dissabte, 30 de gener del 2010

Boicot al bufó del Borbó


Demà, amb gran solemnitat i xaranga inclosa, diuen, passejarà per Malgrat amb tota la camarilla d’importants i seguici inclòs, el virrei del borbó juntament amb la reina de la població, dos personatges sinistres i ambdós dedicats de ple a deixar constància de les seves dots de seductors catalanofòbics i tafurs professionals en hores baixes. L’un, amagant zelosament documents robats a diversos ajuntaments al final de la Guerra Civil, l’altre, negant drets bàsics de ciutadania a veïns del poble i votant sempre en contra de tot allò que representi donar un pas endavant en l’assoliment del nostres degradats drets i llibertats nacionals. Nosaltres animem a la bona gent de Malgrat a boicotejar l’esdeveniment i que quedin retratats pel dia de demà tots els aduladors, trepes i botiflers professionals que assisteixin a l’acte d’inauguració del nou camp de futbol. Aquest nou camp de futbol, realitzat per la generosa magnificència del també tafur Zapatero amb el seu “Plan E”, nomes pretén donar via lliure a un nou assentament de formigó i totxanes un cop enderrocat el camp vell i poder així inflar més el compte corrent d’un selecte grup de voltors i fauna diversa àvids sempre d’especular amb qualsevol tros de façana marítima que encara quedi per edificar.


Demà tindrem més futbol, enhorabona!, però l’escola de música ja no existeix i els joves tindran que seguir reunint-se al bar o al carrer i tot gràcies a la portentosa gestió de les nostres superdotades autoritats que, com sabem, amb aquesta facilitat que els caracteritza, sempre prioritzen el que és més urgent i important. Enhorabona!!!                

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, sí ha estat un boicot claríssim!

Anònim ha dit...

Mentre i ha futbol el poble no pensa i aixi no destorva,es la millor droge ipnotitsadora existent en aquets tems,la millor manera de aniquilar el criteri de las mases,de dilluir la personalitat dels homes/es.
Es com el btau que l'enganyan amb la capa i l'h claven la pya i las venderillas i el poten a la mort dell diran que BRAU de l'home podem dir que tonto .

Anònim ha dit...

No voleu petanca, no voleu camp de futbol, no voleu..... Llavors que voleu? Jo us ho dire: Només voleu malmetre, fer mala sang, l'enveja us omple el cos de corrosio.

Anònim ha dit...

Impressionant l'assistència de gent a l'inauguració. Feia goig veure tants nens, jubilats i petanqueros compartint il·lusions d'incertesa de futur. Pobres babaus, demà sortiran a les fotos d'enaltiment del conxiterisme més populista, martingalesc i vergonyós.
Inauguracions per avui, fam per demà que patiran els mateixos que aplaudien incondicionalment les xerrameques vàcues de l'esdeveniment, protagonitzades pels mateixos que han dut el país a un nivell de ruïna sense precedents i sense data de recuperació.

Anònim ha dit...

Un camp de futbol molt bònic amb una gespa molt maca, tot cal dir-ho.
Ara toca l'auditori i la psicina coberta!

Anònim ha dit...

La más bonita la del sobrero, , la del trabajo laboral osea la VERRACA de PP. Estaba muy bonita con el sombrero.

Anònim ha dit...

Quizas es porqué se tapaba su cabeza de bolo

Anònim ha dit...

LA verraca del sombrero se lo puso para que no se enfriaran las diavolicas ideas que tiene la pajara, 'aquesi marcelo.'

Anònim ha dit...

Neus, només faltaves tu a la inauguració del Camp Municipal d'Esports. Que no en tenies ganes d'anar-hi? Menys mal que no hi vas anar-hi......

Anònim ha dit...

aun que la mona se vista de seda mona se queda, la que le este dando consejos de vestuario.. mejor se calle.. y el modelito de hoy las mayas lilas y la boina.. madre que visión...