dimecres, 27 de gener del 2010

Enhorabona, ja tenim "presumpta delinqüent"



L'alcaldessa de Malgrat de Mar (Maresme), la socialista Conxita Campoy, ha estat denunciada per un ciutadà que l'acusa d'impedir-li l'entrada a un ple de l'Ajuntament. E-notícies ha tingut accés a la denúncia del cas, que, tot i que va ser arxivada en principi per un jutge, s'ha reobert ara per decisió del mateix magistrat.

Així ho ha explicat a e-notícies el denunciant, Ramon Solé, qui considera que els seus drets "han estat vulnerats". "Pensava que tenia dret a expressar lliurement les meves opinions, però l'alcaldessa em té vetat", critica l'home, que, fins fa uns mesos, era el responsable d'un taller d'ocupació a la localitat.

L'alcaldessa, un regidor de Malgrat de Mar (Josep Maria Lasheras, d'ICV-EUIA) i tres agents de la Policia Local estan citats per declarar davant el titular del Jutjat d'Arenys de Mar, segons ha afirmat el denunciant. "Jo entenc que no hi havia motius per acomiadar-me i per això volia protestar al ple", ha afegit.

___________________

Enllaços i àudios:

Guardó a l'alcaldessa i Cia. 

Vade Retro

 




6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sra Concha lo de ingresar en un centro penitenciario no es novedad y eso esta casi al caer. Lo de cerrar la av los pinos copia de su vecino de santa susanna, lo de la av colon que dura mas que la sagrada familia lleno de trabajadores moros y machupichos es otra y la averración de las paradas de bus que estan colocando una empresa suiza en malgrat, con todo el paro que hay aqui es de juzgado de guardia.
Vamos muy bien Zona Zapatero. ah loprimero del centro penitenciario esta al caer, vamos an caido com menos presupuesto municipal.

Anònim ha dit...

El sarason de Lasheras que pinta en todo esto , porque este personaje no tiene ni voz ni voto en su partido comunista.
Otro que saldra en una foto de terrorismo.

Anònim ha dit...

Y el Sr sole tiene los santos cojon.... de decir ahora que solo queria protestar y nada mas..... joder como te a canviado el cuento Sr Solé que le has visto las orejas al lobo?
Despues de ir haciendo el mongolo por los plenos ahora vas de bueno?......... TONTET!!

Anònim ha dit...

S'ha de ser curtet, limitadissim de tot per desqualificar al regidor Lasheras per haver sortit en defensa dels drets d'un ciutadà al que se li han negat els drets bàsics democràtics. Sort que en queden molt pocs d'aquest pensament de que "con Franco viviamos mejor".
Ànims Ramon, saps bé que aquests personatges intolerants són nomes excrescències del passat en ple proces de putrefacció.

Anònim ha dit...

Tontet, tontet, ... pero la alcaldesa a declarar delante del juez.

Anònim ha dit...

Si si però tú també declararas, o és que et penses que pots tirar garrofes allà on vulguis..... faltaria més!!