dijous, 19 de novembre del 2009

Les allargades ombres

Ignoràvem que Luis Aguilé hagués estat puntualment un cantant dels anomenats de “protesta” i que tingues una cançó del seu repertori molt poc coneguda i que, com ens ha descobert un amic, ens recorda en gran manera el que està passant al nostre municipi i és la que podeu escoltar en aquest vídeo.
Sembla que l’ombra del “Luigi” és tant llarga que ja arriba -de moment- fins a Arenys de Mar i es va perllongant pel Maresme... uuuuuuuuuuuuuuuuuuh!!! 

 


26 comentaris:

Anònim ha dit...

Que collons pasa amb LEPE algun problema?
Respectem a altres pobles que prou merda i merdetes hi han en aquet poble!
Si voleu respecte,respecteu també!
Sembla mentida que l'administrador d'aquet blog hagi pujat això!
Escolti rectifiqui ho això serà un vendaval d'insults ja está bé!
UN DE LEPE ME CAGO EN....!

Anònim ha dit...

Noi, no et caguis que ja tenim prou merda a aquest poble. Si ens agermanem amb Lepe no hi ha cap insult home. Ai mare de deu, mare de deu, com estem de crispats. Xita.com

Anònim ha dit...

Si, a tu et faria gràcia que s'en enfotessin de Malgrat? Perquè a mi no em faria gens de gràcia.
Em sembla mentida que l'administrador del blog encara no digui res sera.........

Anònim ha dit...

Jo m'en enfotu de Malgrat, molt sovint, i no passa res, home. Ai deu meu, de meu. Una mica de til·la vindria bé. Xita.com

Anònim ha dit...

Després que això dels acudits de Lepe siguin ja una cosa "friqui" de tant explotats arreu, aquí a la vila de Malgrat ara ens escandalitzem d'aquesta qüestió.Qui ens a vist i qui ens veu. Com ens estem tornant!!.

MALGRATOT ha dit...

Blog pro forces coses i contra forces més. Lúdic, crític, críptic i ansiolític homeopàtic.

Gràcies per llegir-nos.

Anònim ha dit...

Blog pro merda això és, més ben dit lúdic ansiolitic saharaui ineptals center= MALGRATOT!

Anònim ha dit...

Per merda, merda grosa, la que es gestiona al gloriós ajuntament que tenim amb una regidora d'escorrialles varies que encara no sap que hi fa tret d'aixecar el dit cada cop que li demanen a canvi d'una ració gegant de putrefacta merda emmortadel·lada.

Anònim ha dit...

I dale que si la abuela fuma, las vacas dan petroleo y los oleoductos dan leche.... que pesaos.
neff

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

I despres diuen que volen una catalunya lliure?
Perquè?
Aqui nomes podeu parlar vosaltres... doneu fàstig MALGRATOT!

Anònim ha dit...

Como siempre si son 4 gatos y encima se pensaran que podran estar al frente de Malgrat algun dia.... Seguir soñando,seguir soñando!

Anònim ha dit...

Malgrat és i serà sempre de PSC!

Anònim ha dit...

tic-tac-tic-tac-tic.tac.....

Anònim ha dit...

El jefe de la Vega i amic de la Campoy.

Javier Berzosa ha estat des del 2004 fins aquest any el secretari general del PP a Alella. En l'actualitat és regidor de l'Ajuntament i president local dels populars, a banda de vicesecretari general a la comarca del Maresme. També és el Síndic dels afiliats del PP a la demarcació de Barcelona i membre del Comitè Executiu Provincial.

http://javierberzosa.blogspot.com/2009/11/jose-antonio-primo-de-rivera-la-memoria.html

Anònim ha dit...

Bueno aquet ha fet el que esta fent el Sr CAROD ROVIRA i sus secuaces PUIGCERDÒS i un sin fin de maleantes como tantos politicos del PP PSC i viceversa i que?
Si tanto te procupa hazte politico coño! a ver si eres capaz de arreglar estos mamoneos!

Anònim ha dit...

Trapis i han estat i estaran sempre.

Anònim ha dit...

Calle escueeeeeeeeelas!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Si calle escuelas.... rotonda poligono can patalina.... Av pomareda... carrer mallorca... si aqui tothom té que callar!

Anònim ha dit...

Ni PSC-PP-CIU-ERC ,todos són iguales, se rumorea por el pueblo que las próximas elecciones la abstención sera brutal.
No me extraña con los politicos que se presentan.... BASTA!

Anònim ha dit...

No company. Això no és cert. No tots són iguals i salta a la vista. Tinc clar que comentaris com el teu de les 9:21 són fets per gent propera a l'actual equip de govern que veieu com van les coses i ensumeu com us aniran el 2011. Ara el propòsit, a falta d'idees i relleu -sobretot, pel gran fracàs de l'opció anunciada pel PSC de fer el relleu amb la Mérida que ja es veu clarament que és un error- es desanimar al malgratenc i dir que no vagi a votar. Greu error. Cal anar a votar i fer fora d'una vegada aquesta colla. Hi ha gent ben capacitada per fer un bon canvi a Malgrat i moltes opcions per escollir i no votar un PSC que va de la ma del PP més caspós que mai hem tingut sense cap vergonya.

Anònim ha dit...

Si tens raó ,peró que et quedi clar que els Malgratencs no votarem pas a ERC, això és segur.
Jo ja les eleccions anteriors vai votar al PP i hem vai equivocar, però tinc clar que no votaré a ERC i molts Malgratencs pensen el mateix que jo!
Aixi que per lo menys hos demano ja que evidenment no surtireu escollits pel poble, que feu una oposició més neta que la que esteu fent ara, perquè aixi podreu guanyarvos la confianÇa dels malgratencs per anys propers.... esteu en molt baixa forma avui per avui.

Josep

Anònim ha dit...

NOTICIA:
No vayais a votar Malgratenses!
Que estos se quieren llevar las pelas pal pueblo SAHARAUI!
Aunque si hacen la narcosala pal GEM...... Bueno a lo mejor los voto!
Que vuelva el chico que salió del armario de ERC.

Anònim ha dit...

Sóc l'autor del comentari que demana anar a votar, però no t'equivoquis. Jo no soc ni represento a ERC. No sé si vas votar al PP, però evidentment et vas equivocar, perquè vas acabar votant al PSC-PSOE. La propera vegada mira bé que votes, no siguis poruc, dona oportunitat a gent que pot fer coses diferents i ben fetes. Com a mínim deixa que es renovi l'Ajuntament i es neteji per dins.El que et deia hi ha prou opcions sense caure en el simplisme de dir que tots són iguals. No es cert Igual a l'actual PEPOE no hi ha res. Salta a la vista.

Anònim ha dit...

Ai deu meu, deu meu. Ja ho dic jo que tot això dels blocs no porta res de bo. La gent s'expressa i opina i s'informa, i encara són capaços de fotre'ns la cadira enlaire. Mare de deu, mare de deu. Sort que encara hi ha qui contamina dient que trots són iguals, a veure si cola i seguim igual. Com.poy

Anònim ha dit...

Josep.. segur que no et confons?
Per les definicions que fas sembla que estiguis parlant del PPOE... aquest sí són els reis del joc brut! Per cert, aquests a qui tu vas votar.
I posats a fer, podries donar-me el número que tocarà aquesta any a la loteria de Nadal? Ho dic perquè com que veig que tens el dó de la clarividència.. o no és ser clarivident escriure en referència a ERC que "evidentment no sereu escollits pel poble"?
I concretant una mica més, els pocs o molts regidors que puguin sortir elegits d´ERC qui els haurà votat sinó el poble?