dimarts, 3 de novembre del 2009

El virus antidemocràtic "3A"



Perill pel Maresme?: el virus “3A”, ha nascut a Malgrat.


Aquest virus “3A” és l’Actitud Autoritària a l’Ajuntament. I s’ha descobert recentment, quan s’ha impedit l’entrada al Ple de l’Ajuntament de Malgrat d’un ex-treballador acomiadat el juny de 2008.

Reprodueixo els meus articles a la revista Som-hi! de Malgrat dels mesos de setembre i octubre on es poden observar els detalls d’aquest virus. També, el comunicat conjunt dels grups de l’oposició. Si alguna persona està interessada en més informació pot consultar als grups municipals de l’oposició (CIU, ERC, ICV-EuiA), o posar-se en contacte amb mi (soleramon@hotmail.com).

El meu desitg democràtic és que cap persona del Maresme es trobi en la mateixa situació que jo: acomiadat per demanar l’aplicació del conveni laboral de l’Ajuntament, i amb l’entrada prohibida als plens municipals, per evitar les seves protestes.

Hi ha persones que creuen que haig de limitar la meva lluita als tribunals, als que evidentment he anat, però la gravetat d’aquest comportament de l’equip de govern requereix que se’n doni la màxima informació per acabar amb aquest tipus de comportaments antidemocràtics.


Maresme, octubre 2009.

___________________

Imprès repartit per Ramon Solé als plens municipals de Pineda i Palafolls.


22 comentaris:

Anònim ha dit...

El millor regal d'aquest proper Nadal fora veure reparada, almenys administrativament, l'injustícia perversament causada a R. Solé.
Esperem que la justícia triomfi per sobre de la mediocritat que ens envolta.

Anònim ha dit...

El follón que ha montado la Vega por sus caprichos...

Anònim ha dit...

Ramon, que et van dir un cop vas finalitzar la teva exposició en el Ple Municipal de Palafolls? Ja t'ho dic jo: Alguna pregunta més?

Anònim ha dit...

Exactament el Sr. Alcade va dir "Molt bé". Pots escoltar-ho a Ràdio Palafolls i interpretar-ho com vulguis. Jo, per la meva part interpreto que pot ser més democràtic un càrrec electe que no necessita la politica per viure que un/a altre/a que s'ha professionalitzat i no sap fer gaire més. Et sona d'algú de Malgrat ? Ramon Solé.

Anònim ha dit...

I mentrestant a viure del "cuento"? Ja t'ho saps fer a venir bé, Ramon.

Anònim ha dit...

Ramon soler ets un perdiguer.. més ben dit unn patuel.
No feies ni l'ou a l'escola... literalment et tocabas els collons! i ara encara donant pel sac? Ves a pastar a Sant Hilari... TONTET!!

Anònim ha dit...

La que té que fotre el camp per inútil total sobradament contrastada és la Vega. Apa, a Madrid falta gent i molt a prop tindrà la tomba del Paquito Pantanos, el seu punt G per provocar-se perversions eròtiques.

PePe ha dit...

"Fue enviado por Dios un hombre cuyo nombre era Francisco"

Anònim ha dit...

Si, i espera no s'hi apunti el cebolleta, que de perversions eròtiques en sap molt. Ja el veurem mantenint relacions amb tothom que passi pel Valle de los Caidos, a damunt la tomba del seu jefe.

Anònim ha dit...

CEBOLLETA 2011!!

Si guanya es compromet a instal.lar al barri del castell el Valle de los caídos, ya que els socialites se'l volen carregar ell li donarà acolliment oficialment el día després de ser nomenat alcalde de Mamada en el Mar (li canviarà el nom, com ja va prometre en un altre comentari).

Vota Cebolleta 2011, vota CORI de Malgrat de Mar

MALGRATOT ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Impressionant!!! Quin macabre futur.
I la Conxita de socia lista.
Algú ha vist el lloc on a aquesta quadrilla se'ls hi acaba el morro?

Anònim ha dit...

El 2011, quan siguin les municipals, el focus informatiu de Catalunya estarà a Malgrat. Tindrem un alcalde friki amb majoria absoluta. CEBOLLETA 2011

Anònim ha dit...

HaciendA YA ESTA AQIIIIII, a correr en la calescuelaaaaaaassssssssssss!!!!!! shelooooooooo

Anònim ha dit...

Al SR. Ramon Sole la sr Vega y el sr. Marcelo lo echaron ala calle para poder enchufar se decargo de confianza de la s Vega ala nuera del sr Marcelo pues esto ya estaba acordado en el pacto pp psoe por esta razon Sole esta en la calle.

Anònim ha dit...

Ultim comentari........MENTIDER el van fotre fora per VAGO!! són molts que hem passat per aquesta escola, aquet tio treballaba menos que EL SASTRE DE TARZAN

Anònim ha dit...

Ultim comentari, molt bé. Si encara no ets de l'olla passa pel despatx corresponent que et gratificarem. Com.poy

Anònim ha dit...

Això de la gent que ha fet de la politica la seva professió no sé d'on ho treu el tontet aquest...Xita.com

Anònim ha dit...

Anònim/a de les 9,18 si vas estar al taller d'ocupació i després d'un any encara ho confons amb una escola, ja em diràs què hi feies. Deuries estar amb el sastre d'en tarzan. Potser mamaves de la xita.

Anònim ha dit...

Segons els comentaris de l'anònim de les 9.18, MENTIDERAAAAAA LA VEGAAAA, que en la gravació de ràdio malgrat diu que no el van fotre fora.

Anònim ha dit...

A l'ultim comentari:
Que et bombin! pixapins!! abrazafarolas! chufletero! i per últim records a la teva tieta maco.

Anònim ha dit...

Cebolleta!!!