dijous, 5 de novembre del 2009

Amistats molt perilloses


Aquí teniu la última intervenció a Ràdio Malgrat de la regidora Ana Vega en un nou intent d’infondre confiança als desinformats ciutadans que ho ignoren tot de les seves gestes municipals. Són tantes les tasques que realitza aquesta dona en aquest pou de presumpta corrupció en que s’ha convertit Malgrat que compta amb l’assistència i assessorament als Plens de Malgrat de d’inefable ex alcalde de Llavaneres, Victor Ros, pels que ho ignorin, el gran creador dels presumptes -o no tant- escàndols de corrupció a Llavaneres. Tot plegat un estol gremial de mosques que sobrevolen tifarades a la recerca dels seus tangibles guanys. Al capdavant de tot aquest gran escàndol de governabilitat local hi trobem el PSOE amb la inefable alcaldessa Campoy que ha fet possible aquest lamentable i esperpèntic miracle que té tota la pinta que s’acabarà com el rosari de l’aurora. Per tothom és coneguda la dimensió del gran escàndol de la construcció al nostre poble mentre els sistemes democràtics de control estan de vacances, passant de tot, prenent el sol. Potser ja fora hora que finalment fessin una ullada a Malgrat. Quedarien/m sorpresos de tot el que es pot arribar a entaforar sota la catifa consistorial.

Pels neguitosos que no disposin de 30 minuts per escoltar la vàcua xerrameca pepoeista, hem elaborat un resum de dos minuts amb la intenció d’estalviar temps als oïdors.



26 comentaris:

Anònim ha dit...

Ben dit, Ana Vega: A aquest senyor no el vam despedir, (el vam acomiadar). Tens tota la raó. Total, qui sap que l'acord de la comissió de desgovern del 25 de novembre de 2007 parlava d'un projecte anual, amb vacances programades pel mes d'agost ? eh. Com.poy

Anònim ha dit...

I de faltar el respecte res de res, perquè només deiem que no hi era mai, que el vam recollir de favor, que es dedicava a la seva vida personal, que no volia treballar, ...total res. Xita.com

Anònim ha dit...

Ara a la Vega, la ma dreta de la Campoy, ja se li nota un to xulesc i prepotent en el seu discurs, com si hagués apres política. Deu ser amb motiu d'estar envoltada dins l'ajuntament de bons mestres en perfídia.

Anònim ha dit...

On és el Ministeri de Marina ? Com desvariem amb tanta supèrbia.

Anònim ha dit...

Vaya tropa, la Vega, el Marcelo, el de Llavaneras. Lo peor, es que a la Vega le dicen que vote sí a todo, y los otros ya se arreglan entre ellos.

Anònim ha dit...

ATENCIÓN!!! Para los que no lo sepan, el cebolleta es el discípulo de Victor Ros, el chorizo de Llavaneres.

A partir del 2011 os demostrará lo que puede llegar a hacer si Malgrat cae en sus manos.

Se comenta que Ana Vega renunciará a ser cabeza de lista a cambio de entrar en el accionariado de Oscar Mayer (lo que le proporcionará un suministro de mortadela de por vida), y Marcelo callará a cambio de ser la nueva imagen de cervezas Duff, juntamente con Barney.

Filesa y Pretoria serán poco comparado con lo que el cebollismo hará en nuestro pueblo.

Anònim ha dit...

Menos mal que en Malgrat tenemos el gobierno que tenemos. Suerte de nuestra Alcaldesa Campoy y de la Regidora Ana Vega. Sólo hay que leer este blog o el anterior de la convergente Neus Serra para darnos cuenta del error de votar a personas capaces de generar tanto odio, tanto veneno, tanta envidia. Menos mal que en Malgrat aún queda algo de sentido común para evitar corruptas en el gobierno municipal. Un juez condena a la regidora de CiU por utilizar su blog para insultar y se monta este otro. Que espectaculo tan lamentable.

PePe ha dit...

A la Ana dejarla en paz, malvados, ella es la persona más sensanta, cabal y honrada que hay en el ayuntamiento ejerciendo altruisticamente una labor social encomiable, dandose la circunstancia de que el trabajo realizado en ejercicio de su cargo es un modelo de perfección que harián a bien copiar todos los demás miembros de govierno.

Anònim ha dit...

El último comentario del tal PePe en realidad es del cebolleta, como ya se dijo va de licenciado en periodismo pero en realidad no ha aprobado ni el bachillerato, es un iletrado.

Las faltas de ortografía y la forma de escribir que recuerdan a como hablaba el entrañable Yoda de la Guerra de las Galaxias le delatan. Cebolleta, deja de perseguir niños y estudia un poco más, en CCC te puedes sacar el graduado escolar.

Anònim ha dit...

Los de ERC nunca hacen faltas de ortografia són muy listos.... más bien unos inútiles y sino que se lo digan a uno de sus regidores que cuando se enteraron que era GAY ( con todo el respeto a estos ) lo invitaron a largarse!

Anònim ha dit...

cebolleta, si tu també ets gay. A tu els teus companys de partit et penjen pels collons per ser el que ets i per fer el que fas tant amb persones com amb animals.

Anònim ha dit...

Un cas clínic especial el teu, una aberració de la natura. Contemplant la teva tendra edat, la ciència mèdica hauria d'estudiar-la a fons per intentar pal·liar els símptomes de la perversió, oi cebolleta?

Anònim ha dit...

Si, si pero al GAY lo hecharon boca-chanclas!!!!!!!!!!!!!!que sois unos boca-chanclas!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

A mi que cullons m'importa si en van fer fora algun. L'únic que sé és que aquest tal cebolleta és l'ideòleg de tot això. Volem que doni la cara i expliqui les seves relacions amb altra gent d'altes esferes populars.

Anònim ha dit...

anonim de les 23:53, insinues que el cebolleta tè els genolls pelats de tant favor que ha fet per arribar a cervell del ppoe?

Anònim ha dit...

per cert cebolleta, has d'anar ammb compte de la teva mania de cardar amb animals, als estats units han empresonat 3 anys un home per follar amb un cavall, si t'enxampen a tu amb l'historial zoofílic que tens et cau la perpètua. Et poso l'enllaç i te' llegeixes, encara ets a temps d'anar a un psiquiatra i curar-te de la teva malaltia.

http://www.elmundo.es/america/2009/11/05/estados_unidos/1257416194.html?a=DIA14f5b761a850ef1637a85b40307e2388&t=1257461768

Anònim ha dit...

Ja pot ser, pel que dieu aquí aquest individu no passa de la ESO, i ja és a dalt de tot, manant els joves i el PPOE. Com ho haurà aconseguit? I encara segueix aquí, després del ridícul que està fent. Quina barra. I no li diuen res.

Anònim ha dit...

Alguna narcosala per posar-la a la porta del GEM?

Anònim ha dit...

Estan totes demanades per l'equip de desgovern, no fotem, eh, que tenim preferència. Xita.com

Anònim ha dit...

que torni el gay de ERC!
Alguna narcosala per posar a la porta del GEM?

Anònim ha dit...

Fes un servei a la colectivitat: posa el cap dins l'olla i ofegat.

Anònim ha dit...

Al comentari de 21:57.... ofegat tu mort de gana!
Que torni el gay de ERC ya!
Encara s'anira al PP i despres llepareu!
Que torni que el volem per Alcalde de Malgrat!
Aquet si que el votaria no a la verdaguer

Anònim ha dit...

Cebolleta!!!

Anònim ha dit...

Ta mare!!!!!!

Anònim ha dit...

Volem una entrevista amb el Cebolleta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Anònim ha dit...

entrevistarem també al teu pare