dilluns, 13 de desembre del 2010

La que sap de què va el "percal"

Aquí tenim una nova intervenció de la cap de la secta dels sociòpates populars profunds escampant "llòfies", "percals" i anatemes varis amb aquell estat de gràcia que li és característic a algú que està per sobre dels farsants, dels trileros, dels estraperlistes professionals i d'altres animetes que, sembla ser, pul·lulen per Malgrat disfressats d'oposició.


6.000€ ens ha costat als malgratencs que la senyora Campoy en ple estat d'al·lucinació decideixi tenir l'exclusivitat d'us dels termes "Malgrat Desperta!", no fos cas que algú, a les properes eleccions, es quedes dormit i no veies realitzat el seu somni de reelecció a la poltrona. Veient la fotografia, per emmarcar, de la tropa en l'ofici solemne de Festa Major constatem que la colla d'inútils que ocupen actualment l'ajuntament de Malgrat, semblen talment espectres sorgits de mitjans del segle passat (a destacar el detall que la Vega, com és habitual, està escaquejada). El mes de maig o bé obrim entre tots totes les finestres de l'ajuntament, orejant-lo a fons, o ni amb mascarareta si podrà entrar de la fortor de reclòs que escampa.


13 comentaris:

Anònim ha dit...

No esta la vega pero si osfijais esta el jefe Marcelo el crak de la corrupción PPMalgrat. Es una pena que despues de los 6.000 euros este la Neus Serra detras de la gorda riendole la gracia.
Y que decir del Vinyolas mas solo que la una i si no Romero con el jersey de la primera comunión.
I para rematar a los pelotas Malgratenses para ver a esta pandilla de invalidos.

Anònim ha dit...

Vet aquí les ansies de la Neus per arribar a ser alcaldessa. No l'acaben de proclamar candidata els seus i ja està corrents muntant un acte (Sense logo) per fer campanya. Es pensa que els ciutadants ens mamem el dit. En Jofre Serret, si que potser sel mama, perqué el vailet a llepat amb el tema de "Malgrat Desperta". L'altre se n'ha rentat les mans i tu llepes. Intel.ligent aquesta dóna!

Anònim ha dit...

. Vergonyós!!! Cap a on estem anant? Bandarres!!!! M'agradaria poder-los titllar de persones però per mi no ho són,en perdó.

Anònim ha dit...

.
-LA DESCONFIANZA LA PRODUCE ZAPATERO, NEGATIVAMENTE FAMOSO EN EL MUNDO ENTERO.


Anònim ha dit...

Commovedor i emotiu document el fragment de la bunyolaire de Malgrat confessant sentir-se estimada pel poble de Malgrat i proclamant el seu amor etern pel poble (33'45'').
Se m'han inflat els pebrots de ràbia davant tanta cara dura.

batman ha dit...

era era era malgrat conxitera
jo aposto per les properes una conxivergencia a malgrat

Robin ha dit...

Veig encara més factible una conxivergència popular per ser una fórmula ja assajada en el passat i de contrastat èxit. Una conxivergència necessita una minyona al mig per compensar els egos de les dues dives implicades. Qui millor per interpretat aquest paper i gestionar les patacades que la Vega? Quatre anys de dur entrenament en la tasca de servei ocupacional la fan un element insubstituïble i necessari per aconseguir l'estabilitat i equilibri del duet.

Anònim ha dit...

Després d'escoltar les tonteries que diu la Conxita per la ràdio contra la Neus Serra, vaig decidir anar a la seva presentació. Carai, quina diferència. Sense criticar ningú, sense desprestigiar ni insultar va ser capaç de fer un discurs molt coherent. Faria bé la gent que tant critica de pendre nota de com oferir un acte diferent i interessant. Vaig sortir pensant que s'hauria de fer més sovint això de demanar a la gent que aporti reflexions sobre Malgrat.

Anònim ha dit...

Increible la taua d'ahir a l'acte de CiU a la biblioteca: Moret (sense comentaris), Pinya amb un discurs que no s'aguantava enlloc i Salvador Montalt que no fa falta presentacions. Això si la Neus de prota, com sempre ha volgut fer. Com diria algún: espec-tacular!

Anònim ha dit...

És tan fort el que algunes personetes podeu arribar a fer per desmereixer als altres que no tinc paraules. Només això, personetes, insignificants, petites, diminutes, reduides, tancades, en definitiva.....buides.

Persona anònima apolitica, però farta de tanta mediocritat moral.

Anònim ha dit...

Ser apolític no vol dir renunciar a ser ciutadà. Vol dir opinar i escoltar sense condicionaments ni prejudicis. Una nova categoria d'apolítica participativa. No veig que el nivell i el sentit dels comentaris que s'aboquen als blocs corresponguin precisament a la categoria "d'excel·lència, transparència i rigor", oi?. Trobo que molts són absolutament personalistes i demostren una gran dosi de prejudicis contra uns i altres. Normalment aporten poca cosa en relació a la gestió dels politics.

Digue'm "perepunyetes"

Anònim ha dit...

Lo que peor me sienta es la mala educación, por eso no la llevo puesta”

Anònim ha dit...

Doncs no sé que fas per aquí opinant. Des de la teva condició d'apolític tindries que anar a fer-ho al zoo, el lloc que et pertoca, ja que confesses haver renunciat a ser ciutadà i implicar-te en les qüestions socials i de governació de les persones. No ets consumidor i usuari de serveis comunitaris?, vius en una bombolla? Que fàcil i còmode és renunciar a estar informat i prendre partit, contràriament a implicar-te-hi i exigir excel·lència i transparència als representants municipals. Criticar sense rigor i no exigir als polítics el compliment dels seus compromisos amb el poble només porta a ser ramat. Actituds insensates de renuncia, com la que fas al qualificar-te d'apolític, són les que fan possibles l'existència d'aquestes lamentables màfies locals com la que governa el nostre poble.