probablement en perdreu més d'un, cosa que podria resultar fatal per poder seguir grapejant la caixa.

Anònim ha dit...

Aquesta dona d'experiència política ni municipal res de res té més experiència un ruc de baix de la cua que ella, aquesta dona la millor que té és una llengua molt dolenta una mentidera i enredaire i per ser regidora ha de tenir les mans netes i aquesta dona segur que no les té.

Anònim ha dit...

A cada crítica una proposta
A cada desqualificació una idea.
I a cada mentida nosaltres proposem un projecte.
Que ha proposat CiU, ERC i cia? Digavacions sense concretar com fer-ho!!!

Anònim ha dit...

L'experiència sempre és positiva, però a vegades romandre massa temps a un mateix lloc produeix esclerosi... i això és justament el que patim. També s'ha de valorar, i molt, l'empenta de qui es presenta per primer cop.

Anònim ha dit...

Us recomano la lectura de García Marquez, "El coronel no tiene quien le escriba" que traduït al català ve a dir que "La Concepció no té qui li escrigui".
Tots els sociates odien el que ignoren, entre d'altres coses l'informàtica i la Conxi és l'única il·luminada que domina un teclat i amb prou cara dura per vendre propostes tant agosarades com un macroauditori, un ARE de ciment armat, un nou ajuntament o pisos de protecció oficial... Com veiem una autèntica bocamolla professional.

Anònim ha dit...

Té collons que els mateixos que amb les seves suposades capacitats en lideratge de grups socials i que ens han fotut en un terrabastall de dimensió desconeguda, en una bombolla còsmica, després de collar més i més a la classe obrera, jubilats i estudiants, sense processar ni tant sols a un banquer ni trobar un sol responsable i amb polítics deficients de poble cobrant sous de ministre, ara, aquests mateixos xoriços-artistes de la immensa catàstrofe perpetrada, encara gosin demanar que els hi seguim depositant la nostra confiança en l'esperança de que aquests mateixos paràsits socials posin solució a l'immens cul de sac en que ens han fotut. En definitiva, que els votem de nou per seguir saquejant l'erari públic a plaer i solucionar el seu particular i insaciable dolce far niente.
Ara més que mai el 22M cal votar contra els paràsits, cal votar per una regeneració del ventall polític malgratenc. L'abstenció encara els afavoreix. Malgratencs, diguem prou! i votem en conseqüència.

Anònim ha dit...

Opino el mateix! Deixem amb un pam de nas a Malgratot i patulèia, tot dient, ja n'estem aborrits del mateix discurs de sempre, rabiós i violent. El proper 22 de maig: votem socialistes! votem Conxita...per a tothom!

Anònim ha dit...

Òstima, un socialista que ho entén tot sense entendre res.
És admirable que la teva condició d'esclau siguis capaç de traginar-la per sempre més i es perpetuï amb els teus gens fins a l'extinció de l'espècie.

Anònim ha dit...

Qui ha dit que sigui socialista?

Anònim ha dit...

Parlant de rumors la Neus, m'agradaria que ens digués que en sap al respecte del rumor que es fa córrer per Can Campassol, que no cal que es vagi a votar el proper diumenge, ja que aquestes eleccions, la Conxita les tornarà a guanyar. Quin interés hi ha perqué no hi hagin més vots d'esquerra que de dreta?

Anònim ha dit...

9:44
10:56

Les meves disculpes per la precipitada valoració que he fet. Pensava que eres un antisistema en plena crisi existencial que per sortir del mal pas i retrobar la necessària pau d'esperit t'havies reciclat en seguidor de la secta destructiva socialista.
Ara ho veig més clar, la teva autèntica tara està en la lamentable fase d'indigència moral en que et trobes. Dispensa l'error d'anomenar-te socialista, no t'ho mereixes.

Anònim ha dit...

Anònim de 11:28 tú el que et passa que et veus a venir l'adevacle del proper diumenge, pero sigues realista el poble no hi ha carisme que doni guerra al de Conxita deixat estar si és transparent o no, els politics ton són uns lladres i qui digui que ell/a no ho faria no diu la veritat.
Et posso un exemple molt clar, el nostre estimat President el Sr Mas és el primer que vol predicar l'exemple de ser net i honest, però s'equivoca, el dijous que bé viatja a wembley a veure el Barça i li paga la junta de turisme de Catalunya...... APAGA I VAMOS! Aqui o los hay mu tontos..... o los hay mu listos!!!.....
22-5-2011 jo com molts i molts Malgratencs....Vot en blanc!!

Anònim ha dit...

Un resultat molt versemblant per diumenge vinent pot ser:

PSOE : 7
ERC : 4
CiU : 4
PP : 1
IC : 1

Qui serà alcaldessa?

Anònim ha dit...

Psoe i pp ja tenen el pacte firmat.
Dependrà de ICV.

Anònim ha dit...

La meva porra:
PSC 6
ERC 3
CiU 5
PP 1
C'S 1
IC 1

Anònim ha dit...

De complir-se el teu vaticini no tinc cap dubte que al Medina, a diferència del regidor Lasheras, li faltaria temps per anar corrents i agafadet de la ma amb la Vega a llangotar servilment als peus de la servidora. Per a continuació passar per caixa.
Que trist!

Anònim ha dit...

Ana Vega Raya
Últims esforços per aconseguir el que més volem, treballar per el nostre poble, i per això, necessitem de tot el suport possible; ens veiem aquest diumenge!

Anònim ha dit...

Eric Romaguera
De camino al medico... Ayer me cai por las escaleras, me hice un esguine y en urgencias me recomendaron la baja. A ver que me dice mi medico de cabecera

Anònim ha dit...

De què treballa el cebolleta? Ser l'artífex del PPOE a Malgrat i la neurona pensant de la Vega està remunerat?

Anònim ha dit...

Quan per pur atzar dins l'immens univers i en la coordenada espai temps idònia coincideixen dues neurones, la de la Vega i la del cebolleta, davant dels morros de la Campoy, la reacció del fenomen paranormal que es produeix repercuteix directament a la butxaca del malgratencs, que han de pagar, amb alegria i il·lusió, els sous d'un conglomerat de pajarus rapinyaires que tots junts sumen un total de 0,8 neurones. Això és Malgrat i aquí estem.

Anònim ha dit...

El cebolleta es pilot d'avions, o això deia en una pàgina web de contactes

Anònim ha dit...

anònim 0:10, deixat de lamentacions i demegogies incoerents i sigues realista, i si no t'agrada sempre pots imigrar a un altre puesto aqui en aquet poble tenim els politics que tenim, tenim 4 anys per a devant per treballar algú que sigui una mica transparent per derrocar el que hi ha fins ara, no ens queda un altre Srs.
Diumenge yo també VOT EN BLANC!! com moltissims Malgratencs!

Anònim ha dit...

No t'enganyis ni pretenguis enganyar als altres. Tu diumenge amb el teu vot perpetues el model de govern dels últims quatre anys. Conxita i Vega.

Anònim ha dit...

Si votes PSC, PP o CIU ets pots considerar un neo-feixista

Anònim ha dit...

Lo mejor que podeis hacer el Domingo 22 es no votar a nadie porque saldreis ganando tiempo y muy buen humor aprovechar y sacar a los niños y a las mujeres a comer una buena comida y el día sera ok porque a si siquieren votos que se voten ellos y nosereis culpables de los pactos de vuestros votos a un partido votado y vendido. Salut

Anònim ha dit...

El panorama a Malgrat és lamentable. Lo millor que es pot fer es anar a fer bulto a Plaça Catalunya tot esperant els nois d'en Felip.

Anònim ha dit...

Si votes els dos primers sí. Si votes al tercer, aquest encara no ho ha demostrat, quan d'aquí poc temps governi en una Catalunya independent ja t'ho diré.
I és que la democràcia espanyola està al mateix nivell que la de Burundi. Si amic, aquell país dels Hutus i Tutsis.

Anònim ha dit...

El motiu d´indignació a Malgrat, té nom, cognoms i fesomia.
Aquestes persones que tots coneixem, s´han servit fins ara de les eïnes que la democràcia els hi ha proporcionat per actuar amb despotisme i nepotisme.
Aquests subjectes, amb el despreci que irradien contra tothom qui gosa discrepar d´ells, el cofoïsme malaltís en que s´han instal.lat i el desprestigi que han vessat sobre la democràcia, són una de les causes que fa que molts joves i molts adults avui estiguin dient que ja n´hi ha prou.

La meva indignació passa per què el meu vot, diumenge, vagi a parar a una candidata que fins ara és l´antítessi de la malaeducació i l´autisme que encara governa a Malgrat.

Tal com va dir ella diumenge passat, esperem que el veritable brindis de victòria el poguem fer el 22 al vespre.

Anònim ha dit...

Eric Romaguera, nou President de NNGG de Malgrat de Mar
El passat divendres 19 es va celebrar l’Assemblea Comarcal de Noves Generacions de Malgrat de mar, on va ser elegit com a nou president Eric Romaguera Fernández.

Romaguera, que tambe forma part del Comitè Executiu de Noves Generacions Catalunya i Noves Generacions Maresme, ha estat escollit per unanimitat. El nou president va destacar a la seva intervenció “Mirarem per els joves que ens sentim identificats amb les sigles del PP i per aquells que creiem que el PP es una opció de govern per les properes municipals ”. Amb aquest objectiu es faran més actes de proximitat i una activitat més dinàmica

Aquesta candidatura, que neix de la unitat, compta amb Jordi Martí Vega, com a nou Secretari General, i diversos vocals com Jacint Gomez Aubanell o Vanesa Martí Vega, tot i que aquesta llista esta previst que sigui ampliada.

Anònim ha dit...

Al de las 12:38 estos niñatos son los hijos de la derecha en malgrat los vega i gomez loque hay que hacer es no votarle por fachas i la erencia que nosdeja la sra vega i el marcelino pan i vino porcierto dicen que marcelo i el taxista tienen acciones en mercedes.

Anònim ha dit...

Dues famílies d'ultradreta que han estat quatre anys manipulant i donant pel cul a tot el poble de Malgrat. La Campoy n'és còmplice i principal beneficiada de l'estafa. Diumenge llencem tots les seves paperetes a les escombraries, el lloc que els hi pertoca.
Diumenge vinent Malgrat pot recuperar la dignitat votant POBLE.

Anònim ha dit...

Odi, veig molt odi, jove Obi Wan Kenobi.

Anònim ha dit...

Si Malgratencs!! el diumenge vot en blanc! que els donguin a tots els politics d'aquet poble, tindreu 4 anys més per reparar el dany fet!.
Jo i tothom a casa total 6...VOT EN BLANC!! Si senyor! anirem a votar en blanc!
Bona salut!

Anònim ha dit...

Doncs jo vull que CIU,ERC i SI facin pacte de govern i puguem respirar de Conxita.Oju amb el vot en blanc que no ajudi a la Campoy una vegada més.

Anònim ha dit...

Yo tambien pienso votar en blanco, y parte de los de mi casa tambien, verdad que no hay nadie que inspire confianza asi que votaremos en blanco.

Anònim ha dit...

El cebolleta ja no és res dins del partit, se l'han follat de tot,o això es va publicar fa un temps. Es veu que les seves marranades en públic no han agradat als joves conservadors feixistes com ell.

Anònim ha dit...

El que sepresenta por PP i para las proximas es el tio del cebolletas el xavi Alonso marit de la Marisa con aires de venezuela.
Marisa votas pp por el Ernest i tu futuro marido en el PP.