dimarts, 30 d’octubre del 2007

Medi ambient i Obra pública conjuntant esforços.


http://www.elpais.com

Vet aquí el resultat que s'obté quan els responsables de Medi ambient (Sra. Mérida) i d'Obra pública (Sr. Viñolas) treballant coordinadament i sumant heroics esforços aconsegueixen per mèrits propis: Convertir les seves actuacions en la riota del país, no nomes del d'aquí, sinó també dels de més enllà.

Aquests SERVIDORS elegits per sufragi universal i que tenen el deure de vetllar pels temes medi ambientals i d'obra pública del municipi, saben realment quina feina fan?, algú els hi ha explicat a que han de dedicar el seu temps d'oci, no ja el de treball que clarament ignoren, en vista dels lamentables resultats que de les seves no actuacions se'n deriven?

Sra. Mérida, en la seva condició de llicenciada vostè ha de saber que els arbres per viure necessiten aigua, oi!, o el dia que ho van explicar a classe va fer campana? Sr. Viñolas, no fem prou tenint un responsable d'obra pública que no s'apropi per l'obra, cal que desplegui els braços i faci un seguiment del que fan o deixen de fer els que estan sota la seva supervisió, sap?

No nomes els malgratots els hi agrairíem un esforç en els deures derivats dels seus càrrecs sinó que en vista dels pocs vestigis de naturalesa que queden al poble, molts d'ells en fase agònica, voldríem suggerir-li's, donada l'emergència del cas, la creació d'una BAF (brigada d'auxilis forestals) -ja no ve d'una brigada- per preservar el poc que malauradament ens queda ja de forestal. També fora convenient de fer un agermanament, aquest sí, molt proper, -poca despesa pública representaria- amb la Fageda d'en Jordà a la bonica i verda ciutat d'Olot on de segur quedarien contaminats de verd i de per vida, vostès i tot el seguici, i el poble tot hi sortiria guanyant. Oblidin Seynod, Moguer, Val d'Arno i Cárdenas que només m'ermen l'erari públic tant generosament gestionat pel seu partit.

Senyors meus, els arbres de Malgrat estan tristos i vostès no ho veuen, els malgratots estem tristos i vostès no ho veuen, la seva feina és un nyap i vostès no ho veuen. Els euros a fi de mes, aquests sí que els veuen, oi? És ben curiosa aquesta seva patologia política!