diumenge, 8 de novembre del 2009

Denunciï’m, denunciï’m!



Aquí teniu una entrega, la penúltima, amb les cinc mocions presentades pels tres grups de l’oposició en l’últim Ple municipal. A nosaltres, dins la moció de la consulta popular, ens ha agradat molt l’argumentació -clarament excuses de mala pagadora- feta per la Conxita i on ens mostra el seu clar perfil antidemocràtic i espanyolista. “Virtuts” ambdues que sembla ser omplen de goig a la nostra servidora social, sempre amb la llei per davant i donant la cara, el cas cobriment de riera n’és el perfecte paradigma.
Fer enquestes pagant l’ajuntament per a us del PSC és legal. Demanar una consulta popular, no vinculant, per dir sí o no a la independència és un fet il·legal, perillós, un acte terrorista vaja.
Pensem, per tot plegat, que l’oficina antifrau tindria que inspeccionar sota la enorme catifa de l’ajuntament de Malgrat -conegut també com a “Casa de la Xita”-, amb tanta Diputació, CCM, ARE’s, pelotazos, caixes, bancs i tanta immobiliària, obtindrien uns resultats espectaculars en la seva primera indagació i que cobriria a l’oficina antifrau, amb escreix, de glòria, prestigi i honor.
Animi-se’n! Malgrat tot els hi aplaudirà.








42 comentaris:

Anònim ha dit...

Presenteu una moció perquè facin una narcosala pel GEM!
Fora el poble SAHARAUI! ja en tenim prou amb Malgrat!
Volem una Generalitat trasparent, res de carod-montilla-saura.

Anònim ha dit...

Si volem a conxita forever.
si volem a ERC
si volem a CIU
si volem ICV
si volem PP
Pero els cuatre ultims en aquesta posició pero a la oposició.
despues de cine de barrio no sabia visto nada igual... no lo arregla ni carmen sevilla.

Anònim ha dit...

Doncs al 2011, això es dirà Ca'l cebolleta. Entrarem a l'Ajuntament i ens atendran noies (o nois) en pilotes, i el veurem ell perseguint a tot el personal i arrimant la cebolleta.

Anònim ha dit...

cebolleta, como va en el instituto? ya apruebas todo? porque mira que volverte a quedar otro año sin poder ni siquiera presentarte a la selectividad...

ya serás casi mayor que el profesor, verdad?

Anònim ha dit...

Ya no va al insti, con tantas straws a dos manos no le queda tiempo para más.

Anònim ha dit...

EXCLUSIVA!! Aquesta notícia por aclarir molt les coses al voltant de l'intel.lectual del PP de Malgrat. Es rumoreja que ha pujat tant ràpid dins del seu partit perque té el títol de felador oficial. A canvi del seu meteòric ascens ha de trobar-se 24 hores al dia localitzable per poder practicar una felació a qui ho necessiti.

Anònim ha dit...

Antes esto no pasaba en el PP de Malgrat con el Sr.Ramon. Ahora tenemos que aguantar que este personaje el cebolletas mande aquí. Que verguenza.

Anònim ha dit...

Ja, i ara ens diràs que aquest il·luminat samarità es dedica al benestar social dels desamparats/des, no?

Anònim ha dit...

I aquest xicot no s'ennuega amb tanta promiscuïtat?
Com n'és de dur militar al PP.

Anònim ha dit...

Sembla que s'han proposat boicotejar aquest blog amb la contínua referència al cebolleta sense més continguts. La veritat és que l'actuació de l'equip de desgovern en aquest Ple, i especialment l'alcaldessa, és penòs. I no té desperdici l'autorització a la seva sòcia Vega per votar en contra seva. Això demostra el seu tarannà autoritari. Ningú es pot moure sense el seu permís. Com va fer amb la portaveu de CIU, Neus Serra, que li va dir que no la volia seguir escoltant i va contestar amb un patètic "dono per acabat el Ple perquè pugui marxar" com si no es pogués marxar sense el seu permís. Patètic de veritat. Ramon Solé.

Anònim ha dit...

Són els tics que ocasiona el poder absolut exercit de manera maternalista per algú que es creu superior als seus conciutadans. No accepta la crítica i molt menys el dissentiment a les seves posicions clarament partidistes i clientelars.
La depuració d'aquesta persona en el càrrec és indispensable per salvaguardar el teixit social i evitar que la política caigui, encara més, en el descrèdit absolut.
La professionalització del polític és la causa de l'alt grau de desafecció cap aquest col·lectiu, corromput pel pas del temps i amb un sentit egocèntric del seu mandat.
Aquesta dona està malalta i ningú gosa dir-li clarament que ja n'hi ha prou, que s'ha de retirar i medicar urgentment.

Anònim ha dit...

Quina feina feia la Conxita abans d'entrar en política? Sap fer quelcom mes apart de viure del cuento?

Anònim ha dit...

Estaba en el campig bon repos en el super mercado hasta que el sr Campolie la mando a su casa,

Anònim ha dit...

Ara tinc millor repòs que abans i molt ben pagat. Com.poy

Anònim ha dit...

Ja podeu anar preparant per esvalotar el galliner en el proper Ple que ací mano jo. Ai deu meu, deu meu. Encara em portaran ous i palla. Farem una oferta d'ocupació per escombriaires de neteja de galliners. Visca la pseudo-democràcia amb Montilla i Zapatero. Gallini-Xita.com

Anònim ha dit...

Quina vergonya de govern. L'alcaldessa autoritària, i el PP dient que si a tot, o demanant permís per votar alguna cosa contrària, sempre i quan no tingui importància.

Anònim ha dit...

Jo ja les veig a ella i la Vega emmanillades i recollint la bossa blava d'escombraries, pas previ a l'exploració física i elaboració de la fitxa policial. Sublim!

Anònim ha dit...

al cebolleta si que el tenien que emmanillar. Les seves depravacions sexuals no poden quedar sense càstig. L'onionman a la garjola.

Anònim ha dit...

Allà també donaria que parlar. Cebolleta Alcalde!!!!

Anònim ha dit...

home, podria estar bé. L'ajuntament passaria de ser la casa de la Xita a una cosa semblant a la casa de Benny Hill, ties en pilotes corrent a totes hores per allà, i el cebolleta empaitant-les per tot l'edifici.

Anònim ha dit...

Si només fossin ties.... Aquest hi ficaria gossos, gats, conills, cabres i fins i tot cotxes (per allò del tub d'escapament).

Anònim ha dit...

Quina colla de bocachanclas que hi ha aquet poble, sou una autentica bazofia-escoria-chusma que és pensa que algún dia els ciutadans de malgrat els votarem... i una merdà!!!!!!!!!
ERC esteu acabats!
PD:
Alguna narcosala pal GEM?
Tornarà el GAY de ERC?

Anònim ha dit...

Que torni, que torni, que hi haurà parella de l'any amb el cebolleta.

Anònim ha dit...

"Franco era mi Dios"*

*Augusto Pinochet

Anònim ha dit...

El cebolleta es un personatge orripilant,pero tots aquets que l'esmenteuno sou millors,teniu molt vaixa catagoria social i dialogant.Si bleu contnuar tiratn-bos els trastos pel cap,feu el vostre propi blog i deixeu en pau tots els altres blogs.
Crecque els que no son comvosaltres es mereixen una mica de respecte,gracies

Anònim ha dit...

Ramon Solé, recomana a la Sra. Alcaldessa, amb els deguts respectes, i discrepant en alguns matissos, la lectura del següent text:

"LA COMPATIBILITAT DE LA POLÍTICA I LA MORAL, UN PROBLEMA D'ESTRUCTURA
Una antinòmia inacceptable
Manuel Milián Mestre / Periodista i consultor d'empreses

DANIEL BOADA
Per què Francis Bacon assevera que "és difícil fer compatibles la política i la moral"? Des de l'ètica horitzontal de Maquiavel probablement la resposta hagi de ser afirmativa, no impossible. Em resisteixo a acceptar que estiguem davant d'un dilema, i més encara, davant d'una contradicció. La política o és moral o no és política, serà picardia, obstinat abús del contracte social amb la ciutadania, explotació dels drets aliens, i prevaricació en la funció pública. La societat o el poble no pertanyen al polític, sinó que aquest és un servidor de la societat. Enriquir-se a costa de l'abús del dret o de la posició dominant em sembla escandalós, mereixedor d'una exclusió i condemna del susdit polític o governant. Res no justifica que un governant s'extralimiti en els seus poders o en els seus havers, i menys encara que trenqui unilateralment des de la seva posició privilegiada les regles del joc democràtic.
SER DEMÒCRATA és ser escrupolós amb el sistema i els àmbits de llibertat moral que aquest possibilita. Ser un pocavergonya en una dictadura hauria de ser molt més usual que ser-ho en un sistema de drets individuals garantits. Per això justament hi ha les institucions: per preservar les garanties dels ciutadans i del que és comú, no per ignorar-les en benefici propi i individual. Aquest és un delicte major en un sistema d'igualtat de drets i deures segons la llei.
EL PROBLEMA DE LA MORAL i la política en el nostre cas és tal vegada un problema d'estructura i de procediment del sistema; no del sistema en si mateix. Sembla necessari emmarcar l'acció política i de govern en un esquema de previsió i de garanties estructurades que impossibilitin qualsevol arbitrarietat i excés dels poders personals i institucionals..... És necessari tornar a la genuïna democràcia com a principi i fi, com a objectiu en si mateixa. Si per aconseguir-ho hem de revisar la llei, es revisa; si cal reformar la Constitució, es reforma. No es pot deteriorar una fita tan prolongada i exitosa pels vicis de procediment d'aquells que dissocien política i moral, com proposava Maquiavel al seu Príncep. La virtut és, o ha de ser, l'exemplar compliment del servei públic, no la fortuna per a perpetuar-se en el poder; i per això ha de ser limitat aquest poder en la seva norma de procediment i en la seva temporalitat. Ningú neix superior a l'altre, ni els reis. Si no s'entén d'aquesta forma, la monarquia pot perdre el seu sentit en aquests temps de Repúbliques a l'abast de qualsevol ciutadà que es faci mereixedor d'aquesta funció....... La reelecció només es justifica quan és un dret limitat. Més de 12 anys en el poder ja són un risc; excedir-los, una amenaça.
QUE POCS GOVERNANTS S'ESCAPEN de la corrupció quan patrimonialitzen el poder més enllà dels tres lustres! I en això anava tant l'oasi català com l'andalús: 20 anys governant excedeix tota norma de prudència, rebenta totes les mesures de caució i crebanta la moral. Arribats a aquest punt, Bacon adquireix en la seva afirmació un alt grau de versemblança, consagrant la probable antinòmia de política i moral. Quelcom que em nego a acceptar per la mateixa raó que, arribats a aquest extrem, hagin de funcionar automàticament els mecanismes correctors i els tribunals quan sigui necessari. La llei és la llei, també per als totpoderosos polítics i governants. I si no fos així, que se'n vagin, abans de carregar-li al sistema tots els passius de la seva indignitat i dels seus estralls. Si els partits no estableixen l'ètica com a fonament de la seva conducta, corren el risc de qüestionar la seva pròpia legitimitat".
Notícia publicada al diari AVUI, pàgina 21. Dimarts, 10 de novembre del 2009
Paraules clau: Moral, Política, Sistema, Llei, Problema, Poders, Virtut, Sembla, Limitat

Anònim ha dit...

Anònim de les 11:01, el cebolleta és un personatge cabdal de la política malgratenca. Simplement volem evitar que aquesta classe de gent, autoritària, incompetent i farsant dominin el nostre poble.
Independentment de totes les seves ocultes aficions, hi ha un component de destrucció vers al poble de Malgrat que hem d'evitar, i per això és necessari, que tots aquests sinistres personatges, marxin de la primera línia política.

Anònim ha dit...

Per contracte social entenen, en obstinat abus -com diu l'autor- lucrar-se tant com puguin el màxim temps que puguin. I Això ho saben i ho practiquen tant com poden.

"Més de 12 anys en el poder ja són un risc; excedir-los, una amenaça."

I al nostre poble, més que una amenaça, una realitat que desacredita el compromís ciutadà vers la cosa pública fins arribar al tòpic de que tots els polítics són iguals.

Campoy dimissió, volem regeneració!!!

Anònim ha dit...

L'ESTÈTICA ÉS L'ÈTICA DEL FUTUR, i a tú, alcaldessa de Malgrat, seguidora de l'Adolf Hitler ja et passaran els comptes. ( Important l'article del Joan Barril a El Periodico, titulat "El desig de ser feixista" d'avui)

Anònim ha dit...

si si, aneu rient i dient a la gent bocachanclas, però al 2011 cuando el cebolleta us la foti a tots pel darrera (literalment) recordeu que us varen avisar en aquest blog.

el cebolleta es com la mort, tard o d'hora visita a tothom, però amb propòsits diferents.

Anònim ha dit...

Darrera activitat al facebook:

El cebolleta s'ha unit al group "Sexo en público donde y cuando sea" A las 16:10

El cebolleta Soc com l'Stiffmeister del Maresme (Vegeu les pelis d'American Pie i ho entendreu) A les 16:03

El cebolleta s'ha unit al grup "Yo también me he follado una cabra ¿Y qué?" A les 15:59

El cebolleta asistirá a la reunión de alcohólicos anónimos A les 15:48

El cebolleta Preparant el proper discurs de l'Ana Vega i servint un altre cubata al Marcelino A les 15:30

Anònim ha dit...

Sisplau, em podeu donar una pista de qui és el tal Cebolleta ?

Anònim ha dit...

el cebolleta es la mente pensante del pacto entre PP y PSC en Malgrat. Es el listo del grupo.

Para que te hagas una idea de como son los demás piensa que se rumorea por ahí que visto todo lo que están diciendo del cebolleta está pensando en llamar al Equipo A para que le ayuden. De pequeño se le quedaría la frase que dicen en la introducción de "...Si tiene usted algún problema y se los encuentra, quizá pueda contratarlos".

Es triste pero es verídico.

Anònim ha dit...

Si aquest és el llest del grup, amb totes les seves aptituds, com deuen ser els altres companys de partit?

Anònim ha dit...

gracies malgratot perqu gracies a tu puc escoltar "la tangana" (segons radio palafolls) del ple de malgrat.

Anònim ha dit...

Josep Bober: "La política no pot ser una professió eterna"


Autor: Albert Torres

En Josep Bober i Camprubí va ser durant tres legislatures seguides la persona triada per la majoria de Poblatans per dirigir el seu poble. Un bon dia decideix deixar la política i trencar el carnet de CIU


En primer lloc, Sr. Bober, benvingut a Reagrupament.
Quina és la seva professió?
Sóc llicenciat en matemàtiques i professor de l'IES LLOBREGAT de Sallent.

Per què va deixar de ser militant de CIU després de tants anys?
Vaig marxar cansat de tanta falta de compromís i concreció envers Catalunya i per la seva actuació en determinats temes com per exemple el transvasament de l’Ebre

Com veu la política actual a Catalunya? Que opina del segon tripartit? Li veu futur?
En aquests moments La Generalitat i el seu President no són res més que els representants del govern espanyol a Catalunya , el Sr. Montilla fa de “comissari polític del PSOE “ i desgraciadament ERC no ha jugat el paper decisiu que molts esperaven

I el tercer tripartit? Vol treballar per impedir-ho?
Catalunya necessita un govern Nacionalista , el sentiment de país està en crisi.

Què ha trobat a Reagrupament perquè hagi decidit tornar a treballar pel seu país?
Penso que cal donar un impuls a la política del país, els independentistes no tenim en aquests moments cap representant clar, i al mateix temps és absolutament necessari intentar canviar el sistema polític. La política no pot ser una professió eterna. Al final només els preocupa el sou i les influències.

Anònim ha dit...

Si volem llistes obertes haurem de fer molt d'esforç i tractar de capgirar l'actual status partidista al Parlament de Catalunya. Ara es posen les piles per fer una llei electoral a la seua mida, i en lloc d'anar al fons i donar més poder a les persones, mantenir el poder pels partits.

Anònim ha dit...

Quina mania amb les llistes obertes, deu meu, deu meu. Què us heu cregut. Voleu participació. Molt bé, doncs seguiu participant en pagar el meu sou i deixeu-vos de ximpleries. Xita.com

Anònim ha dit...

Bolt ben trobada l'al·legoria de "xita.com".
Segueix així. Quins farts de riure.

Anònim ha dit...

Sou patetics!
A munt la conxita!
Rat penat forever Spain!

Anònim ha dit...

14,09 tú sí que ets patètic sense donar cap argument.

Anònim ha dit...

15,37 els arguments mels doneu amb la purria que dieu TONTET! que ets un TONTET!