dilluns, 29 d’octubre del 2007

De clatells i cares


De molt lloable cal qualificar l'homenatge que el grup d'havaneres Bergantí celebrant els seus 25 anys va rebre, per part del poble, en reconeixement i agraïment a la seva llarga trajectòria musical. El que creiem que no es mereixen ni ells ni els veïns de Malgrat, és que en l'últim Butlletí Informatiu de l'Ajuntament i amb un terç de pàgina es faci la ressenya de l'acte acompanyat d'una fotografia on els quatre components actuals, només ensenyin el clatell i oh!, coincidència, l'Alcaldessa destacada. No tenien altres imatges més adients per il·lustrar el curt comentari que se'ls hi dedica?

Els que som malgratots voldríem saber qui ha maquetat el butlletí per retre-li l'homenatge que és mereix per la seva feina en pro de la subtil manipulació més descarada.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Descarat i fastigós.
Així perd credibilitat tota informació que provingui de l'ajuntament.

Anònim ha dit...

el PSC-PSOE fa ús dels diners de tots pel seu benefici propagandistic.

Montse ha dit...

Quina vergonya i poca valoració a unes persones que porten 25 anys de trajectòria musical, aquí la cultura no funciona. No hi ha diners

Mosca Collonera ha dit...

Entusiasmats estem! Benvingut, Malgratot! Si continues a aquest nivell (bocabadats estem amb la foto del Bergantí adorant la Conxi mentre s’enlaira) ens haurem de posar les piles! Això si en un supòsit que ara mateix no suposem no decididíssim que ara per ara no hem decididit, en el més pur estil blocaire malgratenc, deixar de tirar del carro i plegar. Amb el benentès que quan ens sortís dels dallònsinsens tornaríem i tothom tan content!

Anònim ha dit...

porta calces ?