dimarts, 10 de novembre del 2009

Dolce far niente



Aquí teniu la darrera entrega de l’últim Ple municipal on el nostre regidor de finances, en un quasi monòleg, ens explica lo bé que porta els comptes del poble i la impossibilitat de fraccionar els pagaments del rebut de la contribució, contràriament a com es fa a d’altres pobles veïns, sota perill de posar en entredit el seu dolce far niente.
Curiosament, aquesta última incorporació dins de la secta PPOE Malgrat, lluny d’aconseguir dotar al govern de seriositat i rigor, ha aconseguit tot el contrari, és a dir, convertir les seves arengues metafísico-financeres en xerrameca sota sospita de constant engalipada dins el que ja es conegut arreu com a “Gran Circ Municipal, PPOE Malgrat”. I és que a demagògia a aquest fidel servidor del poble, socialista d’última degeneració, no el guanya ningú com tampoc el guanya ningú en planificació de jubilacions daurades. Aquesta pestilent xarxa mafiosa de Caixa Catalunya amb Narcis Serra, Diputació amb Antoni Fogué i PSC amb el Tio Pepe al capdavant tenen els dies comptats, ho saben, i és per això que el saqueig de l’erari públic i els escàndols urbanístics cada dia que passa serà més descarat sota el lema de: “pilla avui el que saps que no podràs pillar demà.



        

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest en Puignou, és o no és socialista amb carnet, algú ho sap?

Anònim ha dit...

Fins ara no en tenia,elque si sembla segur es que el volien prejuvilar per un afer dela caixa catalunya no delictiu pero no massa clar ,al igual que un altre company que va ser traslledat a una poblacio del baix maresme i casualitat, ara coincidint en el tems esta a lajuntament de conseller d'economia.cccasualitat o......?.

Anònim ha dit...

Amb carnet o sense, socialista, el que diguem socialista ideològicament i practicament com hauria de ser qui així s'anomena, no ho és. Això és segur. Un de tants a l'equip de govern de malgrat (aprofitant el que es pugui - la seva filla li agrairà sempre).

Anònim ha dit...

Algún dia es destaparà la caixa de trons de Caixa Catalunya, amb l'ex ministre de defensa al capdavant?

Anònim ha dit...

Lamentable paper del PSC a Girona en el debat a favor de la consulta. Però comparat amb Malgrat, encara hi ha persones que es manifesten a favor de la consulta. No depenen tant de la seva alcaldessa.

Anònim ha dit...

Darrera Caixa Catalunya només hi ha els interessos especulatius d'un socialisme caducat i salvatge on en nom d'una suposada funció social s'hi amaga un gasiu projecte d'erosió sense límits de tota la força de treball generada per un proletariat pasmat en la contemplació del delirant miracle capitalista.
Fins que no baixem de la "parra", no ens en sortirem. És penós que així sia però és així.

Anònim ha dit...

Si, però compte que després ve el cebolleta, que no que és pitjor...

Anònim ha dit...

De fet, tens raó, un poble capaç d'acceptar com a normal i maco que la Vega estigui on està fent el que..., és que ha perdut l'oremus i és capaç de combregar amb rodes de molí del tamany XXX.

Anònim ha dit...

Sou patetics! i que penseu que els de ERC són legals?
Aqui a malgrat si governes ERC els cales s'els endurien.
Menos mal que això no pasarà mai.

Aupa RAt penat!
Anim els pocs que som del PP a munt!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

I tan pocs, els únics 3 son uns personatges... El que per aquí diuen que beu, la pega i el cebolleta... Vaya plan

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

I mentres, el PSC i CIU sembla que ja estan d'acord en impedir les llistes obertes. Anem bé. De cap manera volen perdre el poder dels partits envers el poble, i així mantenir aquest sistema que permet que la nova autoritat municipal de Santa Coloma es decideixi a la seu del PSC i no al seu poble. Lamentable.

Anònim ha dit...

(Badalona, 11-11-2009)

El president de Reagrupament, Joan Carretero, ha plantejat aquest dimecres la necessitat que "els polítics cobrin el mateix mentre exerceixin les responsabilitats públiques que en les seves ocupacions anteriors". Carretero ha defensat, com a mesura decisiva de regeneració democràtica, que els que s'hi dediquen no utilitzin la política per a servir-se'n sinó per a servir la ciutadania. En coherència, no pot ser que la política sigui una manera de millorar la posició econòmica d'una persona.

Joan Carretero ha fet aquestes manifestacions en el marc de l'acte de presentació de Reagrupament que ha tingut lloc avui a Badalona davant d'unes 250 persones que han omplert la sala d'actes de l'entitat La Badalonense.

I pobre Conxita si això fos així...

Anònim ha dit...

Última hora. Victor Ros, l'íntim amic de la Vega i la Conxita, està a punt, a punt, d'entrar a presó per ordre de Garzón amb motiu de les seves potineries a l'ajuntament de Llavaneres.
El cercle es va estrenyent. Ai mare de deu, mare de deu! Què en són de cruels i desagraïts els ciutadans del meu poble.

Anònim ha dit...

Exemple de fer una politica diferent, el podem trobar a "Editorials.El Consell Comarcal del Segrià i la Regeneració Democràtica", dins la pàgina http://www.reagrupament.cat/. L'anomenada justícia podrà fer alguna cosa, però el més important ho hem de fer les persones. Actuar diferent i exigir que els nostres representants actuïn diferent. Molt valenta i digna l'actitud d'aquestes persones del Segrià.

Anònim ha dit...

Jo, aquest Victor Ros, no el conec de res, de res, eh, i la meva sòcia tampoc, val ? Com.poy

Anònim ha dit...

Dons collons!!!, ve a tots els plens, eh!

Anònim ha dit...

“pilla avui el que saps que no podràs pillar demà."

Aquí hauria de dir: pilla i hipoteca avui el que saps que no podràs pillar ni hipotecar demà.

Anònim ha dit...

Fora el poble Saharaui!
volem els cales pel poble.
volem que torni el GAY de ERc
volem narcosala pal GEM

Anònim ha dit...

Visca el poble saharahui i la lluita dels pobles per la seva llibertat.
Per tenir calers pel poble, dimissió de l'equip de govern.
Amb Gays o sense, respecte per les llibertats sexuals i democràtiques.
I si estàs tant enganxat que necessites narcosala, demana-ho a la teva alcaldessa que t'ho arreglarà segur.

Anònim ha dit...

No els que necessiten narcosala son els individus del GEM que molts fuman de tot, i a la merda el poble saharahui i els que lluiten per ells que en fi i la cap són igual de lladres quels del govern.
Apa ara va i lo cascas!

Anònim ha dit...

Si aupa Rat penat!!!!!!!