dimecres, 25 de novembre del 2009

De neolerrouxistes i zombies



Ambdòs texts estan extrets del “Butlletí municipal nº. 18, (BOE local).



L’opinió dels partits polítics
Anem tancant l’any 2009 i fent una mirada enrere tot mirant la feina feta que s’ha fet durant l’any podem dir a grans trets que hi arribem amb molta feina feta a l’esquena i amb una fortalesa sòlida de l’equip de govern per encarar el final de mandat. La nova caserna de la Policia Local, el nou camp municipal d’esports, l’inici de les obres de la nova piscina coberta,.. ..etc són clars exemples que s’ha treballat durant aquests mesos. El compromís de governar el municipi de Malgrat de Mar, implica fer-ho amb rigor, treball constant i amb serenitat. Queda palès que durant tots aquests anys que hem governat a Malgrat, mai hem perdut pistonada i hem seguit treballant amb perseverançia per fer un Malgrat per a les persones amb fets. Per altra banda, entenem que tants anys d’oposició puguin desgastar i crear una dinàmica dels plens municipals amb constants retrets personals inclosos a l’equip de govern. La falta d’arguments i el victimisme constant no és la millor carta de presentació d’una opció de relleu a Malgrat. No és l’estil del PSC. És més, ens caracteritzem pels fets i no pas per les paraules. El treball i la veritat sempre s’obren camí. Veritats com estar d’acord amb la recollida de la tracció orgànica d’escombraries però a la vegada dir amb veu alta que implicarà un sobrecost, dir que hem congelat les taxes o dir que qui realment ho necessiti, li fraccionarem el rebut de l'IBI. El rigor és sinònim que distingeix en aquest cas entre uns i altres. Tirar un municipi com Malgrat, endavant, en plena crisi econòmica, amb els comptes sanejats i sense perdre de vista en disminuir els efectes indesitjables de la crisi sobre la ciutadania, requereix ademés de rigor, serietat, constància i una estratègia política per seguir un camí. La serietat i el silenci també quan toca alhora de governar, fins i tot quan ens critiquen i menyspreen, mantenint les formes i aguantar per respondre quan sigui el moment. Han estat molts mesos d’aguantar comentaris dins i fora de la sala de plens contra l’equip de govern. La paciència també té un límit i més quan el dret d’expressió passa a ser una falta de respecte i menyspreu. No tot s’hi val.



Sembla que la crisi econòmica, cada vegada fa majors estralls en el món laboral, doncs un mes mes, la taxa de l’atur a Espanya, ha pujat i això repercuteix en tots els sectors. Malgrat, una localitat que viu bàsicament del turisme, s’ha vist afectada per aquest augment en la seva taxa de l’atur a causa del fi de la temporada estiuenca a la qual toquem final a la fi del mes passat. Tanmateix, sabem que en pocs dies. donarà començament la campanya de Nadal, que farà que les contractacions tinguin un augment per la necessitat de les botigues, hotels o altres negocis que es veuen obligats a augmentar la seva plantilla en aquestes significatives dates, per un sobre excés de feina. Per descomptat, que la borsa de treball de la Regidoria d’Inserció Laboral de Malgrat, segueix oberta per a totes aquelles persones que desitgen trobar un lloc de treball. En aquest mateix servei de l’ajuntament, els interessats, poden indicar el tipus de treball que els interessa, si el treball desitjat és a horari complet o a mitjan jornada i la durada del contracte. Sabem, el dur que és estar sense treball i el desesperant que això pot arribar a ser, pel que des de la regidoria de Malgrat, s’han iniciat els tramitis per a poder donar inici a uns cursos de formació reglada, tant d’idiomes com d’altres oficis per a les persones que en aquests moments, no tenen un lloc de treball i que desitgen trobar-lo augmentant el seu currículum vitae, una part molt valorada per l’empresa, ja que és la carta que ens serveix com presentació en el moment de sol·licitar un lloc de treball.



29 comentaris:

Anònim ha dit...

menydpreu,insults, no tot si val,donç aplicat el cuento Conxita,que tu des del poder que no govern mai has tingut allo que tu demanes,respecte,.Exemple,tan es que digeu con no ,fare el que hem doni la gana,a mi tan m'es el que digi una part del poble ,fare el que hem doni la gana,aixo es respecte?.Victimisme el que reflexes tu en el teu escrit.Et caldria escoltar mes i no imposar tant, el poble no es el partit ni el partit es el poble,tingeu present.
Tot aixo o dic sen concient de la complcsitat que representa governar(que no manar).

Anònim ha dit...

"Soy rebelde". En lloc de viure en democràcia practico la dictadura, i qui no hi estigui d'acord que es foti, apa. Ai deu meu, deu meu, tanta llibertat d'expressió i tantes punyetes. Com.poy

Anònim ha dit...

Democràcia, llibertat (que no és res), igualtat de drets... que us heu cregut. El butlletí municipal és una mostra de la igualtat que a mi m'agrada ( només cal comprovar la diferència d'espais per l'equip de desgovern i l'oposició). Mare de deu, mare de deu, és que no en teniu prou per criticar o què. Xita.com

Anònim ha dit...

http://www.isil.org/resources/philosophy-of-liberty-spanish.swf

MALGRATOT ha dit...

Gràcies!, ens ha agradat molt i ens permetem la llicencia de publicar-ho per facilitar-ne l'accés al contingut.

Anònim ha dit...

l'article del PP deu ser l'adèu del cebolleta. Un paio que deia ser llicenciat en periodisme i que com es pot veure en l'article entre altres faltes d'escriptura separa subjecte i predicat amb una coma.

La Vega i Marcelí li estarán agraïts, a can cebolleta aquest nadal es posaran fins a mortadela i JB

Cebolleta, si llegeixes això et donaré un consell, estudia que falta et fa!! Tu pots treure't el batxillerat

Anònim ha dit...

L'escrit del PP és el que un s'espera, però el del PSC m'ha sorpés molt. Destila molta ràbia i mala baba. Destil·la fustració. Destil·la prepotència i manca de respecte per l'adversari. Destil·la victimisme barat. Destil·la, sobretot, por al futur i no saber digerir que hi han altres opcions amb altres projectes que tenen tot el dret del món a defensar un altre Malgrat. La frase sublim és això que fer oposició desgasta. Mirta Conxita, passa un temps a l'oposició i veurem el que aguantes tú tan generosa amb el poble, i veurem qui del teu equip aguanta el tipus.

Anònim ha dit...

No t'estranyi que així sia, rebolcant-se per l'herba i libant amanita no fa esperar d'ells/es altre cosa que proclames al·lucinants i potents.

Anònim ha dit...

De fet aquest video va molt bé per entendre la gran quantitat de zombies que deambulen per Malgrat.

Anònim ha dit...

Cebolletaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

Ai deu meu, deu meu, i fins i tot haig de sentir en Montilla dir que no pactarà mai amb el PP i l'alcalde de Tarragona, també ho diu. Ai, sort que crec que ho diuen amb la boca petita com en Patxi López, perquè sinó trontollaria la meva cadira. Ai mare de deu., mare de deu. Com.poy

Anònim ha dit...

Quin atreviment dels editorials conjunts pressionant al Constitucional. Aquest pensament únic, com diu el Mundo, no hauria d'estar permès. Nomès el meu, i el del Mundo, i el de la meva sòcia. Mare de deu, mare de deu, com està el pati. Xita.com

Anònim ha dit...

"No tot s'hi val" en boca de la Campoy i atenent als seus actes, mostra sense equívoc possible el patètic nivell moral de la persona. El mateix nivell, o més baix que la Vega, en el teòric supòsit que aquesta tingui sentit moral.
Una colla de farsants és el que tenim aquí.
Proposo "No tot s'hi val" com a epitafi a la seva delirant gestió.

Anònim ha dit...

Ara mateix està l'alcaldessa acusant de joc brut a l'oposició a Ràdio Malgrat.

Anònim ha dit...

Segur que el guió li ha escrit el cebolleta, ara recol·locat.

Anònim ha dit...

l'onionman ara treballa per l'alcaldessa directament?

Anònim ha dit...

Molt xerrar, però el Solé li ha fet unes preguntes a l'alcaldessa però no les ha contestat, només ha fet acusascions a l'oposició, i ha sortit per la tangent.

Anònim ha dit...

És possible que Ràdio Malgrat hagi tallat l'emissió via internet ?

Anònim ha dit...

És cert, han tallat a la mitja hora del programa. Ho fan tot sovint això de tallar. Molta mala llet la que ha mostrat cap a l'oposició i els blogs.
Està més cremada que la pipa d'un indio i se li nota per molt de jiji jeje que hi apliqui en el fingiment. Recordem que el teatre és la seva afició i actuar amb un micro davant l'assoliment de l'èxtasi.

Anònim ha dit...

També m'he quedat sense poder escoltar una part de què ha dit la senyora alcaldessa i així poder seguir aprenen a ser una persona digne de viure a Malgrat, una persona incapaç d'insultar i menysprear als regidors i regidores de l'oposició, com fan ells a cada Ple envers l'Equip de Govern, de gaudir amb les obres que fan que aquest poble sigui modern i no haguem de patir de barreres arquitectòniques, no com aquesta minoria que vol conservar coses del passat, de no haver de patir per la inseguretat ciutadana, de poder practicar el meu esport favorit, el futbol, de viure en un poble en què cap ciutadà o ciutadana està a l'atur, en què cap ciutadà o ciutadana necessita atenció dels serveis socials, en què tots els nens i nenes i adolescents tenen una bona educació, ja que no hi ha manca de places escolars, ni fracàs escolar i cap d'ells abandona l'estudi, en què tots tenim una bona atenció sanitària, i tantes altres coses...
Ai ràdio Malgrat! m'heu deixat sense la lliçó de ciutadania d'aquest mes.

Anònim ha dit...

Si si però no dieu que els Malgratencs estan fins els pebrots dels inpresentables de la oposició.

Anònim ha dit...

Si tant de criticar i mai defensen el ciutadà!
Aneu a pastar a Sant Hilari!
Volem narcosala pal GEM!!

Anònim ha dit...

aqui falta un facha que arregle a estos catalanes malgratenses....
si paco levantara la cabeza...

Anònim ha dit...

RAT PENAT..... TIC-TAC

Anònim ha dit...

En nom de quins malgratencs parles? jo no estic tip de l'oposició. Estic tip de que amb els meus diners visquin de gorra una gent impresentable com aquesta dona. Fa poc que visc a Malgrat, però mai hagués pensat que un poble podia mantenir en el càrrec a una dona tan maleducada que només busca la crispació i el cos a cos. Això no és política, és una vergonya. Com es pot faltar al respecte als veïns i als regidors d'un ajuntament d'aquesta manera? NIngú del PSC és capaç d'aturar-la ni que sigui pel seu propi bé?

Anònim ha dit...

Hòstia, altre cop la Vega. És que no para mai o què?

Anònim ha dit...

Comentari de 20:34 de la trupe de ERC como no!
Anda y vete pal GEM que pronto os montaran una narcosala

Anònim ha dit...

EL FONS: Que si narcolasa pel Gem, que si l'oposició no defensa, que si aneu a pastar a Sant Hilari...No sé com et pagaran tants de favors ideològics. Claer que ben mirat, d'ideologia no en tens gaire. Apa, tontet i gandul, ves a tortosa.

Anònim ha dit...

Si, però quan hi vagi hem portare el teu pare!