dimecres, 12 de gener del 2011

Un aplausu a la immaculada gestió

No sap ni un borrall del que diu ni de què parla però Ella no para de fingir estar informada, assessorada i suficientment dotada per opinar sobre qualsevol tema que astutament l'entrevistadora li plantegi de parlar. Entrevistar un tros de soca fora molt més clarificador per entendre quelcom més dels diversos i insondables misteris que s'amaguen dins de l'ajuntament de Malgrat, governat exemplarment per una banda d'inútils a quin més ben qualificat dins el ranking municipal de carallots il·lustres.
Escoltar per boca de la regidora de ves a saber que (26'42''), que Ella necessita tenir quatre persones sota les seves ordres, a diari, per a no fer res de res al llarg del dia, dins la catastròfica i lamentable època que estem passant i què afecta de ple la vida de la majoria de malgratencs ens entristeix i enutja profundament.
Felicitem a tots els veïns del poble de Malgrat que amb el seu vot han fet possible el miracle d'arribar a aquesta còmica i/o delirant situació i per la seva alta capacitat de llençar diners a cabassos. Tenim el que ens mereixem. Enhorabona! i un aplausu.
 

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Si los consistentes, los coherentes y los enemigos de veleidades se van, y se instalan los oportunistas y chaqueteros para medrar, ni unidad interna ni larga vida conformaran el futuro del PPC de malgrat de mar

Anònim ha dit...

Realment, l'entrevista és clarificadora de quina mena de socis necessita la Campoy, oi?

Anònim ha dit...

M Hay muchos nervios para las locales del mes de mayo, pero que vonita esta la berraca de la vega en esta foto que puede ser la ultima como pepera en malgrat de mar. Que ganas tengo de verla otra vez hacer la pordiosera.
Marcelino ya has pagado el local del Sr Rafael?

Anònim ha dit...

Realment, l'entrevista és clarificadora ANA fas pena.

POR QUE NO TE CALLAS QUE MAS GUAPA NO ESTARAS PERO SI MAS MONA.

Anònim ha dit...

les qualitats de la nena són 1 ser família de Marcelo, 2 no saber fer res important punt perquè la Anna sigui superior.

però això el que millor pot explicar-és el sr. tagua. Explica que ens volem informar de les condicions del perfil.

per a les properes eleccions cal càrrec de confiança ......

Anònim ha dit...

La capacitat d'aquesta dona de fer el pallasso és certament il·limitada. La de fer el ridícul, no, en aquest àmbit i de la ma de la Campoy ha conquerit el cim.

Anònim ha dit...

Espectacular!. La Vega "honora" el pacte amb la Sra. Campoy. Ja ho diu la dita castellana "dime con quien andas y te diré quien eres", oi?.

Anònim ha dit...

Estamos esperando que el pp malgrat osea la vega i marcelo paguen el alquiler que deben en la sede social del carre maria cubi.M

Anònim ha dit...

Las mentiras al final se sabe quien las dice y recibira lo que merece. Y que sepa el pueblo de Malgrat que el PP no debe nada desde que hay la nueva directiva.

Anònim ha dit...

JAJAJA QUE CHISTE MÁS BUENO, ESPERANDO ESPERO... .... JAJAJA

Anònim ha dit...

Hola Ana a les 15 h et paguem per que treballis no per llegir els blogs.



AMPA