dimecres, 19 de maig del 2010

Són xorrades

 





El proper diumenge no podeu deixar d'assistir a la inauguració, organitzada per les nostres més importants autoritats de la Casa de barrets que tenim per Ajuntament, i fruir del gran espectacle de circ que ens tenen preparat per festejar la conclusió de l'obra del trenet ajagut dintre del delirant projecte de remodelació del barri del Castell i que té la virtut de no deixar indiferent a ningú. Sobretot als veïns.  
 

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs evidentment que s'hi ha d'anar. És una de les moltes millores del nostre poble. No et fot!

Anònim ha dit...

Personalment no tinc res contra l'ascensor, però tampoc ho veig com una millora significativa. Si fos tan i tan important segurament s'hagfués fet fa anys, perquè del contrari vol dir que s'ha mantingut aillada una part del municipi amb ple coneixement de les nostres autoritats, cosa que seria greu. En fi, que àgradi més o menys -ja dic que no soc especialment crítica- tampoc ho hem de treure del context. ÉS una obra´que més aviat respón a un concepte de modernitat molt específica que s'ha anat imposant els darrers anys, però que a la vista d ecom van les coses segurament s'acabarà replantejant. Hi ha moltes altres millores al poble que m'interessen infinitament més que aquesta que veig més aviat com pintoresca.

Anònim ha dit...

La pintoresca ens costarà als malgratencs 1.200.000€ (les subvencions també surten de les nostres butxaques)

Anònim ha dit...

El dia que salga ardiendo el teleferico con la puerta que parece un campo de concentración seguro que hay que hacer listas nuevas socialista porque no queda ni el del pito.

Anònim ha dit...

Tant fer trenets, podriem fer que el tren a Barcelona arribés una mica més ràpid? No vull dir fer doble via ni que hi hagi trens mes sovint, no, aixó no, només que trigui menys, que sigui semidirecte avançant als que embussen el pas entre Mataró i Barcelona, li podeu demanar aixó al conseller el diumenge, Alcaldessa?

Seria una gran millora per la gent del poble que es deixa mitja vida als trens lentíssims de rodalies.

Anònim ha dit...

I perque no l'hi dius tu mateix aixo el concrller?

Anònim ha dit...

a mi no m'agrada gens, hem perdut la imatge de postal que s'ha vist des del carrer de Mar des de sempre, al fons la torre del castell envoltada de pins, ara ja no es veu. Que costava fer l'ascensor, si s'havia de fer, en un altre lloc, i no al fons del carrer. Equip de govern ens va desmuntant mica en mica totes les imatges identificatives del poble.

Anònim ha dit...

Anònim de les 19:41: Tens tú reunió amb el concrller (sic)? Per que la majoria no la tenim, ara, tenim uns polítics locals a sou, que la seva feina és fer arribar al govern les necessitats dels seus veïns.

Ara, pel que es veu, tú deus estar a sou per fer de "matón" d'algú, no?

Anònim ha dit...

19 de maig de 2010 23:58 "És una de les moltes millores del nostre poble"

i en què el millorarà?, en són els veïns els beneficiats o les víctimes?

Anònim ha dit...

si, realment, no veig tanta millora.

Anònim ha dit...

"... es mou" marca blanca de CiU. Perque si et mous no surts a la foto.

Anònim ha dit...

Anònim de las 9,30, jo ni línia directa ni mato.pero tu pel que sembla no t‘entenres de re. De la manera que parles, sembla, que esperes que t`’ho facin, i per altre banda dir que no fa falta aquesta mena d’ironia insult per dir las coses,el que cal es fer pinya i sortir a d’irlos las coses com ja fem molts.

Anònim ha dit...

Anonim de les 11:20.

Jo ja faig el que he de fer, voto a les eleccions i pago tots els impostos. A partir d'aquí demano el que crec que és just i raonable, i és el que estic fent ara, ja que per precs i preguntes al ple sembla que no hi ha ni temps ni oportunitat, no?

Anònim ha dit...

Josep Anglada ha llegado al Maresme. Los ex pp deberíamos juntarnos y colaborar con él porque es el unico que se preocupa por las cosas que importan a los de malgrat y no los actuales ppc malgrat que solo miran por ellos.

Anònim ha dit...

Malgratot, l'alcaldessa t'ha fet arribar personalment la invitació per a l'acte d'inaguració?

Anònim ha dit...

Fa anys en relació a cada poble hi havia una una dita popular

Tots haureu sentit allò de que:
A Blanes de la merda en fan campanes
Calella la llopa
Sant Pol quina hora és
A Malgrat pengen la burra a dalt de terrat...

Ara després de l'ascensor inclinat... es pot actualitza la frase i dir que a Malgrat es gasten un milió d'euros per pujar al terrat...

L'excusa és que està finançat per llei de barris, que servirà per unir i vertebrar el poble... per facilitar la mobilitat dels vianants...

Penso que això es molt qüestionable.... resulta que quan arribes a dalt del castell i per accedir al carrer tens de baixar unes escales??? i per baixar al poble pujar-les....

Està clar que pujar uns esglaons significa una mica menys d'esforç que pujar tota la pujada... però tinguen en compte el cost de la construcció i del manteniment i els beneficis que comporta... penso que ha estat un desproposit.. i més evident quen la finalització coincideix en un moment de crisis...

No se si l'ajuntament ha valorat que hagés costat un servei de mini bus... per fer aquest trajecte, arribar al parc de Francesc Macià... pujar pel carrer Lleida...

Crec que un milió d'euros donava per això i per més