dissabte, 22 de gener del 2011

Al final tot se sabrà

Una de les clàssiques frases que amb més plaer hem pogut escoltar per boca de la nostra alcaldessa és la que sovint diu: "al final tot se sabrà". Doncs bé, al final i per boca seva el poble de Malgrat s'assabenta del real concepte ètic que s'amaga darrera de la grandiloqüent frase "l'interes general per damunt de tot". Ara també s'explica el perllongat i sistemàtic silenci de la regidora de medi ambient, Ma. Ll. Mérida a parlar de les virtuts mediambientals d'una riera coberta de ciment a l'eixida de casa seva.
Ja ho diu el refranyer català: "Jutges, procuradors, alcaldes i regidors a l'infern de dos en dos". 

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Que es vigilin amb les llicències d'obres que es donin,oju!!!que al damunt de la riera no construeix ni Déu.

Anònim ha dit...

Ana Vega Raya
Presentació de la candidatura a les eleccions municipals de maig el 29 de gener a les 12:00, al centre cultural de Malgrat de Mar; tothom hi està invitat. // Presentación de la candidatura a les elecciones muncipales de mayo el 29 de enero a las 12:00, en el centro cultural de Malgrat de Mar; todos estan invitados

Anònim ha dit...

gràcies però la traducció al català no cal.

Anònim ha dit...

ompliran el centre cultural?
ho faran amb autobusos de gent de valència i múrcia? (com els apoderats a de les eleccions catalanes, amb cap de setmana pagat pel partit per fer bulto).
no tenen a ningú millor que la Vega aquests? que trist

NOSOKOMIO ha dit...

De que ens ha d'estranyar d'un personatge com tu Malgratot, capaç de voler fer fora tots aquells/es que no parlen amb la meteixa llengua com tu, a que no vulgui que la Riera sigui un espai plenament públic on els ciutadants i ciutadanes de Malgrat de Mar i puguin passejar com bé fan ara des de la Plaça de l'Ancora fins al carrer Fonlladosa. Perqué no ho podrien fer-ho ara fins el carrer passada?. Un espai que uniria i no pas separaria i que també dignificaria el seu entorn i perqué no dir-ho revaloraria les finques com també ho ha fet amb els del Bon Pastor, o no?. Però clar, tu això no ho vols pas, perqué tot i que vols donar-te-les de progre-indepe, ets un feixista dels arcaics recalcitrant de tres al quart, que encara es neteja el cul amb paper "elefante". A que si?

MALGRATOT ha dit...

Doncs no, t'equivoques, per fer aquesta mena de manteniments fem servir el Butlletí municipal i el Punt i @part, dos pamflets demagogs i sectaris que no serveixen per res més.
Com es nota que el coneixes bé i l'has fet servir durant molts anys el paper "elefante", el preferit pel vostre il·luminat guru "Paco el rana" de qui seguint la seva doctrina feixista "d'España soy yo", l'heu transformada a l'actual "Malgrat soc jo" popular-socialistañol.

Anònim ha dit...

Segueixo pensant que si aquest blog intenta alguna cosa és tant sols difondre l'odi que Malgratot sent cap a un grup considerable de Malgratencs i malgratrenques. Si el que realment vol és intentar ajudar o esgarrapar alguna cosa cap a un partit en concret crec que el que fa és ben bé el contrari. El temps al temps.

Anònim ha dit...

Fa temps aquestes actituds díscoles o discrepants a les tesis oficials de l'autoritat s'arreglaven amb gran èxit erigin una gran pira i foten al foc al subjecte en qüestió disfressat de San Benito. Mort el gos, morta la ràbia. Actualment i veien les dinàmiques d'aquest poble, tot em porta a pensar que estem fent passos agegantats per tornar als orígens de tant entranyable tradició.

Anònim ha dit...

Recordad que en la presentación de la Anita Vega no podreis entrar con bocadillos de choped o mortadela porque seran requisados por la Policia Local y Mossos que estos aran entrega a la nueva alcaldesa de Malgrat Sra Vega.M

Anònim ha dit...

En la presentacion de la candidatura de la sra. VEGA Estais todos invitados a cenar ha cala celia,con la presencia de la presidenta ALICIA SANCHEZ CAMACHO todo el guateque es de gratis, para llenar un poco el local an sido invitados todos los peperos de los alrededores. beremos si al final el restauran cobra.

Anònim ha dit...

Diu que també hi assistirà la Conxita d'invitada d'honor i, en agraïment a tot el que ha fet pel PP de Malgrat, li serà imposada la més alta distinció del partit, el pin del Caudillo en or i diamants.
S'ho mereix.

Anònim ha dit...

La cuestión, reside en que hay mucho golfo viviendo del cuento.
Demasiado fracasado, que no ha terminado ni los primeros estudios sino que se lo pregunten ha algunos concejales y al sr marcelo del ppc.

Anònim ha dit...

A naVega sólo habló en castellano, en la reunión del Centro, de donde és esta política? de quien se alimenta? -Una maleducada!

Anònim ha dit...

Tot i que Catalunya té dret a decidir, tot i que Catalunya és una nació, tot i que Catalunya és sobiranista, tot i que,........

http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/20110201/independentismo-pone-cuarentena-mas-por-dilema-consulta-barcelona/687490.shtml

Tots els convergents sou iguals: ara blanc i demà negre.