diumenge, 17 de gener del 2010

La nostra Misora



Nomes des de la perplexitat i indignació més absoluta ens podem creure que, tot i comptar amb una dotació econòmica gens austera i que pels malgratencs és un enigma d’allò més profund, aquesta emissora nostra, del poble, Ràdio Malgrat sigui capaç de transmetre un Ple Municipal amb el lamentable nivell de qualitat en què ho fa. Estem segurs que Pepe Gotera i Otilio aconseguirien uns nivells de so molt superiors als que actualment ens tenen acostumats els seus responsables.
Seria temerari demanar una perceptible millora per a futures emissions?
 

Ple Municipal 14/01/2010 - ORDRE DEL DIA

lr.- Aprovació de l’acta de la sessió celebrada el dia 17 de desembre de 2009.

2n.- Resolució de les propostes formulades pels Grups Municipals de CiU i ERC en relació a la modificació de les ordenances fiscals per a l’exercici 2010.

3r.- Adjudicació definitiva de la gestió del servei públic de neteja viària al municipi.

4t.- Moció del GPM d'ERC per tal de promoure diverses actuacions pel reaprofitament dels recursos i productes de consum i el foment de la cultura de l'intercanvi.

5è.- Moció del GPM d'ICV-EUiA per la inclusió de clàusules socials als projectes del fons estatal per l’ocupació i la sostenibilitat local 2010 del municipi de malgrat de mar.

6è.- Presa de raó de les resolucions de 1’Alcaldia des de la 2549 a la 2841/2009

7è.- Precs i preguntes.






 


10 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla que anem cada vegada pitjor, s'acosten les eleccions municipals, per tant, com menys informats estiguin les persones que tenen dret a vot en aquest municipi millor és per l'equip que mana. L'equip que governa en nom de la democràcia és molt astut, restringir la informació que pugui donar la oposició o les poques persones que tenen l'atreviment de fer preguntes en el ple, d'aquesta manera els ciutadans que escolten radio Malgrat, emissora municipal, per tant de tots, tenen el privilegi d'escoltar només una versió dels fets, la del poder.
Els ciutadans i ciutadanes d'aquest municipi, potser ens hauríem de començar a plantejar l'objecció fiscal d'algunes de les partides del pressupost municipal, a aquelles partides de diners que en nom del municipi estan al servei només d'els que diuen amén a tot el que proposa l'equip de govern, o potser la senyora alcaldessa, que en realitat és qui mana.

Salut

Anònim ha dit...

L'alcaldesa mana,pero qui te el poder i la clau es la Vega.En quant els ciutadans,els que eren una mica democretes del PP,han plegat i queda tot el mes caspos i retrogeda.
Pel que fa els PSC els seus votans son d'aquells que ni tan sols saven que vol dir socialista i que es creuen amb tots els drets pero no deures(perque no dir-ho,una mica vividors)la gran majoria es votans delPC i ara nous rcs amb segona residencia i molts etceteras,i amb aquestes idees i forma de fer cap nacio ni poble pot anar be.Fan falte politics i alcaldes que pensin en el ciutada i honrrats,perque el que tenim ara i a tot arreu esta tot podrit.

Anònim ha dit...

en Creus un pichafluixa i en Pigrau un matapallas ho portem clar a la radio

Anònim ha dit...

Ultim comentari....... mira el que passà a casa teva i deixa estar la dels demes, que ets un TONTET!

independència ha dit...

25 d'abril Malgrat Decideix!

Anònim ha dit...

Lloable l'esforç de la proposta. Aquí a Malgrat la gent podrà començar a decidir com vol el seu futur tret de la gent del PPOE que ja ho té decidit sense cap ambigüitat, ells volen ser Espanya a qualsevol preu, ells no són d'aquí, són d'allà i representen els interessos colonials de l'imperi. Cap socialista anirà a votar ni que sigui per dir NO, ells consideren aquesta iniciativa il·legal i frívola, Franco ja va decidir per ells com seria l'Espanya del futur i davant d'això nomes cap obediència cega i submissió eterna. No s'han adonat encara de que són esclaus del passat sense cap futur més enllà de la frustració i el menyspreu popular.

Anònim ha dit...

Tots a correr al carrer escoles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Anònim ha dit...

Saviau que en pigrau havia sigut guardia civil? i ara es restrero.

Anònim ha dit...

jejeje aqui o los hay mu listos o los hay mu tontos........ más bien lo segundo.. el 25 de abril os volveran a dar por el CACAS a todos los que pensais por algun momento en la independencia de cataluña, que eso no pasará nunca!
Es una batalla perdida!
saludos de vuestro rei Juan Carlos!

Anònim ha dit...

oing oing, quiero un vailis...y comer mortadela.