dijous, 28 de gener del 2010

Ràdio Súper-Caspa Malgrat



Sembla talment un malson tenir una emissora municipal i que aquesta sigui una fidel imatge de com eren les transmissions radiofòniques en plena dècada dels anys 60, tant per l’estil de fer ràdio com pels lamentables continguts que dia a dia ens ofereixen amb l’idea de que el ciutadà és un carallot integral disposat a riure les gràcies de qui fa possible mantenir semblant nivell durant anys i panys abocant-hi quantitat ingents de diners dels contribuents amb total impunitat i eludint les més elementals normes de bon gust i qualitat. Què hem fet els malgratencs per fer-nos mereixedors d’aital càstig?
Estem fins més amunt del capdamunt d’escoltar relíquies del passat com ara: Els diablos, Free, Perales, Luis Aguilé, Abba, Mª. Jesús y su acordeon,... a qualsevol hora del dia i qualsevol dia de la setmana amb obsessiva persistència sense descans dels seus fidels servidors, mentrestant, la música d’aquí, la que es fa a casa nostre i en català és sistemàticament ignorada. Són capaços, aquests responsables del mitja, de transmetre la cavalcada de Reis en rigorós directe mentre obvien la celebració de l’11 de setembre per no participar-hi el PSOE entre els convocants. Quin pèssim web de continguts tenen que no renoven des de el passat dia 7 de gener. Quina pressa de pel, en definitiva, mantenir un mitja alienant de ciutadania i manipulador de realitats com la que tenim la desgràcia de finançar i patir els malgratencs per a major glòria d’aquesta secta d’il·luminats del PPOE.
Si no estàs prou alienat, escolta cada dia Ràdio-Caspa Malgrat, la mijor per moltes rasons.



9 comentaris:

Anònim ha dit...

I d'en Creus no en dieu res, tanta feina feta i ara condemnat a l'ostracisme més degradant. Quina n'ha fet per caure en desgràcia?

Anònim ha dit...

Gràcies a Déu que et tenim a tu com a actualitzador diari de la desinformació local. Amb la més "rabiosa" actualitat. Mai millor dit.

Anònim ha dit...

El Creus seloan cepillado por follarin.

Anònim ha dit...

El ayuntament de Malgrat estudia un referendun sobre un posible cementerio nuclear, ya que esto supondria una inyección de euros a la población. Agencia EFE no Más.

Anònim ha dit...

No teniu mes que fer que ficarse amb la música?.jo la escolto cada
dia..i el dia que cambii..chao bambina!!si dius que no sona música en catalá..es por que no la escoltas
-Te quiero-.de Perales.preciosa

Anònim ha dit...

Meitat i meitat seria equitatiu i estaria pro bé. Tant de Pantojas , Julios i Raphaels és d'una patologia malaltissa i/o perversa, o estan emitint des de Malasaña amb mala llet?

Anònim ha dit...

d'acord..vale..la Pantoja no màgrada...

Anònim ha dit...

Ràdio malgrat = a ONG!!!!
Pigrau i Capel treient feina a grans professionals en atur. En fi...
Per cert, qui és ara el capo/a de la ràdio?

Anònim ha dit...

El problema no és qui perd el càrrec i qui el guanya.. el problema és el concepte de "servei" que ha de tenir aquest mitjà de comunicació. Seria interessant que la nova direcció manifestés quin és el seu concepte i de qui estarà al servei: de la informació en general vingui d´on vingui i afavoreixi a qui afavoreixi o de la informació unidireccional al servei de la Casa Gran.