dimecres, 23 de març del 2011

Voltorització celtibèrica

Sota l'il·lustratiu eslògan de "trabajemos juntos", dit així en imperial llengua perquè tothom d'arreu ho pugui entendre i amb l'eficaç, productiu i secular bagatge de govern que els avala -Conxita-, aquí tenim a la futura formació política de pura raça celtibèrica que, si res no ho evita, ens transportarà, fent us de les seves grans habilitats en màgia potagia, a la modernitat, al benestar i al progrés del nostre poble, del nostre país, del nostre imperi... o almenys, al que en queda d'ell després d'haver-se polit quasi bé tot el botí, producte de pillatges intensius i sistemàtics de tota mena, al llarg de segles d'espoli del nostre territori.
Hi ha algú a Malgrat que a les properes eleccions no vegi a la gent d'aquesta secta capaços d'assolir els seus prioritaris objectius de burlar-se de la gent i del saqueig sistemàtic de l'erari públic?   


                                                http://www.goear.com/listen/3886ea8/trucada-a-un-madrileny-un-catala


Per gentilesa d'un amable malgratenc

38 comentaris:

Anònim ha dit...

jaja ja a la mascota li falta el mobil

Anònim ha dit...

Marcelo como eres tan tonto,que haces con el movil en una foto? Eres muy tonto para la edad que tienes o esque no sabes que careto poner? La Vega cada día mas gorda y eso que estaba de regimen. Valla cuadrilla menos el Adri, chaval no sabes donde te metes porque si no preguntaselo a tu cuñado Miguel.

Anònim ha dit...

Ultim comentari..... otro tonto que no sabe ni como se llama.

Anònim ha dit...

Hòstia, quina orgia més bèstia que han muntat els animals.

Anònim ha dit...

I qui presenta CIU, IV i ERC. Potser també seran tan o més dignes de comentaris que els esteu regalant als que ja han presentat. O potser no ho posareu per por del que poguem dir els que no pensem com vosaltres?
COVARDS!!!

Anònim ha dit...

Amable anònim que no ets COVARD. Convé, per entendre com funcionen les coses en un poble, no confondre un partit polític amb voluntat de servir-lo amb una associació de pallassos amb voluntat de servir-se'n. Si no ets capaç de capir la petita però cabdal diferència, és que no dones la talla ni per ser un pallasso dolent i passes a un nivell més inferior encara. I que em perdonin els pallassos, amb tota la seva dignitat humana, per establir aquesta semblança.

Anònim ha dit...

L'anonim de las,22,24 del dia 25,es el nen de la Vega.
Pobre fill....

Anònim ha dit...

Patètic el dissabte al Francesc maciá....tothom despotrican dels militants de ERC...... si és que no us vol ningú...que llepareu el 22-5-2011 i els del PSC....... com no pactin amb el seu honorablePP no governan ni de conya!

Anònim ha dit...

La Campoy que no es lusioni a pactar amb la Vega ja que ningú que tingui dos dits de memòria es recorda que el temps que a estat a l'ajuntament només avotado el que els socialistes li an dit, i d'aquesta manera el poble a nat de mal en pitjor, botigues tancades, el poble amb més atur del maresma i ells gastant els diners amb ynaguraciones i agermanaments, per aquesta raó ningú els va a votar.

Anònim ha dit...

Només de veure les pintes ja et fan venir arcades. Tot el seu programa polític es basa en l'atàvic lema "Yo me lo pillo, yo me lo como". Esperem que la gent sigui sensata i vagin a votar per C's, almenys aquests encara no han demostrat res.

Anònim ha dit...

Anónim de 27 11:30
ya sabemos que C's tiene dos personajes que son Ramon y Alert que van a la gente diciendole que no vote al PP PUES A ESTE PARTIDO SE LETENDRIA QUE EXPLICAR COMO ES LA GENTE QUE LLEVA
un malgraten

Anònim ha dit...

A C's no los votara ni dios, este de C's como sea igual de trapa que el padre lo llevamos claro!
A la vete a servir cañas que ya llegan los guiris.

Anònim ha dit...

Si a C's no els votarà ningú... bueno en treura 50 o 70 vots i prou, els amigets.
Referent al últim comentari estic d'acord.
Però soc realista i a molta gent cega que tornara a votar a conxita, ens queda conxita per 4 anys més crec, bueno no és del meu parer però algo de bó a fet pel poble, com ho faria CIU també.

Anònim ha dit...

Tots els resultats estan oberts, però convé tenir present que a les passades municipals el PxC va treure 177 vots i PP 522, que és el seu sostre. Aquests 700 vots dels fatxes, ara se'ls disputaran, sumant-s'hi C's, tres partits, amb el que la dispersió de vot està assegurada i no ho està d'assegurat que cap d'ells tregui representació municipal.
Si la Vega no surt, diuen que entrarà en un convent de clausura per dedicar-se a redimir-se i ajudar altruísticament a redimir els pecats del món.

Anònim ha dit...

Però si a C's no els votara ni deu si aquet que és presenta la gent del poble s'en riu d'ell, va siguem sinsers i això que a mi m'agradaria que estigues renyit els vots però no será així.

Anònim ha dit...

Orientativament, dir-te que a les eleccions al Parlament C's va obtindre 211 vots i PxC 227. No són quatre gats. Tot i què la motivació del vot a unes municipals és un pel diferent a les del Parlament, aquest segment de gent vota color, ni persones ni programa, així de simple.

Anònim ha dit...

Tots aquests que m'esteu criticant per què no veniu on venc les canyes i m'ho dieu a la cara.

Si critiqueu a la gent poseu el nom, no sigueu tant cobards.

A mi em sembla que m'esteu criticant perque teniu por de que us resti vots i no pogueu seguir "xupant".

DANIEL HERNANDEZ MARTIN

Anònim ha dit...

Pobre fill el fill de la Vega? crec que a l'hora de l'escrit, si no recordo malament, estava entrenant al pavelló del nostre poble;
però bé, deus tenir més idea que jo..

Anònim ha dit...

A qui no botaran serà al ppc la gent del poble estan fartes de VEGAS, Marcelo i Aubanell, que només es fiquen en política per solucionar els poblemes econòmics de casa i familiars i mentre quedin ximples que els votin ells seran els prepotents del poble. Millor que el tal marcelo es tregui el certificat d'estudis primaris, que només sap dir mentides.

Anònim ha dit...

Populars Malgrat de Mar
Gran nombre de sol·licituds rebudes per a monitors/es de lleure i vetlladors/es d'educació especial. Amb tot això, hem aconseguit ampliar el número de places fins a 30. TREBALLEM JUNTS.De cara a mama de la mamella, uno para todos y todos para mi.

Anònim ha dit...

Xalarem d'allò més al veure, passades les eleccions, a la Vega fent política d'oposició i cobrant la propina que cobrarà comparat amb el que ara percep en concepte d'aixecar el dit. Es posarà a dieta per convertir-se en la quemacha malgratenca?

Anònim ha dit...

Al Sr Daniel hernandez martin.... y tu quien eres?aaaaahhhhhh el C's va y pa que te van a decir na a la cara? ya te lo dire el dia de la elecciones en tu cara quien soy y con un poco de suerte a ver si logro hacer que pierdas los papeles delante de tus votantes....


Te dare una pista.....Paco!

Anònim ha dit...

Tu debes ser el paco mierda el chulo barato de pu... que no sabes que hacer y temetes con los demas da la cara y pon tu nonbre valiente.

Anònim ha dit...

Sr Daniel, con el comentario que dices en 14:20 te acabas de cavar tu propia tumba chico, o sea que tu no te presentas para y por el pueblo de malgrat, si no para chupar como los demas no? tu mismo lo dices! teneis miedo que os reste votos i sigais chupando no? no te lo tomes a mal es una pregunta que te hago pero me parece poco propio que un candidato como tu entre en el juego e insulto de estos personajes, no lo veo propio pero imagino que eres novato en esto y estos comentarios pues duelen.
La experiencia es un grado Daniel siembra una buena semilla y recogeras grandes cosechas.
Atentmte OSCAR

Anònim ha dit...

Al Sr. OSCAR, todos los novatos han pasado por esas cosas o peores, y no han insultado a nadie pero claro al C's no se le puede decir porque se ofende, pues tendría que pensar que tiene gente con el que no le hace ningun favor, desde el momento en que van a las casas a pedir el voto para C's a los que votan al pp, y el ya sabe quienes son estos personajes.
DANIEL,hay que ser paciente y esperar y sobre todo vigilar a quien tienes a tu lado porque hoy los tienes delante pero mañana los tendras detras

Anònim ha dit...

...dies més tard, la junta del partit al nostre municipi contestava, a través d’un comunicat, que Dovarganés havia estat expulsat de la secció local en virtut d’un expedient disciplinari obert des del municipi per falta de companyonia, masclisme i per mantenir ideals ultraconservadors.

Amb tot Dovarganés va sol·licitar la baixa com a militant del PP, partit que va criticar per les polítiques a nivell nacional.

Ara, Dovarganés passa a formar part de la llista del PP de Malgrat per a les properes eleccions municipals. Ho fa en una posició endarrerida, en l’11a, i participa de forma activa en la campanya electoral. De fet Dovarganés apareix en el vídeo de campanya que els populars malgratencs han editat i presentat com a tret de sortida a la campanya.

EXEMPLAR!!!

Anònim ha dit...

Algú pot desmentir això

http://www.radiopalafolls.cat/2010/01/19/el-pp-diu-que-va-expulsar-a-dovarganes-al-setembre-per-masclista-i-per-haver-se-radicalitzat-cap-a-lultra-dreta/

Anònim ha dit...

Res a desmentir i tot per ratificar, dins del PP hi té cabuda tot, sobretot el que prove d'una claveguera o d'una caverna, és un partit exemplarment patriòtic-nacional-demòcrata de pura raça ibèrica.

Anònim ha dit...

El ppc de Malgrat estan fent una bona colla de malfactors només els faltava el renegat de Dovarganes persona que resideix a palafolls, i és de la mateixa categoria que la Vega i el Marcelo, per aquesta raó es an Ajuntat, amb aquest tercet si arribessin a sortir que no serà, millor que els malgratenses ens fóssim el més lluny millor.

Anònim ha dit...

la verdad que el anonimo de 9:54 tendría que hacerselo mirar tiene una envidia que no lo puede soportar, además hay un refran que dice que TODO LADRON PIENSA QUE ES DE SU MISMA CONDICION

Vedad, que ya sabeis a quien se lo mando es posible que intenteis hundir a la gente que no hace lo que vosotros, que es ..... eso ya la sabeis pero la gente no es tonta y sabe quien esta detras de esots insultos y al final nos encontraremos.

Anònim ha dit...

Dovarganes . Ja et prens la medicació, tambe ni ha un que diu:
DIME CON QUIEN VAS Y TE DIRE QUIEN ERES.

Anònim ha dit...

Dani. Com va el lloro que tens al passeig?
dani. ¿Como va el loro que tienes en el paseo?
Soc bilingüe, pero no pienso votar Ciutadans, i menys amb el percal que es presenta. I sí, ho faig com a anònim i SENSE INSULTAR.
De què serveix signar si t'acabes retratant, nano?
Et queda molt per apendre, encara.

Anònim ha dit...

Daniel con dos huevos, no te fies de nadie que ya sabes lo que pasa y ni del Oscar del PP Palafolls que mucho hablar y luego es amigo de la Vega, recuerda que no les dieron los carnet pp y el como la gorda y el enfermo de marcelo tienen la culpa.
Que se jodan los peperos de mierda y el hijo de la berraca.
Sigue como eres y no entres en polemicas ni contestes a nadie que los paramongolos estos hacen su papel para que erres.
Un saludo Dani.

Anònim ha dit...

Un saludo Dani espero que esta temporada tengais faena, por cierto si piensas entrar o formar parte del gobierno de este pueblo empieza poniendole las pilas a tu padre porque tiene más mesas puestas en el paseo que las que dice la ordenanza municipal, y luego va poniendo verde a los polis, anda que....cria cuervos y te sacaran los ojos!
C's ni para tacos de escopeta!

Anònim ha dit...

Dani no agas caso de estos payasos todos son iguales y ahora les entran los nervios, dale medicina a todos y seguro que rascas unos votos de alguno de ellos que al final se quedaran a puertas de seguir chupando ( Illes Balears)

Anònim ha dit...

illes Balears........ quieres un loro?
Eso Dani pasa de ellos asi no se reiran de ti el 22-5-2011, y tendras el Bar lleno guiris apollandote .
Me recuerdas a Andres pajares en....." EL CURRANTE"

Anònim ha dit...

el anónimo de las 23:37 nos demuestras de donde tienes la cultura payaso

Anònim ha dit...

21:59 abrazafarolas, la cultura de payaso es muy respetable, ya que muchos se ganan la vida gracias a esa cultura de la que tu haces referencia, pero en tu caso es bastante limitada, ya que te crees muy listo solo porque te sabes la musiquilla del telediario, y no es eso a ver si te compras unos pompones y te haces animadora.......EL CURRANTE.....patrocinado por......