dissabte, 23 de gener del 2010

Nota d'interès


Els responsables del blog informem que a partir d'ara els missatges seran filtrats, de manera que tots els que facin referència a persones que no tenen càrrecs públics no es publicaran. Tampoc es publicaran aquells que siguin ofensius per a les persones amb càrrecs públics. 


Aquest blog està pensat per exposar i debatre sobre temes d'actualitat municipal i, sembla ser que això molesta a alguns/es que només es dediquen a desqualificar a diferents ciutadans i ciutadanes de Malgrat. Fins ara hem estat tolerants amb aquest fet, però, s'ha acabat amb aquesta mena de comentaris.


Tothom és benvingut al blog i s'agraeixen els comentaris que enriqueixen el debat, però no aquells que l'eviten i el dificulten.


Creiem que a Malgrat és prou difícil donar una opinió, sobretot, si és crítica amb el pensament de l'Equip de Govern, per tant, aquest blog no tancarà, ja que s'ha de permetre que tothom pugui expressar-se lliurement, encara que tots lamentem que només es pugui fer des de l'anonimat.


Ens sap molt de greu haver de prendre aquesta decisió però ho fem per garantir la continuïtat del mitja.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi ya tean jodido el ayuntamiento? Mejor cierra el foro que es loque buscan.
Esto sellama democracia Socialista.

Anònim ha dit...

La despedida del director de la radio s'ha fet afectiva avui,de segur unaltre gracia de la Conxita i la seva llivertat d'expresio.

Anònim ha dit...

Atenció a Malgratot, oposició i resta de gent decent de Malgrat:

Algú sap si és veritat que a la regidoria de la Vega els càrrecs van en augment i la despesa en sous serà aquest any molt més elevada que la despesa per a tasques propies de la regidoria? Volem dades!

Anònim ha dit...

Tu pots ofendre a les persones però que t'ofenguin a tu ja és altre cosa. És aquesta la teva llibertat d'expressió?