diumenge, 16 d’octubre del 2011

Demagògia i esperpent malgratenc

El 14 d'octubre de 2011 passarà a la història local com el dia de la més clara manipulació a que pot ser sotmès un poble a mans dels seus prodigiosos polítics. Evidentment ens estem referint a la senyora Campoy, que estant en excedència del càrrec d'alcaldessa i havent delegat funcions a un gerro, no va poder reprimir-se de telefonar a les nou del matí a la seva ràdio privada ONA MALGRAT per realitzar la pertinent arenga a la tropa de cara a la manifestació que ella mateixa va organitzar per a les set de la tarda davant del CAP de Malgrat i on esperava reunir gràcies a la seva proverbial xerrameca a milers de malgratencs indignats per les retallades sanitàries comeses pels responsables governatius convergents, engrescats aquests en practicar arqueologia d'investigació a sota les estores d'antics palaus governamentals ocupats antigament per una tribu celtibèrica d'allò més curiós i extravagant comandada per un tal Don PePito.

Al que anàvem. Escolteu de primer la prodigiosa intervenció en pla prietas las filas de la faraona de Malgrat convocant, com qui no vol la cosa, a la manifestació del vespre a tots els esperits nobles, sensibles i indignats que hi ha al nostre poble en defensa dels interessos de la secta que ella sàviament dirigeix i que últimament tant malament ho passen amb això de les retallades a dojo perpetrades pels malfactors de CiU. Sembla ser que fins i tot hi han pobres desgraciats que han de sobreviure amb sous de 60.000 € a l'any mentre d'altres virtuosos ciutadans socialistes passen amb només 4.800 €. Que n'és d'injusta la vida! i quanta misericòrdia alguns, generosament escampen arreu.

Com que els tertulians del programa no garantien de posar prou èmfasi en les virtuts de la indignació popular i la necessitat de manifestar-se, de primer telefona la Conxita i a continuació ho fa una persona humil (minut 33:30) a qui l'hospital de Calella ha tingut al seu marit 17 dies ingressat per una terrible lumbàlgia???, el marit intervé, sense adonar-se'n per reblar el clau (minut 36:20) i un xic més endavant (minut 50) reapareix per art de màgia de nou el marit, convergent de tota la vida, renega dels seus orígens, estripa el carnet i queda postrat davant la llum irradiada per la gran deessa mare de Malgrat. Brutal!!! L'escena, no es capaç de millorar-la ni el mateix Benet i Jornet.

Total: a les set del vespre davant del CAP de Malgrat 70 persones mal contades, la meitat vingudes de fora, i convocades per tots els mitjans a l'abast de la secta, es manifesten reclamant una miqueta de caritat cristiana cap a la figura de la seva lider que, la pobre, davant tanta lamentació al seu entorn, acaba la jornada laboral amb ganes de visitar un psicòleg, de la privada naturalment. Ni els seus socis de govern del PP, ni els regidors del seu partit, ni la dona de la neteja, ni els milers de beneficiats de la seva generosa omnipotent activitat governativa varen assistir a l'acte litúrgic oficiat per la deessa de la secta.
I és que l'infern, de desagraïts n'és ple! i abans d'accedir a l'infern, tots aquests miserables, sembla que s'hagin empadronat a Malgrat.


12 comentaris:

Anònim ha dit...

La que te dona la cara es la Serra i los pedorros del CIU.

Anònim ha dit...

Les persones de bona fé que hi varen fer acta de presencia,saben que aquesta dona i altres persones ficades en la politica municipal, cobren un sous de ministre. Si recupilessin amb els 10 anys de gestió municipal, aquets sous pagats i que encara continuen cobran, segurament mo hauriem arribat aquets extrems. Lo bó del cas ells i dáltres espevilats en fan passá per victimes. En aquets pais som una colla de babaus, i ells ho saben i se'n aprofiten.

Anònim ha dit...

Cobra més qualsevol d'aquests que el metge de guàrdia del CAP, potser que canviem un regidor per un metge i llestos?

Anònim ha dit...

Es cert que hi havia regidors d'ERC?

Anònim ha dit...

Sí, es cert. Jo passava per allà i ho vaig veure. Fins i tot vaig veure que portaven una pancarta amb el text "Volem la Campoy al senat espanyol".

Anònim ha dit...

Es una alarmista, una populista. "la bandera catalana tapa moltes coses", diu. Quina vergonya!.
"Fora llibres", "treure mossos d'esquadra", "casernes menos", quins pabrots, ara que ella ja l'ha fet, oi?. Vaja retallades que proposa la senyora!. Que es retalli el sou!. Una vergonya lo de Ona Malgrat! Una cosa si que és veritat, la que necessita un psicoleg és ella. Ai, "ella no volia intervenir, pobreta"

Anònim ha dit...

Fixeu-vos si n'és del PSOE-PSOE-PSOE la pajara que planteja una sola televisió estatal i a pendre pel sac totes les demes. Retornar a la epoca daurada del franquisme amb UNA, GRANDE I LIBRE és el seu principal objectiu.

Anònim ha dit...

Com pot ser que una garrí serveixi per a alguna cosa més que per fer botifarres i no per tenir el comandament de l'alcaldia.

Anònim ha dit...

Com es pot tenir tant de morro,i la cara tan dura?,io aquets senyors tertulians tan llepa culs algun d'ells?.
Ellla indignada?la anticultura?la que afotut el poble a parir,valgensa dels nous rics autodefinits socialistas,que bi tant sols saven que vol dir aquesta paraula i que nomes pensen en ells i per els que ella si ha fet i trevallat i que fan com ella, que ni tant sols sant dignat mai a mirar el diconari per saver que vol dir cultura,i no parlem de solidaritat(quedi clar que crec i penso en las exepcions) i etc ,etc ,rtc.
El senyor Soto i senyor Colominas ,patetics.tal com dirien els joves,UNS NOTES.
Peer acavar pscoleg ja en tenen un a l'equip de govern,el senyor Joan Mercader i que la Vega es cuidaba de ridiculitzar l'altre dia amb las bande i majorets.
I Conxita si tens dignitat¡¡¡???per definiro,la llengua no te ossospero en trenca de molt grssos,i tots el peix mor per la voca,Xererremeca.

Anònim ha dit...

Juas, juas, juas!!!!!
Pensar que la líder carismàtica del poble, la que té els coneixements i els mitjans, alhora que ostenta, -poca broma-, la regidoria de participació ciutadana, aconsegueix de mobilitzar i concentrar a una cinquantena incondicional d'esbirros, indignadíssims ells i entusiasmats en poder interpretar per una estona el paper de lelos profunds en plena fase catàrtica al seu voltant, per fer de claca i que la seva indignació sigui escoltada... francament, és un fenomen que no té preu.
Tres dies després, encara ric.

Anònim ha dit...

Ostres Neus como te llepas de mala fe,,,,,, estas al punt de mira i dispara,, molta mala llet i de dracula osigui del castells.

Anònim ha dit...

Col.lega, t'aconsello que vagis a fer classes de català que prou en necessites tito!