dilluns, 20 de desembre del 2010

Grans gestes de la comissió anti-nyaps

Reunida amb caràcter d'urgència la comissió anti-nyaps del magnífic ajuntament de Malgrat, de recent creació i integrada per polítics varis i tècnics diversos, ha decidit per majoria, i després d'una acalorada discussió entre els seus membres, rectificar el contrasentit de les senyals posades en la recentment creada plaça de la habichuela con gancho a la confluència dels carrers Lleida i Canigó. Sembla ser que el motiu de la discòrdia va ser la negativa de la regidora Vega a donar l'opció a què la gent pogués fer el gir cap a l'esquerra, volent imposar la seva opció de què tothom ho fes cap a la dreta amb l'argument que la dreta és el costat de Déu i l'esquerra del dimoni. Finalment s'imposà l'opció d'aplicar el sentit comú a l'afer i modificar, després de tres mesos, el bonic bunyol creat.
La comissió després de llargues deliberacions desestimà, també, en el "Cas de la Vila" de retirar els dos elements plantats davant la façana de l'ajuntament argumentant la inestabilitat governativa absoluta que la dita retirada dels elements podria ocasionar.
Grans tasques, com veiem, les realitzades pel nostre magnífic ajuntament. Felicitem-nos-en!   

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha san VALENTIN se le ha encendido la estrella de navidad.

Anònim ha dit...

Al San Valentin lea tocado la loteria del Blanc i Negra pero que diga cuantos decimos lleva el gachón.

Anònim ha dit...

¿Valentin como vas con las langostas,caviar i parafernalia? Valla pellisquito i la gente en Malgrat pasando hambre.

Anònim ha dit...

Valentin Rodriguez que ha pasado con el guardia Ernes? tienes tarea sigue asin y cuando salgas en mayo tepasara como a la Vega os escupiran a la cara.