diumenge, 28 d’octubre del 2007

Presentació

Benvolgut lector de “Malgrat tot”, acabes de traspassar l'accés que et conduirà entre realitat i ficció a l'apassionant món que existeix entre el que diuen i el que fan, el que fingeixen ser i el que realment són, tota aquesta abnegada gent que amb el seu seguici de suport, de fa anys, regeix els destins del nostre poble.

Volem endegar -paraula de moda- aquest blog amb un reconeixement sincer a tots els blocaires que han fressat el camí pel qual ara nosaltres volem trescar amb l'única voluntat de passar-ho bé i fruir dels innombrables moments de deliri terapèutic amb que les nostres autoritats ens obsequien generosament. Avui, dies en que tothom fa endegaments en nom de suposats compromisos contrets amb suposats ciutadans, nosaltres també ens volem comprometre a fer un seguiment exhaustiu d'aquests endegaments amb l'afany de que, tot i viure al poble de mal-grat, puguem viure-hi de bon-grat, i si pot ser, i ens deixen, de mar. Amb l'ajut homeopàtic que la teràpia del riure ens facilita, de segur que ho aconseguirem.

Si et sents “malgratot” però en ple procés mutant a ser Malgratenc de pro, pretenem que el blog sigui el teu i el nostre espai, un espai multitemàtic, local i general, que neix amb afany de ser participatiu i que pren com a model a seguir l'àgora grega, lloc on era molt malt vist la no assistència als debats que al seu si es generaven.

Recordeu, cinc minuts de riure equivalen a 45 minuts d'exercici lleuger, per tant, ja ho sabeu, feu cas als que en saben i a fer esport, que alhora feu salut, diuen.

Sigueu benvinguts i endavant malgratots/es!

4 comentaris:

Sentinella en vetlla: ha dit...

I jo et desitjo molta sort. Cada dia som més, fantàstic!

Anònim ha dit...

bevingut al mon dels bloggers..
molta sort company!!!!!

Anònim ha dit...

Wuala, un blog més per la selva maresmenca on hi ha tot tipus d'espècies ...sort!

Unknown ha dit...

Et desitjo molta audiència,que per alguns, equivocadament, es pensen que és la mare de la ciència!