divendres, 22 de gener del 2010

Temps era temps que a Malgrat...




Ens ha sorprès molt gratament el rumor arribat a les nostres oïdes del projecte que el nostre ajuntament per mitja de la regidoria de medi ambient -sens dubte, la més atrafegada de totes després de la d'inserció laboral- pensa endegar en breu, sota el lema “Temps era temps que a Malgrat hi havia fonts”, amb la finalitat de recuperar part del nostre malmès patrimoni històric local i sentimental. De fer-se realitat aquesta voluntat, que en cap cas qüestionem sinó a la que donem tot el nostre més ferm suport, el poble de Malgrat recuperaria un dels elements més característics d’una de les maneres d’entendre el temps del lleure, així com de socialització d’activitats que malauradament el pas del temps ha anat eliminat d’entre nosaltres en detriment d’altres més “modernes”, sedentàries i alhora més contraproduents i nocives, com ara: bars, TV...
Ens omplirà de goig ser pioners a la comarca d’aquesta important recuperació patrimonial i observar el tragí d’escoles, turistes i gent gran cap a aquesta perduda activitat d’anar a prendre les aigües, amb anissos o sense, i poder passejar relaxadament per les nostres contrades. Desitgem que no quedi, com sovint passa, en un rumor i es materialitzi abans d’acabar el mandat d’aquest nostre competent i il·lustríssim ajuntament de malgrat.   

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Graupera! de vegades penso que preferiries viure en temps pretèrits, perqué sempre veig a les teves redaccions el verb "anyorar".

Anònim ha dit...

Si pensar-se que un "és modern i està a la última" és veure redactades paraules en un text que un cop rellegit veus que no hi són...

Anònim ha dit...

Campoy! això de l'anyor és una errada, un arcaisme o potser l'enyor teu en recordar tal com era el poble i en el que l'has convertit, tota soleta?

Anònim ha dit...

Ai, ai, ai, Graupera que se't veu el plumero "neo", i volent fotre fora a tots els qui no pensen com tu.

Anònim ha dit...

Tenen la feina mig feta. Que vagin a demanar-li informació al senyor Joan Serra del Rosa Naútica. Durant molts anys al vestíbul de l'hotel hi va penjar una ruta per les antigues fonts de Malgrat que era una preciositat.

Anònim ha dit...

Si home, ara es posaran a treballar, que no els coneixeu?
Que consti que molts turistes normals segur que de tenir aquestes fonts al poble farien la ruta de les fonts de molt bon grat.
L'al·lèrgia al patrimoni que tenen els impedeix implicar-se en qualsevol iniciativa d'aquest tipus. El que els hi mola molt son els nyaps a l'engròs tipus rieres cobertes i parcs desèrtics. No fotem, que són socialistes!

Anònim ha dit...

Peró, la notícia de la recuperació fontal és seriosa o és en plà satíric?

Anònim ha dit...

A la Campoy se li han creuat els cables i ha destituït en Creus. Algú sap perquè ho ha fet? Pobre noi!, amb tot el que ha fet pel socialisme malgratenc. Colla de cors ingrats és el que són.

Anònim ha dit...

Però Graupera que no l'hi tenies ganes en el Creus??? Perqué no en fas un article dels teus?

Anònim ha dit...

guau,guau!!

MALGRATOT ha dit...

És de molt fàcil solució. Ara ens hi posem, mentre tant, deixeu que bordi, és inherent a la seva naturalesa.

ferran ha dit...

Pobre Creus despres de dedicacio mercenaria i absoluta a l'alcaldessa ara li treuan les medalles? son uns ....