dimecres, 19 d’octubre del 2011

Bunyols consistorials


Com què sempre és millor tard que mai, finalment, i passats cent dies de les eleccions municipals degut a les vacances del personal d'Ona Malgrat “la seva”, podem escoltar per boca dels seus protagonistes com varen dur a terme les negociacions per formar el govern municipal que alguns perpetraren. Faltarà per escoltar en propers dies les versions dels dos partits minoritaris que falten per fer-ne una valoració de conjunt definitiva.

Per altre part ens plau constatar, un cop més, les altes prestacions que desenvolupen tota aquesta patrulla de professionals del disbarat que deambula atrafegada per l'ajuntament sense perdre cap ocasió per fer la bestiesa més grossa que l'anterior. L'obituari d'en Pepito Mora no mereixia de cap de les maneres aquesta manca de consideració i aquesta taca en el seu record.

La feina mal feta no té fronteres, l'ajuntament de Malgrat n'és el paradigma perfecte.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

jajs

popularsmalgrat.blogspot.com

Anònim ha dit...

Brutal l'enllaç.
Ara cal saber si les dues pàjares del PP s'han apuntat als cursets que elles organitzen per encarar de la millor manera possible el seu futur laboral fora de l'ajuntament.
La Aubanell a informàtica i la Vega a català.

Anònim ha dit...

És un fet molt curiós que en un text curosament elaborat on no hi ha ni una sola falta d'ortografia, s'hagi colat sorprenentment això de la "taca".
No pot ser que realment s'hagi fet a posta?

MALGRATOT ha dit...

Finalment i després de 48 hores, algú, cobrant hores extres, suposem, ha esmenat la errada de la "taca" tot prement la lletra "s" d'un teclat.

Enhorabona!, com dèiem, més val tard que mai.

Anònim ha dit...

Després de la votació dels pressupostos ja podem parlar de la "faraona" Medina. Quin ridícul!!

Anònim ha dit...

després del Ple s'ha vist que qui governa és ICV!

Anònim ha dit...

Los merdas estos fachas de malgrat no salen en blospot igual sean fe caca de la vaca.

Anònim ha dit...

Impressionant l'evidència d'ERC. La cara d'esmeperduts després de la votació de la moció en contra de les retallades en matèria de sanitat a l'Alt Maresme. Impresionant com un partit com ERC que denúncia i està en contra de les retallades socials (només cal anar a davant del CAP de Tordera per veure-hi el rètol que hi ha penjat) vota abstenció a una moció com la que es va presentar en el Ple. Dues paraules "im-pressionant"!

Anònim ha dit...

Sabíeu que la defensora a ultrança de la sanitat pública del nostre poble, la que encapçala manifestacions pretesament massives de 70 persones, la que té una sensibilitat exagerada cap a les capes socials més desprotegides de la societat, quan ha de anar al metge, i com que ella sí que s'ho pot permetre, acudeix a la sanitat privada?
Santa coherència la d'alguns!

Anònim ha dit...

ERC nomes fa que fotre la pota, hi els malgratencs no els volem ni veure,sou purria!
PIXAPINS!
Visca colla gegantera!!!

Anònim ha dit...

ultim comentari...tota la raò!!