divendres, 14 de gener del 2011

Malgrat, flipa i desperta!

Image Hosted by ImageShack.us
Del penúltim Ple Municipal voldríem fer un esment especial d'aquest curt fragment d'àudio on s'esvaeixen tots els dubtes, si encara algú en pot tenir, sobre el nivell personal amb qui la senyora Campoy s'associa per tirar endavant el seu particular programa de govern i què ens mostra el grau insuperable de mesquinesa de que són capaços d'arribar les dues parts aliades en el saqueig sistemàtic del pobre poble de Malgrat. Com bé diu la Regidora Neus Serra: PER FLIPAR!

1er.- Aprovació de l'acta de la sessió celebrada el dia 2 de desembre de 2010.
2on.- Dació de compte del decret 3054/2010, de revocació temporal de la delegació en la JGL de l’aprovació de factures corresponents al desenvolupament normal del pressupost.
3er.- Aprovació inicial del reglament regulador de la participació dels regidors/ores i dels grups municipals en els òrgans d’informació i difusió municipal.
4rt.- Separació del Consorci de Promoció Turística “Costa del Maresme”.
5è.- Autorització a Malgrat Turisme SL per adherir-se al Protocol General del Pla de concertació Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat 2008-2011.
6è.- Nomenament de nous membres del Consell Solidaritat i Cooperació Internacional, en representació del GPM de CiU.
7è.- Moció del GPM d’ERC per declarar “El Molí de Can Feliciano”, edifici catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local.
8è.-Moció del GPM d’ERC de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra la immersió lingüística a l’escola.
9è.- Moció d’ICV-EUiA pel manteniment del programa temporal de protecció per desocupació i inserció.
10è.- Presa de raó de les resolucions de l'Alcaldia des de la 2775 a la 3000/2010.
11è.- Precs i preguntes.
D'aquest sucós últim Ple Municipal (Molí de Can Feliciano, Immersió lingüística, Separació del Consorci de Turisme) voldríem comentar i recomanar especialment l'audició del tros de Precs i Preguntes on a petició de la regidora Teresa Verdaguer, amb molt de gust l'Alcaldessa Campoy, experta de primer nivell, entre d'altres àmbits, en turisme, ens explica fil per randa el fiasco sofert en la promoció del turisme militar al nostre poble. Espectacular balanç: 0 turistes i disposada a repetir l'experiència.
Fa feredat de saber que després de llençar amb total impunitat 6.000€ en el registre de la capçalera "Malgrat, desperta!" ara, i pel cap baix, ha llençat de nou uns 10.000€ més (200.000 tríptics) en una promoció dissenyada personalment per ella i que ve a demostrar com n'és de magnificent la nostra alcaldessa a l'hora de llançar a cabassos els diners dels nostres impostos. Gran confessió la que té a bé fer-nos de què primer van actuar i després van assessorar-se. Sí senyor!, certifiquem que és tal i com es fan les coses al nostre poble des de fa molts anys, sobretot els últims 20 anys.
Ja cal que Malgrat vagi despertant d'una... vegada o al pas que van, en això de llençar diners, tindrem que vendre'ns les campanes per pagar el sou de l'alcaldessa i aliats.
   

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Un apunt´. No és Malgrat, desideix. Sinó Malgrat, desperta!

www.malgratdesperta.cat

MALGRATOT ha dit...

Gràcies per l'apunt.

Anònim ha dit...

Els fills de sa mare ja estudien petar-se el Molí de Can Feliciano.
La capacitat destructiva d'aquesta gent és infinita. Cal preparar ja una plataforma ciutadana per preservar l'espai en perill de destrucció.

Anònim ha dit...

Les afirmacions de la Campoy sobre el Molí de Can Feliciano són per posar-se a tremolar.

Les confessions sobre la promoció turistico-militar de Malgrat i la seva incopetència per plorar.

Tot i així, el més lamentable és que a molta gent no l'importa que a Malgrat es facin les coses tan malament. Ells segueixen votant el que hi ha. No fos cas que....

Anònim ha dit...

Certament que les declaracions sobre el Molí són per tremolar i les confessions sobre turisme per plorar, però cal no menysprear la defensa a ultrança del seu vot en contra, per part de l'Aubanell i la Vega, sobre el decret del TS sobre immersió lingüística a l'escola que senzillament són per cagar. A Malgrat la ferum de tanta merda escampada arreu pels populars socialistes ja assoleix nivells insuportables i la gent, lamentablement, passant de tot. Fins quan?

Anònim ha dit...

Neus, no sóc cap regidor! Dic el que escolto en el Ple Municipal del passat dijous. Vàres dir que vols més participació dels altres grups en WEB municipal i altres blogs municipals. Entenc que és voler dir-hi la teva allí. No en tens prou amb el Malgrat Desperta, que en el seu dia, quan la Campoy va acabar el Ple Municipal parlant-ne al respecte, tu vas callar com una murri mentre els altres regidors de tots els altres partits es miràven entre ells com buscant sentit a les seves paraules?
A mi el que més m'extranya de tot és que tinguis la santa barra de dir que hom pot dir i criticar el que vol des del seu suposat "diari personal" (Ple de logos de CiU) i des del seu Facebook (eina molt emprada pels polítics com vosaltres) i després recriminis a "algú" de qui no en dius el nom, per haver respost a les teves crítiques o tant sols haver donat la seva opinió. Em sorprén d'algú que defensa la llibertat.
No has utilitzat mai el teu correu per respondre des de la feina?
Em pots censurar i no penjar-ho si vol com fas amb d'altres opinions que no et convenen, però estaré agraït si tan sols se'l llegeix.

Anònim ha dit...

SraVEGA que cada un pot fer el que vulgui i ningú te perque posarsi amb ella ja que a vosté no es que li agradi massa que parlin de voste .se cre el ladron que todos son de sumisma condiciòn

Anònim ha dit...

Yo opino que el molino hay que tirarlo al suelo,porque si no sera otro nido de mierda i habra que gastarse pasata en mantenerlo, y el problema sera que luego el equipo de gobierno tendra menos pasata para repartirse y viajar.
Osease que por decreto de ley Psoe zapatero y pajin al suelo con el molino. Esta es la realidad , no dudad de que cuando menos teloesperes esta en el suelo.
La firma la ejecutara la señora Vega alcaldeas en funciones segun información confidencial del sr Marcelo i vinyoles.M

Anònim ha dit...

Sra Vega claro que todo ladron es de su condición sobre todo usted que ya a enpezado hacer campaña electoral, porque esta repartiendo a sus amigos dietarios,boligrafos,carpetas y etc del colegio sant Pere Chanel.
Que medice? tenga cuidado cuando haga un regalo con intención de voto y no sea sullo que es muy facil regalar cosas de los de mas.

Anònim ha dit...

Jo suposo que l'alcaldessa defensant els interesos d'Ona Malgrat, va ser qui va posar-se en contacte amb l'administrador del blog, com bé va dir en el Ple Municipal i aquest al no respondre reiterades vegades, doncs ho va fer públic, com bé va dir en el Ple i vosté va callar. Maladucat, l'administrador, al no respondre, no? O potser esperava instruccions teves?
Si va enregistrar el domini, va ser perqué cap portit polític en fes un ús partidista per desorientar a la població, com bé vàreu fer al publicar-ho a la contraportada del Som-hi (pagant, clar!). Realment calia marejar a la ciutadania?
Els joves de Malgrat també fan coses, no només són els teus cadellets. N'hi han que col.laboren els uns amb els altres i d'altres que també tenen blogs interessants. Més potser que MD.
Neus, em sembla que exageres bastant quant dius que l'actual Govern municipal ha destinat més diners en enregistrar el nom d'un programa, que no pas en el pressupost de tot l'any. Si fins i tot, vosté mateixa en va dir la quantitat i el pressupost el pot contemplar en l'exposició pública que en va fer l'Ajuntament....donaaaaaaa.
Jo també lamento moltes coses de les teves respostes, sobretot en com divagues i intentes capgirar les coses quan et diuen les coses com són i no com vosté les voldria veure. I si ho he publicat a altres blogs, és perqué té una fàcil habilitat en censurar els comentaris que no t'interessen. Et molesta crear un debat com aquest en públic? O prefereixes que el fem prenent un café i que no ens pugui llegir la gent?

Anònim ha dit...

allò abans era un edifici, bastant ras, amb el molí, amb els safareigs per rentar que llogava en Feliciano, els que no podien pagar, feien servir unes pedres que hi havien a la riera. L'alcalde Mora el va dignificar i amb això va donar suport a aquest centre excursionista, el qual ha treballat de ple i amb encert tots quests anys. Potser el gem merexeria un espai més adequat al nombre de socis i activitats, així les gales, envers de la fàbrica Llobet serien per els esforçats malgratencs/ques!

Anònim ha dit...

Van enderrocar el taller de can Boix fa quatre dies quan restaurat podia ser un magnífic espai pel GEM o altres entitats. De la Campoy l'únic que pot esperar-se és destrucció i mentides, mentides com la de que el nou CAP el farien a la nova àrea sanitària de propera realització. Quelcom semblant al projecte de l'auditori. Tot plegat més fum, fum, fum.
El molí té els dies comptats si el proper mes de maig aquesta dona segueix remenant cireres amb l'ajut de qui sigui. L'únic patrimoni que aquesta dona respecta és el seu particular.

Anònim ha dit...

can Boix podia haver estat l'arxiu municipal, ara el que fan tapa la torre de can Serra

Anònim ha dit...

Aneu-vos preparant per ampliar la vostra capacitat de sorpresa ja que el projecte de millora urbana de la riera en el tram entre els carrers Fonlladosa i Passada, just davant de les propietats de la Conxita i Mérida, puja la gens menyspreable quantitat de 875.458 €.
He de suposar en vista d'això que els marbres com a mínim seran importats directament de Carrara. Faltaria més. Tot a l'engròs!

Anònim ha dit...

Estoy absolutamente en contra de la política de esta señora, que demuestra día tras día su oscura personalidad, y de todo lo que nos ha llevado a que alguien así tenga ese cargo. En conpañia de la sra VEGA.

Anònim ha dit...

Creo que la Sra Conchita tambien reparte agendas del Chanel a los votantes Psoe Malgrat cedidos por la Sra Vega ( que lastima que el padre Meliton no esta porque a el le hacian la pirula pero a estos mas)..............

Anònim ha dit...

Algú sap si aquesta quantitat de 875.458 euros la paga íntegrament l'Ajuntament o ho pagan els veïns com han hagut de pagar-ho en els altres carrers? En vista de qui són els veïns d'aquest tram de riera, potser caldria aplicar el zoom a la qüestió.

Anònim ha dit...

A los señores del Blog que sepan que al Blog de la Neus Serra se le denunció y ganó la Sra. Vega por las mismas calumnias que se estan diciendo arriba.
Posiblemente haga lo mismo y le pida legalmente los ip de estas personas.
Espero que esto lo ponga para que el PP de Malgrat lo pueda comprobar que sepa que sus afiliados no permitiran estas calumnias o sino que presenten a la justicia las pruebas y que a a la SRA. VEGA no le dejen continuar.

Anònim ha dit...

Malgrat s'ha convertit en una gerontocràcia comandada per dues iaies yeyes més caducades que el Mourinho al R. Madrid.
Malgrat, Desperta! però fes-ho ja.

Anònim ha dit...

Marcelo como eres tan tonto aqui tu tito el juez no pinta nada y precura que no tedenuncien a ti por repartir agendas del Chanel que todos los padres pagamos y esto si sea denunciado.M

Anònim ha dit...

Siusplau malgretencs, tots aquests fets demostren la realitat d'un poble en decadència i degeneració constant. Està clàr que Malgrat s'ha quedat anclat al passat, un turisme de lo més cutre i una economia cada vegada més debilitada, els comerços no paren de tancar i pocs nous obren. Cal energia jove!!!!!!!!!!!! I molta energia per actuar de forma racional a un poble oblidat, on durant molts anys s'ha fet o deixat de fer moltes coses importants. Siusplau mereix una refelixió global i sinó mireu altres municipis i veureu la diferència. Obrim els ulls .

Anònim ha dit...

Al del 14:13 si es verdad porque no cuelgas la denuncia?