dilluns, 23 de novembre del 2009

El PPOE i els tutti quanti





És altament preocupant que, els mateixos que han aconseguit amb les seves accions menystenir el parer i el sentir de tot el poble de Malgrat en la preservació del seu patrimoni històric, ara en una frenètica carrera contrarellotge i amb l’objectiu de renovar mandat, intentin tirar endavant diversos nous endegaments aliens del tot a la necessitat i voluntat popular: Cobriment de la riera, Enrunament de les peixateries velles, Auditori, ARE, Pelotazo mèdic Campoy, trenet ajagut sense piles, arranjament de la Verneda a compte del Castell... Clares mostres totes elles dels interessos ocults de les administracions implicades en tots aquests projectes i que en res beneficien els interessos urbanístics i de creixement del nostre malmès i decadent municipi.
Si al llarg del seu llarg i antisocial període governatiu, la gent d’aquesta vergonyosa secta destructiva de tot allò, patrimonial o no, que s’interposa al seu pas, han estat capaços de realitzacions urbanístiques absolutament agressives i totalment contraries a les necessitats de creixement reflexiu i compensat, no entenem com el poble de Malgrat no és capaç de revoltar-se massivament d’una vegada per totes i dir ja n’hi ha prou d’aquest color.
No volem ser un raval metropolità més perquè així ho vol una Diputació, una Generalitat o un partit que bassa tota la seva política en la infinita capacitat de formigonar tot el territori sense les més mínimes mostres de planificació urbanística, de sostenibilitat i de futur. Ara amb el nou PAC a punt, realitzat per la Diputació per encàrrec de l’Ajuntament i amb una pretesa i ample participació ciutadana, cerquen de donar sentit i justificar el macroprojecte de l’auditori omplint-se la boca de cultura quan al darrera només hi ha l’afany de reconvertir un sector econòmic tant inestable,  precari i malgirbat com és el nostre turisme. No els hi interessa el més mínim la cultura, la cultura és la coartada que fan servir per maquillar l’afany inconfessable de nous endegaments, de grans negocis de les xarxes del partit com si d’una autèntica màfia es tractes, i al darrera, bavejant només, tots els promotors, auditors, caixes i tutti quanti del macro seguici PPOE que fidelment els acomboia.
Alarmant!!!           

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla que els serveis jurídics de la CUP han impugnat les ARE's de tots els ajuntaments. Vejam si se'n surten.

Anònim ha dit...

Molt bona noticia, a veja'm si trèiem la grossa.

Anònim ha dit...

Graupera, aquests comentaris no els suprimeixes. Ves que no et toquin el crosto els teus amics per fer apol.logia electoral de les CUP. Et feran pam, pam al culet.

Anònim ha dit...

http://santceloni.cup.cat/documents/are_illacrua.pdf

És un bon document sobre les are.

Anònim ha dit...

les CUP fan la feina que erc es incapaç de fer.

El que no dius carallot és que ELS PISOS DE LA FÀBRICA DE L'AIGUA ES VAN FER AMB EL VIST I PLAU D'ERC MENTRE ESTAVA AL GOVERN AMB LA CONXITA!!!! RECORDES BURRU? RECORDES TAMBÉ QUE UN REGIDOR D'ERC FEIA OBRES ILEGALS A VASA SEVA QUAN ERA REGIDOR DE GOVERNACIÓ?????

Anònim ha dit...

BURRU--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- BURRU TU TURURU------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------AY AY AY ETPICARAN EL CULET-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anònim ha dit...

Llegiu el malgrat confidencial,on la conxita diu als nens que no rescoltin els olen,que els podria ser perjudicial,on tambe a dit aquesta frase- "A mi no m’agrada ser alcaldessa, però faig que ser alcaldessa m’agradi".

Anònim ha dit...

Ai aquestes les joventuts... quin vocabulari més groller. Mare de deu, mare de deu.

Anònim ha dit...

Algú sap on para la Vega i la plana major del PP de Malgrat, Cebolleta inclòs?

Anònim ha dit...

Afartant-se de mortadel·la de la marca "El fino cerdo ibérico"?

Anònim ha dit...

si però els de ERC encara no contestena al comentari de 15:18 per algo serà?.......
Aqui o los hay mu listos, o los hay mu tontos!!

Anònim ha dit...

Hòstia la Vega!!!!!

Anònim ha dit...

"Manegar el poble", aquests nanos ho han entés molt bé. Com.poy

Anònim ha dit...

El presidente de nuevas genaraciones del ppc. de malgrat lo an destituido por guarro y algo mas, la vega y el marcelo estan por barcelona, mirando de que lo reantmitan, TOLON, TOLON,la vaca lechera.

Anònim ha dit...

anònim de les 14:14, s'han follat al famós cebolleta??? Home, tot el que deien d'ell de la seva bisexualitat i drogadicció era bastant fort, no era bo pel poble tenir un representant polític així.

A la vega tant li dona el que hi hagi al seu partit mentre ella tingui mortadel.la per continuar engreixant.

Anònim ha dit...

Eso es verdad anónimo 14:14? Han perdido al jefe del PPOE?
Ahora ya no tienen quien les saque las castañas del fuego. Es el principio del fin.

Anònim ha dit...

si, es veritat el cebolleta ja no hi es. I tremolen els altres.....

Anònim ha dit...

té alguna cosa a veure amb pretòria o es només perque era un pervertit drogadicte que donava mala fama al partit?

Anònim ha dit...

Això és cert o són rumors? Qui serà el nou cebolleta? Volem saber. Perquè no s'informa a radio malgrat? Algú ens pot donar una explicació?

Anònim ha dit...

radio malgrat la controla la vega, així que no diran res. Aquests draps bruts es quedan a cal PPOE, s'ha de ser un valent com el Ramon Solé perque aquestes coses surtin a la llum.

MALGRATOT INVESTIGA!!

Anònim ha dit...

Aqui tothom parlant de si el cebolleta és bisexual i jo que reafirmo que torni el GAY deERC i eliminan el comentari..... LAMENTABLE!
Menos mal que sou 4 gats i aixi hos quedareu.

Anònim ha dit...

Ves a saber que fas tu amb els gats.

Per cert, PPOE, a les properes si no sumeu què fareu? S'acaba la mortadela.

Anònim ha dit...

Hòstia la Vega!!!!

Anònim ha dit...

Més d'una tindrà que fer cantonades.

Anònim ha dit...

Si al ultim comentari li diria que la teu mare fa anys que fa la cantonada hi no passa res, i vosaltres voleu igualtat i critiqueu la gent que fa el carrer.... doneu fàsticERC!!

Anònim ha dit...

Gamarús! que no te enteres de res. Som del PPc Reconstituit MXXV assemblea.

Arriba Paco Porras! ARRIBA!!!!!

Anònim ha dit...

Rat penat forever spain!