dimecres, 31 d’octubre del 2007

De patrimonis i barres


Avui l'arqueòleg Sr. Antonio Caballé del Servei d'Arqueologia, depenent de la Direcció General del Patrimoni del Departament de Cultura, té previst visitar la xarxa hidràulica del sector Can Feliciano a efectes de realitzar un informe sobre l'antic rec de molí aparegut a l'arbreda els dies de la tala d'arbres.

Nosaltres els que som malgratots escamats amb el tema patrimonial i de recerca arqueològica, voldríem, des de aquí, demanar-li al Sr. Caballé si podria aprofitar el seu desplaçament per donar un cop d'ull a l'assentament Romà de Santa Rita o el que en queda d'ell i si dona temps, també fora convenient de fer una visita ràpida a la torre del Castell per constatar el tractament que les nostres autoritats locals donen al tema patrimonial. Mentre tant, ens mantenim a l'espera del seu dictamen, sabent d'antuvi que encara que el dictamen fos vinculant, les nostres autoritats faran el que voldran.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

que esperes d'aquest ajuntament? de fet, no siguem cruels, pq hi ha una cosa que si que ens la donen a dojo: decepccions i emprenyamentes La innombrable, nostrosenyora( la conxi)mai s'equivoca

Anònim ha dit...

Quina pena de gent, son els zeladors del patrimoni i diuen fer-ho bé, més que barra és super barra el que tenen.

Anònim ha dit...

Volem manifestar el nostre més profund malestar i indignació provocat pel tracte rebut en aquesta postal malgratenca on es fa servir la nostra imatge d'una forma anecdòtica i burleta en forma de tres puntets quasi bé invisibles, heu de saber que tot i que som animals dels dits irracionals, també tenim la nostra autoestima i no mereixem un tracte tant degradant per a la nostra dignitat quasi humana.

Atentament:
Xita Lluiseta
Xita Annita
Xita Conxita

Anònim ha dit...

Encara no sé si els tres puntets, tot i que he engrandit la imatge, es refereix a vosaltres. No crec que sigueu animals de dits irracionals: primer, no sou animals i segon és de dits racionals. Aprofito la ocasió per demanar-vos, en la mesura del pressupost municipal, si es pot incloure una partida de pintura, ja que el color groc que hi ha en el punt més alt de la Torreta es pot substituïr per una tonalitat més encertada. Gràcies.