dimecres, 20 de gener del 2010

I qui dia passa, any empeny!



Excel·lint altre cop en l’excel·lència que l’hi es pròpia al nostre excel·lentíssim ajuntament, ara tenen a bé, per boca de la regidora Mérida, de demanar-nos la nostra col·laboració en la gestió i fraccionament de residus a efectes d’abaratir-ne el cost i facilitar-ne la recollida. Després d’una portentosa campanya de recollida d’arbres de Nadal on, amb sis punts de recollida, han aconseguit 18 arbrets per reciclar; després de crear una patrulla de sis agents informadors medi ambientals per impartir doctrina PPOE de sostenibilitat; després d’haver repartit 30 bonificacions a selectes famílies de Malgrat per haver fet us de la súper oferta de la deixalleria; després d’intuir una propera nova temporada d’estiu amb el poti-poti que representa l’espai i us del Cap de la Tordera; després d’aconseguir multiplicar per deu, com a mínim, l’emissió de CO2 en els desplaçaments urbans; després de reivindicar una riera urbana completament desnaturalitzada i després de... encara tenen la percepció i la fe de comptar amb la credibilitat d’algú i que aquest algú faci cas a les seves demandes d’implicació en els temes ciutadans de sostenibilitat i respecte pel medi ambient local.
S’ha de ser barrut professional o polític espuri per sortir a predicar justament tot el contrari del que les nostres portentoses autoritats realitzen des de fa anys i dia a dia amb el seu persistent exemple i treball. Intentar en aquestes alçades de múltiple mandat fer passar bou per bestia grossa i pretendre fer creure al ciutadà que s’està treballant per ell i els seus interessos és d’un cinisme pervers i ofensiu, ambdues matèries, pel que sembla, en que el nostre ajuntament supera amb escreix la categoria d’excel·lència.


13 comentaris:

Anònim ha dit...

Graupera, quina és la teva idea de política medi ambiental pel poble de Malgrat de Mar? Entre insult i insult, també pots fer alguna cosa més profitosa, que insultar i podries dir que feries tu, o bé els teus "companys" de partit pel poble de Malgrat de Mar, no? ah, que no en teniu ni idea de plítica medi ambiental, que no sigui una Riera naturalitzada per anar en contra del Govern Municipal i de pas "intentar" desgastar-lo..... Xato segueix amorrat on estas que aniràs bé per anar a missa.

Anònim ha dit...

a mi per portar una nevera vella al desguas man cobrat 9euros. ¿Aquesta regidora s'atreveix a dir que ens pagaran per fer les coses be? la propera nevera la fotre a mar directement.

Anònim ha dit...

Ja que el tema va de medi ambient i recollida selectiva, etc. algú del Malgratot o de la distingida audiència, coneix els números del servei de recollida d´escombraries? Ho dic perquè veig que s´ha passat d´una recollida porta a porta per part de l´empresa adjudicatària, a un sistema d´implantació general de contenidors, soterrats i de superfície. És a dir, part del servei de recollida s´ha transferit a l´usuari, que és qui ha d´anar amb les bosses fins als contenidors. D´entrada el cost d´aquesta feina hauria de revertir en els contribuents, ja que l´empresa concessionaria se l´estalvia. Peró aixó, crec que no és així.
També crec que la plantilla de personal de recollida segueix esent la mateixa tot i no haver de fer el porta a porta.
D´acord que segurament ara neceessiten el mateix temps, o més, per buidar el nombre de contenidors en augment... Sí és així, voldria dir que la recollida actual és menys sostenible que abans, perquè ara al cost de l´empresa concesionaria cal afegir-hi el cost dels particulars en portar les bosses als contenidors, més l´amortizació de les noves instal.lacions enterrades i segurament l´adaptació dels vehicles de recollida.
No ho tinc gens clar...

Anònim ha dit...

No ets l'únic en no tenir-ho clar, la Sra. Mérida tampoc ho té gens de clar però les consignes del partit i Diputació estan fora de tota discussió, s'acaten i prou! Per altre part, que hem de pensar d'algú que en nom de la racionalitat urbanística d'un poble i exercint el càrrec de regidor en medi ambient encara no s'ha pronunciat mai sobre les virtuts de tenir una riera coberta de ciment?

Anònim ha dit...

Quanta comèdia i que mal interpretada per fer veure que fan coses pel municipi quan en realitat no fan res de res del que tindrien que fer. No veig el problema per separar 18 arbres directament en destí en lloc de muntar un circ al voltant del tema. Aquesta senyora, sostenible ella, afirma que és més ecològic fer servir un arbre cada any que fer-ne servir un de plàstic que pot reutilitzar-se els anys que calgui, tampoc té desperdici el seu agraïment al club de tir per la gran tasca que estan realitzant. Entretant els càmpings infringint la llei de costes amb tota impunitat amb el vist i plau de les atrafegades autoritats locals que passen de tot menys de passar del tema.
No tenen ni autoritat ni cap credibilitat, han perdut el poc crèdit que els hi quedava amb la seva incompetència total davant temes com deixalleries, compostatges, rieres i Torderes. Els únics que se'ls creuen són els petanqueros i para de comptar.

Anònim ha dit...

Malgratot, molt de vomitar bilis, però encara no has fet resposta a la meva pregunta. Segueixes amorrat?

Anònim ha dit...

La suposada gestió medi ambiental de l'espai del cap de la Tordera és inexistent per molt que s'omplin la boca de proclamar el contrari. Tota la gestió d'aquest espai consisteix en salvaguardar els interessos privats dels càmpings eludint l'estricte compliment de normatives d'us d'espais públics (dret de pas).
Molt il·lustrativa la foto i que ho diu tot de com l'ajuntament enfoca aquest tema, en boca tancada no hi entren mosques.

Anònim ha dit...

Hi ha molt d'imbècil suelto,si el Malgratot amorra,ja fa bé,perquè això,si un t´çe tots els sentits,no hi ha qui ho aguanti.I no parlem de vicis,... que molta gent i familiars de,.. podrien sortir malparats!

Anònim ha dit...

Garla i digués el que has de dir!

Anònim ha dit...

Això és el que a tu t'agradaria,a mi encara em resta una mica de decència per parlar de persones amb vicis amb noms i cognoms.Si algú té un vici=problema et puc ben assegurar que mai ho utilitzaria per fer mal,no com vosaltres,que parleu d'amorrats a la lleugera,tampoc m'agradava el que es parlava d'un noi que no sé ni qui és i se li deia de tot,quina llàstima que em feu,a vegades els que parlen són els que tenen més proper el problema o l'han tingut,desqualificar d'aquesta manera fa fàstic,faci qui ho faci.

Anònim ha dit...

Doncs calla i no llencis la pedra i amaguis la mà. Boques!

Anònim ha dit...

Ja veiem que avui has fet el tour de rajades per aquest bloc i el de l'arbreda,ens n'alegrem que et desafoguis,mira això que estalvies en tractament.

I felicitats,els teus comentaris ens encanten,quan parles de garrofes,d'amorraments,de grimpatges al garrofer i quan introdueixes aquells enllaços vírics i potser qui més que callar no ha de parlar tan ets tu,com deia un comentari tots els vicis són dolents,però vaja tu això ja ho saps.Ens vèiem pel poble!

Anònim ha dit...

12:21 et recomano el carrer passada 49-51.