dissabte, 29 de gener del 2011

...patric, patrac...

Costa de creure que una colla molt nombrosa de ciutadans malgratencs hagin estat abduïts per una secta de zombis aliens a la realitat social i en vista dels espectaculars i fefaents mèrits en la gestió municipal dels últims quatre anys, aquests, decideixin renovar la seva confiança en aquesta tropa d'ineptes. Sembla mentida, però és veritat.
Nosaltres pensàvem que la gestió d'un poble s'havia de deixar en mans de persones honrades que coneixin el poble, que l'escoltin, que l'estimin i que el serveixin amb altruisme amb objectiu d'assolir l'excel·lència. Quina ingenuïtat la nostra!
El proper dia 22 de maig cal una assistència massiva de la ciutadania a les urnes per eludir la catastròfica situació que es pot donar en cas de guanyar les eleccions aquest eixam de zombis arrogants, insolents i petulants que amenacen amb seguir tiranitzant el poble i obsequiar-nos amb quatre anys més de barbaritats, espoli patrimonial i cultural i de frustració generalitzada.
La fractura entre ajuntament i poble ja és prou gran com per deixar per més temps la gestió del municipi en mans d'aquesta colla d'inútils paràsits i incompetents servidors, en exclusiva, del seus comptes corrents.
 

19 comentaris:

NOSOKOMIO ha dit...

Malgratot!, quan insultis i tinguis menyspreu per l'alcaldessa del consistori municipal, enrecorda't que també insultes i mostres menyspreu també a la representant del municipi escollida democràticament a les urnes i que també representa a aquells/es qui l'han votat i a els qui no. Cada insults que dirigeixes cap a ella, també ho fas per a una part important de la població de Malgrat de Mar, voti a qui voti. Ves que això no se't giri en contra i enlloc de trobar-te amb el que persegueixes (com dius a aquest escrit), et trobis que tothom a qui tu voldries expulsar de Catalunya, per no "convregar" com tu, vagin massivament a votar. Aixà és el que et mereixes! una resposta, pacífica i democràtica incontestable. Tot el contrari del que has estat fent durant aquest temps. Finalment crec que els teus amics/gues a qui tant efusivament "representes" es "fotràn" la gran castanya en els propers comicis, en part també a la teva gèntil ajuda, que has tingut amb ells, durant aquests últims quatre anys. Crec que haurien de pensar-hi amb això últim. I si no al temps,........ Pels nervis til.la, que va molt bé.

Anònim ha dit...

Conxi tranqui.


..... Pels nervis til.la i ducados.

Anònim ha dit...

si ningú l'ha vist fumar a la porta de l'ajuntament vol dir que infringint la llei continua fumant al seu despatx, una dependència oficial, o ha deixat de fumar?

Neus Serra ha dit...

Nosokomio, la que té de recordar que governa i representa a tots és l'alcaldessa del poble. Ples que la voten i pels que no. Jo no he vist que sigui així. No pots demanar respecta per qui no respecta als que pensen diferent. hem sofert menyspreu, acusacions i mofa per aquesta que tu dius representar-nos només per no pensar com ella i demanar que ens escolti en un tema concret com a veins de Malgrat. Ho sento però sé de que parlo.

MALGRATOT ha dit...

Totes les tiranies personalistes acaben caient, la teva, Nosokomio, no en serà una excepció. L'analfabetisme d'en Montilla -el dels "fets, no paraules"- superant els set anys d'engany al poble n'és el paradigma més clar.
La teva nul·la capacitat per governar s'ha posat clarament en evidència al llarg dels últims quatre anys a l'envoltar-te d'una perfecta tropa de mediocritats, a quina pitjor en el seu àmbit. El teu únic programa de govern ha estat la constant submissió i servilisme incondicional a les directrius de la Diputació, en Nadal -el partit- i Caixa Catalunya, nefasta trilogia del PSOE i representants dels més obscurs interessos de permanent espoli de Catalunya, el nostre país, mal et pesi, també el teu -els traïdors celebren l'11 de setembre d'esquena al poble i d'amagat-.
També viuen dins el que anomenem democràcia el pallasso d'en Berlusconi, el Ben Alí i el Mubarak entre d'altres merdes al quadrat. Tu, quan temps més creus que pots seguir enganyant a tot un poble comprant partides de mortadel·la podrida?
Tic tac, tic tac, se t'acaba el temps de fer teatre, s'acaba la sessió, està caient el teló...

Anònim ha dit...

Sí, sí, el Montilla i tota la seva colla també es pensaven que guanyarien i es van fotre un hostia com un castell, pren nota

Anònim ha dit...

Ostia MOKOSIMIO tienes faena para defender a los que an hecho mas parados en la historia 4.7000.000 y suma y sigue..............
Esto y con que la Sra Ana Vega se presenta al PPMalgrat porque el Sr Diego Sànchez presidente del PPMaresme dice que es apta y el Marcelo Gomez la ratifica en Barcelona. Pero Marcelo porque no cuentas que aparte de ser judas es para joder a futuros PP Malgrat.
Suerte que teecharon de Salamanca y tu tio el juez no quiere saber nada de ti payaso.

NOSOKOMIO ha dit...

Obviament que governar no significa ploure al gust de tothom. Això prou bé ho saps Neus, però no per això es deixa d'escoltar a tothom per acostar a totes les opinions en un únic objectiu treballar pel bé de tothom. M'agradaria trobar tant sols quina de les accions de govern municipal d'aquest mandat no ha sigut acollit amb satisfacció dels ciutadants amb major o menor mesura? El camp de futbol? El vial perimetral? Els ajuts que s'han ofert a les families amb necessitats? Els cursos per aturats que s'han ofert? Les subvencions que s'han seguit donant a les entitats? Les aules d'estudi? Ser el primer municipi en suprimir els passos a nivell?.....Malgratot, cada dia crec que sents nostàlgia de temps pretèrits (per allò d'expulsar els qui no parlen amb la teva llengua) però a qui surt escollida pel sufragi dels ciutadants se'n diu ésser escollida per l'exercici democràtic del vot o sigui que de tirania, res de res. No ens confonguem i que ningú és perdi.

Anònim ha dit...

Ser escollit democràticament no vol dir que no governi de manera autoritària.
estic d'acord que ha estat escollida per una part important dels ciutadans de Malgrat, però, no governa per a tots i, tampoc crec que pensi en el bé del poble ni en el seu futur, encara recordo les seves paraules en un ple fen referència al futur, va venir a dir, jo ja no hi serè, poc m'importa com es trobin el poble.
Fen referència a l'última frase de Nosokomio: no ens confonguem i que ningú es perdi, en què ens hem de confondre? on ens hem de perdre? Si els ciutadans i ciutadanes reflexionen sobre la gestió municipal i el tracte que aquest equip de govern ha dispensat a alguns dels veïns del municipi, potser una part important ja no es confondrà i no es perdrà.

Neus Serra ha dit...

Nosokomio,

Fa temps que ens coneixem. La teva defensa aferrisada del que feu és ben llegítima, però com et vaig dir "els arbres no et deixen veure el bosc". La democràcia no dona carta blanca a les majories per fer i desfer. Atorga una representació dels ciutadans i prou. La legitimació per liderar un projecte no equival a no governar per la resta, per tots aquells que no t'han escollit. Sovint he destacat que actualment l'oposició representa a més ciutadans de Malgrat que el govern. És una qüestió purament matemàtica. Tot i que era possible escollir, doncs, el camí del diàleg i d'un ampli consens, heu escollit sempre el camí de l'arbritarietat i la imposició. Heu esclafat totes les iniciatives dels altres grups, i aquelles que s'han aprovat -que es poden comptar amb els dits de la mà- ni tan sols les heu complert (per exemple fer accessible el Barri Palomeras Nord). A la gent li agraden els camps de futbol. Cert. Però no t'equivoquis. També li agrada que l'escoltin i valorin les seves inquietuds. Francament, digue'm quin problema hi havia per exemple al posar en marxa la nova Línia 4 de bus d'oferir informació, facilitar estudis que es van comprometre a donar i acceptar suggeriments. Aquestes coses es demanen fer fastiguejar? No ho crec. Es demanen quan hi ha dubtes i s'intenta col·laborar perquè un projecte funcioni. A la vista està el resultat.

Anònim ha dit...

Respecte l'escrit, estic totalment d'acord i no puc entendre els malgratencs que tenen els ulls tancats i no es donen comte de la realitat de viure a un municipi tant mediocre. És imprescindible un canvi ja! o ho pagarem molt i molt car!
No esteu farts de ser la cua del maresme? Hem de ser realistes d'allà on estem i positius perquè som un poble i una gent amb possibilitats però obrim els ulls tots siusplau !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

El PP de Malgrat renova la confiança en Ana Vega
01/02/11 02:00 - MALGRAT DE MAR -

Ana Vega és regidora d'Inserció i Orientació Laboral a Malgrat. de mar
1
Notícies de ...
Malgrat de Mar
L'única regidora del PP a l'Ajuntament de Malgrat, Ana Vega, va obtenir dissabte el suport de militants i simpatitzants durant la seva presentació oficial com a candidata a les municipals. Vega, que ha obtingut l'aval del president comarcal, Diego Sánchez, repetirà com a cap de llista després que el 2007 hagués d'assumir el primer lloc a la llista quan el candidat, Miguel Muñoz, hi va renunciar per desavinences amb la direcció local. La formació va perdre un dels dos regidors que tenia el 2007 i Vega va acabar entrant al govern del PSC, cosa que va assegurar la majoria a l'alcaldessa, Conxita Campoy, només per un regidor. L'entrada d'Ana Vega, que té l'àrea d'Inserció i Orientació Laboral, va ser molt criticada pels grups de l'oposició, que la van vincular a la defensa del PP del polèmic projecte de canalització de la riera al tram de Can Feliciano.

Anònim ha dit...

Boníssima la foto que il·lustra el comentari del Punt. Qualsevol enemic no l'hagués pogut triat millor.

Anònim ha dit...

Nosokomio;

bloc que obro, bloc que t'hi trobo... poca feina deus tenir...

i això que les hores i la forma de parlar... em dona la sensació que molt proper a l'equip de gorvern estàs...

ai ai ai que potser la til·la t'haurem de preparar.

Anònim ha dit...

Visto la oposición que tenemos en este pueblo.......paso de canvio! para que se lo lleve otro que solo barra para los suyos,que se quede el/la que esta.
Encima lo hara con mayoria y eso es culpa vuestra erc y ciu.
Lamentable escuchar el pleno por radio, la oposion no aporta nada positivo solo reproches, no queremos canvio! seamos francos y hay que sembrar para luego recoger y la oposicion no lo esta haciendo.

Anònim ha dit...

Tu tanpoco tienes que tener mucha faena porque siempres estas dando polsaco.

Anònim ha dit...

el NOKO es el hijo de la del pp el tontito, el que llorava cuando los arboles i se enfrento al humo.

Anònim ha dit...

Respuesta al letrado de 0:43...... las verdades ofenden y a ti te corroe saber que tengo razon.
Jajaja!
22 de Mayo....muchas bocas callaran...tic tac..tic tac...tic tac.

Anònim ha dit...

Això, això sorpresa pels de ERC i CIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ratpenat torna i feslos callar!!