dimarts, 22 de març del 2011

Itineraris per la natura

Alegrem-nos malgratenc de la brillant idea que finalment i després de dures sessions de brainstorming ha parit el nostre magnífic ajuntament d'organitzar conjuntament amb l'empresa Malgrat Turisme S.L. excursions per la natura al nostre municipi.
Ara que el cap de la Tordera està irremissiblement trinxat, la zona de Santa Rita agonitzant pels quatre costats i el turo d'en Serra encara és un territori ignot i remot, es desperten aquesta patuleia de sectaris amb la brillant idea d'atraure turisme familiar i que gaudeixin de la espectacularitat del nostre territori, menystingut i massacrat per trenta anys de sociopapanatisme espanyol d'avantguarda, és a dir, per un tsunami més potent i devastador que el recentment patit al Japó. 
La fotografia que us mostrem, i què parla per si mateixa del que volem dir, està presa la setmana passada davant de la joia de la corona de la futura ruta de natura que pretenen perpetrar: Can Palomeres, -espai pensat per ubicar el futur complex "esportiu" de tir olímpic- l'últim gran projecte de futur d'aquesta colla de delirants visionaris del PPOE.
La responsable de Medi ambient, la que cobra mitja jornada per gestionar el no res, la que no sap res de res de res i que per les tardes encara fa festa, per no patir estres laboral, sap realment a quin poble viu, coneix l'espai de que parlem o pensa que cobrant cada mes ja compleix amb les seves obligacions?
En quina vergonya de poble ens ha convertit aquesta cleptocràtica i alienígena secta.


Anònim de les 8:34, aquestes són les nostres proves. I les teves quines són?


16 comentaris:

Anònim ha dit...

Això que mostres a la foto no és Malgrat de Mar i quan vulguis t'ho demostro que és Santa Susanna.

Anònim ha dit...

Sensacional aquest espai que la Campoy poèticament anomenaria com a bucòlic i singular des de el que els rats penats, quan surten, volen a Malgrat.

Anònim ha dit...

video promo ppc en http://malgrat2011.blogspot.com/

Anònim ha dit...

a la foto que apareix a la candidatura que pinta el marcelo-hi amb el mòbil a l'orella com un idiota possiblement vol donar importància però no ho tingueu en compte que té la llarga enfermedat per guillat. com la seva senyora que sembla que tanvien ha sortit de l'armari.

Anònim ha dit...

El ppc amb la quadrilla de pringats que an muntat la candidatura especial ment les dues de davant, dues persones que no saben a com administra a casa i volen administrar els diners del poble. Possible ment que voldran munyir la vaca

Anònim ha dit...

El més lamentable i preocupant és que aquestes dues perles encara puguin reclutar alguns espècimens amb un CI més disminuït del que elles tenen i col·laborar en disfressar a dues pepes d'esperpents que tenen per únic programa i objectiu el d'ajudar a la Campoy al total trinxament del poble de Malgrat.

Anònim ha dit...

Ho tenen malament si es presenta ICV amb el seu "nou" cap de llista.

Anònim ha dit...

Qui ho té malament?

Anònim ha dit...

Les que ho tenen mal són les dues pinpollas del ppc la grossa es creu que dient en bustos i en guanyant amb les persones que l'envolten té les eleccions guanyades, pobre il.lusa. No es dóna compte que si sepresenta Medina els socialistes pactaran amb ICV. El partit ppc amb el que an fet aquesta legislatura no els vota ni la seva família

Anònim ha dit...

el PPC un pacte mes natural es el PSC +ICV que el PPOE

Anònim ha dit...

Home, el més normal és que ICV-Medina vagi de la mà del PSC-Mérida, no?. Com vols que aquest home qüestioni el que ha fet la seva dona en aquest mandat?. Vaja! és que és de calaix!.

Anònim ha dit...

Bé s'haurà d'assegurar que li quedi arreglat el patí de casa si surt escollit i la seva dona Mèrida no es presenta.

Anònim ha dit...

PSOE:
1 Conxita Campoy
2 Antoni Puignou ( independent i jubilat )
3 Joan Mercader ( independent )
4 Mercè Mora ( independent )
5 Valentín Rodríguez (FERROVIARIO )
6 Jordi Romero
7 Óliver Sánchez-Camacho
8 Júlia Silveira
9 Mariano Martínez ( independent )
10 Concepción Martín

Al 3 un enchufado por su madre, la 4 una de la escola de adultos y la 8 con este apellido nadie sabe de donde viene una desconocida total el 9 un bonberillo republicano, la 10 una ex- convergente con raices peperas, de verdad que ridicula la candidatura dode estan militan en el partido.

Anònim ha dit...

Si pero otra vez nos daran matarile otros 4 años más, porque como oposicion són lamentables todos.

Anònim ha dit...

perdoneu, però no tocava ara parlar de les rtes de natura? Veig que sou molt inteligents. Algú parla del PP o del PSC i tothom hi caieu de quatre potes.

Anònim ha dit...

Si les rutes de natura les té que dinamitzar el Mercader, als incauts participants els hi donaran un coixí per dormir-s'hi a gust.
Un poble amb aquesta gent tant i tant capacitada per governar és com per emigrar fastiguejats d'avorriment.