dilluns, 11 de gener del 2010

Socialisme o democràcia?



Els populars socialistes de Malgrat, com sempre, diran el que vulguin dir, però, el que en l’acte d’organització d’una consulta popular sobre la independència de Catalunya celebrat ahir va quedar meridianament clar és que no són demòcrates. Ells estan en contra de que el poble lliurement expressi la seva voluntat i pugui determinar el seu futur. Ells es deuen a un déu superior anomenat Estat Espanyol que no permet, amb les seves lleis, la secessió d’un territori i ho considera un fet delictiu greu, una rebel·lió o motí en llenguatge militar. Cap socialista va tenir ahir la decència d’assistir a l’acte celebrat a La Barretina tot i que són gent del poble i que viuen pagats pel poble dient representar-lo. El perquè d’aquest estrany i contradictori fenomen caldria cercar-lo en les profundes contradiccions ideològiques en què la gent d’aquesta secta està immersa. El que per nosaltres queda ben clar és que un cop més demostren viure d’esquena al poble, levitant i aferrats a un esperpèntic sistema democràtic fet a la seva mida, més proper a l’estraperlo del passat, que el conegut en el nostre món com a democràcia moderna.
 
Tic, tac, tic, tac...!      

40 comentaris:

Anònim ha dit...

JO no m´exclamaria pel fet que cap socialista assistís a l´assemblea d´ahir. Ja ho sabem que en els temes nacionals, per molt que els pesi, els socialistes van agafats de la maneta amb el PP.. i a Malgrat dues tasses!
Ara, alló que m´emprenyaria és que un altra dia, quan parlar de la independència sigui normal i fins i tot hi hagi una majoria que la faci possible, ells també s´hi apuntin.
Estic segur que ho faran. Sempre han anat a favor del vent. Tot sigui per remenar les cireres!
I que consti que hi seran benvinguts. Altra cosa serà que no oblidem qui és qui, i d´on venen.

Anònim ha dit...

Tens molta raó, després de la mort de Franco van sorgir socialistes de per tot i era gent d'un gris notable, no cal dir noms, tothom al nostre poble els coneix i són justament els que d'aquí poc temps i en funció de cap a on bufi el vent es faran patriotes de tota la vida.
Oportunistes locals i carronyaires socials és el que realment són. Específicament s'anomenen botiflers, alerta amb ells!, són paràsits mutants amb una gran capacitat adaptativa.

Anònim ha dit...

Per ser justos cal dir que a molts municipis amb alcaldes del PSC s'han adherit a la consulta (MOlins de Rei, per exemple)i han presidit la presentació de la plataforma.

Anònim ha dit...

Molts? Segur?

Anònim ha dit...

A la fotografia de la noticia al Malgrat Confidencial es veuen una vintena de persones assistents a l'acte. Si parla d'una setantena d'assistents, a que ve aquesta foto retallada per il·lustrar l'acte?

Anònim ha dit...

Sobre les consultes.
http://www.terricabras-filosofia.cat/cat/weblog.asp

Anònim ha dit...

Como sigais el cami del Albert Serrano, ni oficio ni veneficio.
¿Aparte de tocar los huevos al ayuntamiento que hace este pollo?

Anònim ha dit...

Quina poca vergonya organitzar una consulta sense el permís de l'equip de govern. Ai deu meu, deu meu, on anirem a parar. Com.poy

Anònim ha dit...

Ja ho veig a venir, els cartells diran Malgrat decideix malgrat l'alcaldessa. Mare de deu, mare de deu. Ja només queda organitzar un dinar o esmorzar popular al camp de tir, a l'hora que hagin de fer-lo servir, vejam a qui fan fóra els mossos. Això de la participació cutadana és un perill, eh....I després diuen qe any nou, vida nova. Xita.com

Anònim ha dit...

També veig des de la meva privilegiada talaia des d'on gestiono els designis de la innocent gent de Malgrat que m'haig d'espavilar o encara amb quedaré sense poder edificar el restaurant a la riera "Can Riera" s'anomenarà si el 2011 em tornen a votar.

Anònim ha dit...

En SERRANO ni el toqueu que llepareu de valent!

Pere Antolí Vergés ha dit...

És trist i lamentable com una persona adulta i sota l'anonimat dóna xarop de canya a tots aquells/es que no pensen com vosté "malgratot". Crec que ni jo ni cap altre persona com jo, ha dit res en contra al dret a decidir de Malgrat de Mar ni de Catalunya. Jo respecto la seva voluntat política de que Catalunya sigui algún dia un Estat Lliure. Jo no penso com vsoté, el meu concepte de Catalunya és diferent al seu, però jo li respecto i no en faig escarni. Crec que fa un flac favor als seus companys de partit, que menystingui a la gent que no comparteix la seva ideologia política, en concret els/les socialistes de Malgrat de Mar. Que jo tingui un concepte diferent de Catalunya, no vol dir que sigui un "fatxenda" com titlla el Sr.Ramon Solé, gratuitament a tort i dret, ni tampoc sóc un fatxa, com vosté moltes vegades a batejat fàcilment a la gent que no pensa com vosté. És lamentable que a aquestes alçades i en ple Segle XXI, és vegi de forma agosarada i amb mala cara que hom digui que no vol la independència de Catalunya. Quin mal faig de dir-ho i votar-ho. Crec que s'intenta construir la independència de forma erronia. No es pot començar la casa per la teulada i ERC ho sap prou bé. CiU que és gat vell en això de governar ho sap i per aquest motiu va decantar-se alhora de donar suport a la consulta catalana per la independència i que es va sol.licitar per la plataforma al Parlament. Per que serà?
Malgratot 80 persones no fa estiu. Vagi en compte que prendrà mal.

Anònim ha dit...

Ostres ostres al blog de la monda lironda dicen que el caporal de la poli local en Dani antes de mono fue carretillero de la cooperativa garbi. Que endoll conxi.

MALGRATOT ha dit...

Certament, una sola flor no fa estiu
ni el socialisme és demòcrata.
I no ho serà fins que accepti el parer de la gent, del poble, sobre el seu anhel de llibertat desvinculat plenament de les habituals pressions externes a que està sotmès. Prou autonomisme, prou federalisme, prou marejar la perdiu i donar llargues per més temps. Volem decidir el nostre futur al marge de l'aparell oficialista espanyol, sense coaccions de cap mena i com a ciutadans d'una terra amb unes connotacions i peculiaritats específiques que res tenen a veure amb el lamentable concepte de democràcia a l'espanyola.
Estar sotmesos a una Constitució espanyola sense cap possibilitat de sortir-ne converteix Espanya en un eficient carceller per molt que vulguin daurar el marc del projecte polític i donar, alhora, cafè a tothom.
Ser socialista a Catalunya és, per sobre de tot, una inequívoca voluntat de ser, abans que res, ciutadà espanyol.
Perfecte, les coses clares i el xocolata espès, però, aquest doble discurs emprat per PSOE aquí a Catalunya i PSC allà a España és una clara mostra del tril·lerisme polític de la gent que, amb les seves constants ambigüitats pretenen perpetuar un sistema polític ancorat en el passat i sense cap perspectiva de futur.
Quina vergonya passaria a dia d'avui Josep Pallach des de Reagrupament Socialista i Democràtic de Catalunya si aixeques el cap i veies el punt de trajecte on ens trobem ara i aquí. Sotmesos a les voluntats i consignes de Madrid i amb un president de la Generalitat de Catalunya totalment analfabet*.
El poble català sabrà trobar la forma d'acabar amb tota aquesta ignominiosa situació que aquest pseudo-socialisme està perpetrant. No en tenim cap dubte!

* http://www.youtube.com/watch?v=FJCD5kkABBg&feature=player_embedded

Gràcies per visitar-nos.

Anònim ha dit...

18,58 no és lamentable que el sr.Montilla, el President actual de Catalunya, parli de falses dreceres i utilitzi el seu càrrec institucional en favor del seu partit ? Quan li sembli, digui quines actituds que jo hagi criticat de fatxendes no ho són. Gràcies. Ramon Solé.

Anònim ha dit...

Ostia entre el Mono Dani i el Rafa Pica del PP que ledava una cigarreta a l`granota lotenemos claro eh.Porcierto Marcelo visve o estas criando malves.

Anònim ha dit...

En cas d'independència, el clàssic Barça-Madrid que passarà? O bé el clàssic serà Barça-Girona?

Anònim ha dit...

Sempre que es parla d'independència surt el tema Barça Madrid. Mira, potser tindrem sempre la final de la champions assegurada. Només faltava que l'obstacle a les aspiracions d'un país fos un partit de futbol. Què no hi han més equips al món?. Què no hi han solucions?. Jo crec que aquesta és la qüestió menor. Al presi del Barça sembla que no li preocupa massa, no?

Anònim ha dit...

http://www.facebook.com/event.php?eid=253059042202&ref=mf

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=XpdnkdLTAtg

Anònim ha dit...

quina colla de fills de p..a esteu fets tots els q escriviu al bloc.

Anònim ha dit...

tots els que fosin mes foscus que el rei blanc.coll tallat i no soc racista.ja.ja.ja.ja

Anònim ha dit...

Quina gràcia fa comprovar el nivell del personal que pul·lula per Malgrat.
El nivell que se'n desprèn dels seus escrits és més propi de simis que de persones humanes.
Així ens va!

Anònim ha dit...

El de les 18:16 el fill de P... del Maecelino,Pica o en Jordi. Wapos

Anònim ha dit...

Serà que el/la de les 18,16 es mira al mirall...

Anònim ha dit...

Fins ara ningú m'ha insultat com aquest de les 18,16, eh. Ai deu meu, deu meu. Com.poy

Anònim ha dit...

És el què jo dic, que no et pots fiar de ningú. Per davant molt bé, i per darrera, ja ho veus, insults i més insults... Mare de deu, mare de deu. Xitra.com

Anònim ha dit...

Els socilistes no han seguit mai una linea clara respecte a Catalunya, ni en Gonzalez ni en Guerra ni el sumiatruites den Zapatero i molt menys en Montilla, quan aquets Sr. era ministre va ser un dels que es va posar en contre de que el aeroport del Prat el gestiones la Generalitat, cosa que va destapar en Maragall a les hores President de la Generalitat i que com tots recordareu va sortir correns del partit aburrit de tantas socioimbecilitats i aixp que ni i toca el pobre pero hasta ell es va adonar de que els socialistes son uns impresentables respecte a Catalunya, i ara que es president en Montilla se las dona de catalanista, no cal oblidar que gracias als traidors a Catalunya de ERC, que van preferir posar un espanyolista declarat de president con tal de que no ho fos en Mas, que criticareu lo que vulgueu, pero CIU sempre a seguit una linea concreta i li pesi a qui li pesi tornarem a la Generalitat.

Ramon

Anònim ha dit...

Fa forca basarda recordar-ho per haver-se convertit en un tòpic però de la història n'aprenem la possibilitat de no repetir errors comesos i el "peix al cove" i "ara no toca" són el clar exponent del claudicant i migrat avenç materialitzat per Convergència al llarg dels seus 20 anys de poder al "servei" de Catalunya i sobre tot d'Espanya.
Ara no toca CDC, ni dretes ni esquerres, ara toca independència i més endavant ja podrem certificar, si cal, que Catalunya és de dretes.

Anònim ha dit...

Mentres Ciu practicaba el peix al cova, Catalunya anava fent cami endavant, tant si era de la ma del PSOE o del PP, i durant aquets 23 anys em sigut un exemple per a tot el mon, i ara som la riatlla de tot Spain, CIU no ha estat mai de dretes semprer a sigut centre, si ser d'esquerres es lo que practica ERC o PSC que Deu en agafi confessats. CIU mai ha estat al servei de Spain . mestre, sempre a fet lo que creia millor per Catalunya i els Tripartits en estan donat la rao.

Ramon

Anònim ha dit...

El tripartit ha fet possible d'arribar al punt d'indignació on ara Catalunya es troba i que, de seguir governant CDC mai haguéssim assolit, per tant, podem afirmar amb tota propietat que el servei al País d'ERC i PSC ha estat cabdal per l'assoliment de la independència.

Anònim ha dit...

M'estàs dient que l'ambiciós pla gestat a la seu d'ERc (amb la complicitat del PSC)per caminar cap a la independència era ensorrar el país, deixar-nos a tots sense feina, sense empreses, sense comerç, sense esperança i amb el futur més negre dels darrers 25 anys?. Collons!. Quin pla!. És inaudit!. A quin cervell pensant se li va acudir? A la Mula Francis?.
I ara vindrà la indepèndencia? I l'autor d'aquest magnífica pla serà el guru que ens conduirà a les verdes pastures? Vinga!.
Pots comptar!. Necessitem 30 anys més per recuperar el que s'ha perdut i poder aspirar a la independència sense fer el ridícul.

Anònim ha dit...

Convergència mai ha estat per la independència tot i que alguns contats militants així es proclamin. Aquest tren el volen agafar ara però amb bitllet de tarifa reduïda, sense mullar-se massa, per si de cas!
Encara està per escoltar al seu lider Artur Mas dir amb claredat quin és el seu projecte d'independència per a després de les eleccions. Altres, com ERC o Reagrupament ja ho han fet i clar, tampoc està la cosa per quedar-se sense bitllet per agafar aquest tren.
El que toca els collons i enutja d'allò més a CDC és que sigui la societat civil la que vagi per davant d'aquesta iniciativa i no el seu partit, que ja està estudiant-se aquest concepte de la sociovergència com a alternativa de futur a la deriva independent de Catalunya.
Inequívocament cal actuar en aquest ordre, primer independència i després ja vindran els partits. Fer-ho a l'inversa és garantia d'estrepitós fracas.

Anònim ha dit...

Ja en tenim un de somitruites que es en Zapatero parla de l'Independencia ara es somiartuites , jo vaig anar a la reunio i fare tot el posible per fer el referendun , pero cal ser realistes i tocar de peus a terra, dir que la gent de CIU no son independentistes es una tonteria, clar que ho som pero tot al seu temps, poc a poc i amb bona lletra , lo que no farem es agafar aqui la bandera de l'independentisme com fa ERC i despres baixarse els pantalons a Madrid, al menys en Carretero es consecuent en lo que diu.

Ramon

Anònim ha dit...

Crec que dins la militància de convergència hi ha persones que volen la independència i n'hi ha que no, per això crec que s'ha de felicitar als militants d'aquest partit que participen i s'impliquen en la preparació de les consultes en els diferents pobles de Catalunya.

Anònim ha dit...

19:58 que té a veure lo del caporal amb el que s'està parlant?
Qui vulgui ser policia que és presenti a las opos.
Tothom i té dret!
Catalunya independent!
Però amb Espanya per endavant!

Anònim ha dit...

eso mismo! que tiene que ver la velocidad con el tocino.....

Anònim ha dit...

Ramon, és flipant com amb el temps t'has tornat de dretes. qui t'ha vist i qui et veu!
El cul petit és com el té l'Artur, perqué sap que aquesta és la seva última possibilitat com alguna altra del seu partit, si així li permeten. L'Artur, sap que tamptejar la independència li pot costar ben cara, perqué de tots és sabut que la "burgesia" catalana no hi convrega gaire per allò dels interesos de mercat. I també és sabut que un gran recull de vots prové d'aquesta burgesia. Així que d'aquesta manera l'Artur segueix amb la seva incoherència a que ens té acostumats. Avui blanc, demà negre......

Anònim ha dit...

segeixo dient qina colla de fills de p..taaaaaa.en ramion i fillos i germannnas .

Anònim ha dit...

aunque els monus se vistan de seda monus se quedan.i neu mirant el mirall.ja.ja.ja