dijous, 26 de novembre del 2009

Per voluntat divina




És absolutament intolerable que un mitja públic, pagat amb diners de tot el poble, s'atreveixi a tallar, per via digital, l'emissió d'una entrevista a l'alcaldessa. Aquí podeu seguir els primers trenta minuts fins que els servils i colocadets responsables del mitjà han decidit que ja n'hi havia prou. Lamentable de nou i una mostra més de la poca o nul·la professionalitat dels responsables de Ràdio Malgrat. 


44 comentaris:

Anònim ha dit...

en Pigrau dormint i mirant pelis a internet tot el dia.

en capel ningú el controla i fa més hores que el copon, comenten irregularitats

el Creus fent veure que treballa, si sap que es això de treballar, fent la mamola a totes les noies que entren i surten

i la tellez, aquesta no havia de ser la nova directora, una que llegeix tot el dia les noticies del PUNT


vergonya de ràdio

Anònim ha dit...

Doncs espereu que tenim en primícia la última.
Es comenta que el cebolleta, serà una de les noves incorporacions a la radio.
Ell, periodista, sense cap títol que ho acrediti, ja tindrà un nou lloc on cometre les seves atrocitats i imposar el seu règim del terror.
Atenció malgratencs, ni el NODO en els seus millors temps era tan fidel al govern.

Anònim ha dit...

doncs jo havia escoltat que el volien recolocar al treball que havia fet el Ramon Solé. Sigui el que sigui fara mal al poble

Anònim ha dit...

quina xerrameca, deu meu, aixó és insuportable

Anònim ha dit...

El que és insuportable és la sra. Alcaldessa desbarrant de valent a la ràdio. Es pensa que la gent som curtets? Es pensa que no entenem les coses? ES pensa que no veiem que quan es sulfura d'aquetsa manera és perquè li han trepitjat l'ull de poll. Ella és la que demana respecte? La que falta al respecte més elemntal als regidors de l'oposició parlant de traumes infantils i coses per l'estil?.

Ai, ai,mare de Déu Senyor!.tic-tac-tic-tac

Anònim ha dit...

i després venen la moto de imparcialitat, transparència, rigor informatiu...etc.....jajajaja, quin far de riure... això només ho creuen els fidels al règim Conxitaire... quan son uns venuts.... Quan es fa una critica l'acaben empastifan amb declaracions de l'alcaldessa....perque l'últim que s'escolta és el que la gent recorda...estratègies pura i llanament marcades desde l'equip de govern.

Exemple ben clarificador,
Per la Diada Nacional (11 de setembre) Ja que era un acte que no va promoure l'equip de govern (PPOE) no interessava donar-li relevància informativa... quins collons... que el Dia dels catalans i catalanes no és mereix ni un trist tall de veu per recollir les impresions, sentiments, opinions dels malgratencs...trist i patètic...
si haguès estat la mestressa segur i dic segur que haguèsin fet conexcions en directe.... però clar com és diu.. a la oposicio ni aigua...
Be, com podeu veure a Malgrat de Mar per no tenir no tenim ni la radio lliure ni transparent ni rés de rés.... Tenim una radio plenament tendenciosa, teledirigida i manipulada. Eh Sr. Creus?

Salut
mandrin

Anònim ha dit...

...i el comissari polític Valentín repartint carnets de tertulià predilecte de la vila entre la servil fauna del seu partit.

Sabíeu que per ser tertulià de Ràdio Malgrat s'ha de superar una entrevista amb el mencionat comissari?

Anònim ha dit...

Sra. Alcaldessa de Malgrat, de moment: Encara estic esperant la resposta a les preguntes que li vaig fer a la Ràdio. Com sembla que aquest bloc la treu dels nervis, i el llegueix o hi escriu, el podriem fer servir per fer el debat públic que va evitar ahir a Ràdio Malgrat. I de llençar garrofes res de res, li vaig portar a la seva taula, i li vaig buidar la bossa, dient-li el què no va poder tallar en aquell moment ( que no els necessito a vostés per guaryar-me les garrofes) encara que es faci la despistada i digui que no sap el què vaig dir. Ja li vaig dir amb aquella pancarta, que almenys reconeix que podia portar: "No em callà Franco, no em callarà l'Alcaldessa". Per això crec que és millor que no continuï evitant el debat. Digui aon i com el vol fer ( que sigui públic) i quedem. Ramon Solé.

Anònim ha dit...

Ramon, no té el que es pressuposa que s'ha de tenir per fer-ho, la seva covardia i por a fer el ridícul li ho impedeix.

Anònim ha dit...

No ho farà Ramón, ella no sap fer debat seriós. Només cridar i desbarrar. Insultar i difamar. Critica la crispació i es dedica a provocar des d'un altaveu tancant totes les portes al diàleg. Un exemple de "bon tarannà i bon govern" és el que va oferir ahir als oients. Encara no m'he pogut moure de l'ensurt.

Anònim ha dit...

per vosaltres taradets, per pura pedagogia social...
En la inmensidad de que el día va a empezar se nos nubla la visión
tengo la impresión de que el cielo se me cae y la idea de irme hoy
No sé bien qué es la libertad ni tampoco ser feliz
alguien hoy me llamó chaval gilipollas me sentí
no quiero tener que huir
"patria sumisión, hazte un hombre maricón", sabias frases con que crecí
guerra sé que hay cuando me ordenan besar la bandera que no elegí
"qué hay de malo en ir, pásatelo bien, aprovecha, ve a aprender..."
a ser dulce, humilde y un poco loco y no a hombre quiero tender
aunque hombre ya nací
Uno, dos, tres, cuatro, uno, dos, tres, cuatro,
paso ligero yo te lo mando
uno, dos, tres, cuatro, uno, dos, tres, cuatro,
firme, ponte recto, yo te lo mando
No está nada mal que te enseñen a temer por si el coco viene una vez
las garras a ofrecer, la sonrisa a proteger y la lágrima contener
El calor aprieta, el amigo se va y seguimos sin cambiar
respetar el miedo conduce a más, por su aro hay que pasar
y te tienes que callar...
Uno, dos, tres, cuatro, uno, dos, tres, cuatro...

pq torneu a parlar de fanatismes

Anònim ha dit...

Radio Malgrat durant la moguda de la riera d'agost del 2007, va tenir els microfons a peu de carrer i oberts perqué tothom qui volgués digués la seva, fins i tot aquells qui van proumoure la moguda. També sempre l'oposició va tinguer les portes obertes per venir i parlar obertament sempre que han volgut, junts i per separat. O no recordeu que molts matins a primera hora o bé el migdia anaven abans de l'informatiu a parlar conjuntament de qualsavol actualitat de la Riera. Sembla que a Malgrat de Mar hi ha gent que l'interessa dir el que l'interessa dir, per marejar la perdiu a la resta de la ciutadania. La ciutadania no és cega i sap el que succeïx, com també recorda tot. Fins i tot això que jo acabo de dir.
Gràcies, Malgratot.

Anònim ha dit...

Només faltaria que no fos així, o penseu que el sou us el paga directament la Conxita i la revolta de la riera va tenir lloc a Calella?
No expliques, i fora bo que ho fessis, el perquè dels constants talls d'emissió en plens i línies directes.

Anònim ha dit...

Sempre he escoltat Radio Malgrat i mai he tingut l'impressió que s'hagi volgut posar per sobre de ningú a cap partit polític malgratenc. Tots en format algún cop durant la jove democràcia govern amb el PSC i sempre han tingut disponibilitat tots de dir la seva també sent-ne a l'oposició. És obvi que qui sigui alcalde o alcaldessa disposi del seu espai per respondre les preguntes i inquietuts de la ciutadania. No entenc aquestes critiques cap a Radio Malgrat. Sempre han tingut les portes obertes a tothom, ciutadania, polítiques i particulars que volen participar en la programació i edició de programes.

Anònim ha dit...

Doncs espereu-vos, que si ara ve el cebolleta la censura serà total.

Anònim ha dit...

Com diu en Mandrin, on era R. Malgrat l'11 de setembre quan gran part dels partits i moltes entitats celebraven la diada envoltats de centenars de malgratencs? Ah!..., ...ja ho entenc, hi faltava el PSC-PSOE que es va desmarcar de la celebració. Quin és el percentatge de música en català que emet l'emissora, ho podeu dir?
És en aquests "petits" detalls on es mostra l'autèntica professionalitat d'un mitja públic, i no ho oblideu, no privat.

Anònim ha dit...

Mai plou a gust de tothom. Fa poc us vaig sentir per la radio, criticar a l'equip de govern, perqué es fèien masses hores extraordinaries per part dels treballadors de l'Ajuntament (entre ells Radio Malgrat) i ara us sento (perqué de ben segur que sou els mateixos que criticàveu aquell dia a l'equip de govern) que perqué no van anar aquell dia a l'acte de la Diada. Realment no els entenc als polítics. La qüestió es queixar-se de qualsavol cosa. No m'extranya que la gent es desencanti amb vosaltres.
Vindràn d'altres i també passarà el mateix.

Anònim ha dit...

No sé quina culpa tenen els politics de Malgrat dels comentaris que es fan a un blog anònim de forma anònima. A veure si sabem llegir bé i no ens deixem influir per les estratègies d'alguns, eh? El scomentaris no tenen nom i cognom i tampoc sigles. Per tant, no barrejem les coses.

Anònim ha dit...

Sr Ramòn a vostè no se li contesta peruqè als ganduls com vostè no sel ha de contestar... TONTET! que això és el que ets un TONTET! com diuen a tortosa! Ets hi seras un gandul i et van fotre fora per gandul... les coses pel seu nom!

Anònim ha dit...

Aquet poble es i sera PP.... pero si vuelve el GAY DE ERC...... entonces MARC al power!!!!!

Anònim ha dit...

si, molt de vici hi ha. Sobretot per part del cebolleta.

Anònim ha dit...

La tertulià de cada divendres feta amb jubilats malinformats i cribats és una bona mostra del patètic nivell del mitja. Què passa, que les dones d'aquest poble no tenen nivell per participar en una tertúlia radiofònica? S'ha de tenir carnet de jubilat per ser tertulià? Cap dona ha superat l'entrevista amb el regidor Valentín?
Algú tindria que explicar el perquè d'aquestes actituds clarament tronades en el temps per misògines i discriminatories.
Escoltar una d'aquestes tertúlies és un pur exercici de pervers masoquisme encara que sembla ser que això a Malgrat és d'allò més normal.

Anònim ha dit...

I quedi clar, que ningú va fotre fora en Ramon. S'en va anar per gust. I en tot cas ja envio jo els tontets i ganduls a difamar de forma anònima. Ai deu meu, deu meu, sort que hi ha subdits obedients encara. Com.poy

Anònim ha dit...

I jo dic que també quedi ben clar, però clar, i que no s'en hagi de parlar més, que els qui van a un judici com a testimonis, com l'oposició, és que s'han presentat voluntariament, perquè sinó no els criden, eh ? Paraula de deu. Xita.com

Anònim ha dit...

I també que quedi clar que tot plegat és un contuberni com els que denunciava el meu mestre, amb nans i tot, per complicar-me la vida i això que m'esforço i m'esforço i no tinc temps ni de comptar els calers que vaig acumulant, ai deu meu, deu meu, quants desagraïts que hi ha en aquest poble. Com.poy

Anònim ha dit...

I el què es pitjor, és la hipocresia. Segur que molta gent que em saluda a les botigues, que hi estic tot el dia, eh, i em riuen les gràcies, llavors per darrera, critica que criticaràs. Mare de deu, mare de deu, quina inseguretat en aquest poble ( en el meu futur, vull dir, l'altra inseguretat tant se val. Xita.com)

Anònim ha dit...

Al pas que anem Malgrat serà declarat molt aviat i a efectes d'anar rendibilitzant l'estratosfèrica inversió casernària policial: Municipi agermanat amb les forces policials per fer-hi celebracions i farres varies.
Ni els mossos d'esquadra tenen tanta opulència. I tot gràcies a la Conxita i a l'inseguretat que pateix en l'exercici del seu càrrec.

Anònim ha dit...

Aquet ùltim comentari.... bueno!
Miri li recordo que el Sr Basart de ERC de Calella de Mar va esfinsar el poble a nivell seguretat, és veritat també, que li va veure les orelles al llop i va rectificar, però ja els més profesionals del cos ja habien marxat i de poc va servir.
Aixi mateix li faig memòria de les males cares que fan alguns politics de ERC a la nostra policia, crec que no és just i els ciutadans de Malgrat no tenen de deixar de tenir un cos policial com aquet, indiferent si tenen dependencies noves o no.
Amb això no vull fer cap critica a ERC.. tot el contrari, espero i desitjo que sempre defengui amb ungles i dents la feina policial a Malgrat.

Graciès.

Anònim ha dit...

Mai de la vida Calella "és de MAr".
Calella és Calella.

Anònim ha dit...

La delinqüència i l'alt preu que s'ha de pagar per combatre-la ha vingut acompanyada amb l'especulació del territori i amb la febre del maó. La solució és aturar les requalificacions de sòl i la construcció en una primera fase i enderrocar en una segona.
El "de Mar" se'l van inventar quatre espavilats per fer-nos arribar més turisme. Gran aportació a la disbauxa sense aturador que pateix el poble.
La mare que els va parir!!!

Anònim ha dit...

Malgrat no és de Mar, és de l'alcaldessa i el seu seguici. Quedi clar, eh. Mare de deu, mare de deu. Xita.com

Anònim ha dit...

Inseguretat, inseguretat, tinc la de no poder continuar manegant com manego, ai deu meu, deu meu. Com.poy

Anònim ha dit...

Que més dona si és de Mar o no?
No és veritat que els sis primers messos de govern de ERC s'en va anar a norris?
Pues ja et dic jo que és aixi, i ho vai viure a les meves carns, que treballaba a l'ajuntament però també dic que van rectificar, el que passa que a vegades ja és massa tard.

Anònim ha dit...

Aquest comentarista que coneix l'estat de la seguretat ciutadana al municipi de Calella en l'època inicial de l'alcalde Basart, podria dir-nos com considera que es troba aquest àmbit de l'actuació policial actualment?.

Anònim ha dit...

Ara és molt millor, la veritat molt millor les coses pel seu nom.

Anònim ha dit...

Si és molt millor el que falta és animar més el cos policial i no ho dic pels cales, ho dic perquè a vegades és més productiu que a un li agraeixin la seva tasca i que li diguin que no pugarli el sou.... els cales no ho són tot.

Anònim ha dit...

Doncs si ara és molt millor salta a la vista que a vegades cal fer canvis, oi?

Anònim ha dit...

Sí que cal fer canvi, de govern a Malgrat. Ja n'hi ha prou.

Anònim ha dit...

Bueno espero i desitjo que entri qui entri no desmoroni la estructura policial del poble, crec que és una de les millors del maresme i a més s'els veu per tot arreu, que en penseu? está bé? o és potser massa?
Gràcies.

Anònim ha dit...

Sincerament a la porta dels Plens,darrerament, n'hi ha masses i no n'hi hauria d'haver cap. Ramon Solé.

Anònim ha dit...

La policia de Malgrat fa temps que treballa bé. No és cosa d'ara, tot i que ha anat millorant molt com a la majoria de pobles. Com més dienrs han tingut els ajuntaments més diners han invertit en els cossos de policia. A la fi, els estan demanant responsabilitats i tasques que sovint van més enllà del que es suposa ha de fer una policia local. La formació que reben avui és força bona i això ha de comportar lógicament que qui governi ho valori i posi també a disposició els mitjans adequats. No crec que mai es vagi a pitjor. Al contrari segur que fins i tot es pot millorar. No tot es posar casernes, altres aspectes també es poden millorar, per exemple la imatge que es transmet d'un cos que els ciutadans hem de respectar i veure com un referent de la nostra seguretat. Quina imatge es dona ara? La repressió a les portes de l'ajuntament. Penós. No s'hauria de posar a la policia en situacions que no aporten res i que només responen al caprici del politic de torn i les seves picabaralles personals. La policia té tasques més importants i nobles a fer que vigilar que un ciutadà no entri a la sala de plens. A mi personalment em sembla una falta de respecte per la policia posar-los en aquestes situacions inútils. En fi, una humil opinió.

Anònim ha dit...

Molt coherent aquet últim comentari si señor, però també crec que en el cas dels plens el Sr Solé s'ho a buscat, és va passar tres pobles el dia de les garrofes i si s'hagues comportat això no hagues passat.
crec que la situació del SR Ramon se la buscat ell mateix,i la policia en aquet cas fa el que fan és el que els manen, tot i aixi el Sr Ramon no pot tenir cap queixa perquè el van tractar molt bé i ell va ser molt coharent també amb la policia però crec que la situació la provacat ell amb tots els respectes.

Anònim ha dit...

Bé. Jo no hi era, però penso que fer una protesta és legítim i no vol dir buscar-se res. O no han protestat els treballadors de l'ajuntament de Blanes? La protesta és legítima. NO justificaria una agressió ni l'insult, que per cert cal dir la sra. alcaldessa utilitza gratuitament si escoltes la darrera gravació d'aqeust blog. Com es pot demanar respecte des de la falta de respecte? com es pot dir a ningú maleducat des de la maladucació? les formes de l'actual govern deixen molt a desitjar. Cert també que no he escoltat cap queixa del tracte policial, ni als grups politics. Cert que la policia no ha de ser utilitzada per coses personals. Jo entenc que han d'obeir a qui mana, però qui mana no els hauria de posar en aquestes situacions d'enfrontament als ciutadans de forma innecessària. Estic d'acord amb l'anterior comentari en aquest sentit. No entro en la politica, però hi ha imatges i formes que transmet aquest govern que ningú amb dos dits de front pot justificar ni acceptar.

Anònim ha dit...

La meva pregunta als policies locals que estaven a la porta de l'ajuntament per no deixar-me entrar al Ple: on està el límit de la vostra obediència. En temps del nazisme, i ara estem assistint al judici d'un responsable (pressumpte, clar) de 28 mil assassinats, es justificava obrir l'aixeta del gas, per por a les represalies, per obediència, per...Està clar, jo no hagués obert cap aixeta, encara que corrés risc la meva vida. I altres, què farien ? I per cert, jo no vaig faltar al respecte a ningú, i menys si ho comparem amb les coses que han insinuat i dit en contra meu sense deixar-me defensar. Les famoses garrofes les vaig depositar, no llençar. Si li hagués lleçat una sabata pel cap,com va fer un iraquià a n'en Bush, què m'haurien fet ? Per cert, a n'en Bush, per la mort de tants iraquians/nes, i en Blair, l'Aznar i Cia, no els hi han fet res de res. Així anem. I després sentim a la sra. alcaldessa a la ràdio dient que no sap com es pot produir la violència que suposa la mort de la noia de Pineda ( ara que van junts nens i nenes al cole). Doncs simplement, i greument, perquè des de les instàncies de poder es resol tot amb la força, amb la força que es cregui oportú en cada moment, i sense pensar en resoldre-ho dialogant. I això fa escola. I per tant, així anem, vivint la violència i la llei del més fort. Sincerament, qui estigui d'acord amb l'alcaldessa que em proposi què haig de fer per continuar denunciant la meva situació injusta. Està clar que a l'alcaldessa li varen fallar els càlculs. Pensava que agafaria els cuatre duros al jutjat de Mataró i ja està?. Però a mi no em sembla just que l'opressió, sigui quina sigui la seva forma, quedi en silenci.Ramon Solé.