diumenge, 9 de maig del 2010

Fent els últims badalls


Aquí tenim una magnífica mostra de les altíssimes prestacions que desenvolupen les regidores Vega i Mérida dins dels seus corresponents àmbits.
La regidora d'inserció laboral (17'35'' Ple municipal A1), finalment, i responent a una interpel·lació, justifica la tasca feta durant tres anys i la satisfacció d'haver-la dut a terme i ens fa saber que al llarg del seu mandat l'Escola taller de Malgrat ha aconseguit l'espectacular xifra de 3 insercions laborals en ferm dins el mercat laboral, i tot això ho ha fet gràcies a la diligent tasca del competent i ampli equip que treballa durament sota la seva diligent coordinació.
La regidora Mérida per la seva part (Camp de Tir) i després de fer les seves aclaridores declaracions a la revista Café amb llet, -“Mérida respon: “l’ajuntament no té cap prova de que l’activitat sigui contaminant. Qui s’hauria d’encarregar de dictaminar això és l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i no l’ajuntament, i com que l’ajuntament no disposa de cap estudi, no podem revocar la llicència”-, ens informa que, fruit dels set anys de dur treball del seu departament, iniciat al seu dia per l'actual regidora de Cultura Carmen Aubanell, finalment, han aconseguit donar solució al problema medi ambiental que les pràctiques “esportives” d'aquest col·lectiu ocasionen. I així d'aquesta manera, l'Agenda 21 signada fa set anys per l'Ajuntament de Malgrat se'ns descobreix com l'eina més valuosa per sortir a la foto del “fem i farem” i si algú es queixa, tots a una el desqualificarem, perquè és ben sabut per tothom que aquests grans reglaments oficials tal i com diu la nostra alcaldessa, SÓN XORRADES.
Grandiós Ple municipal aquest i que cap malgratot de pro o malgratenc sense adjectivar pot deixar d'escoltar per entendre l'esperpèntic rigor democràtic que els components de la banda PPOE han establert al nostre estimat i difunt poble.
Aquí no dimiteix ningú o la seva ètica personal no els hi ho permet?
 


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de les tres insercions en ferm no és gaire clar. Qui ho comprobarà ?
Ramon Solé.

Anònim ha dit...

Penso que la finalització amb males maneres del Ple Municipal del passat dijous per part de l'alcaldessa va ser una posada en escena teatral prèviament assajada i brillantment interpretada. Nomes li mancava l'espurna de foc que va desprendre J. Mª Lasheras per representar el seu total enuig al paper fiscalitzador de l'oposició i poder fer-se la víctima d'una conxorxa prèviament pactada per tota l'oposició i a on va aconseguir passar de víctima a màrtir sense respondre a cap de les preguntes que l'incomoda respondre.
Fixem-nos en el detall representatiu de no haver anat a la ràdio sense donar cap explicació, com fa des de fa anys, cada últim dijous de mes, per parlar dels afers municipals amb micròfon obert als oients.
Mentrestant, les possibles i incomodes preguntes sobre els últims temes d'elevat interes municipal, com ho són les obres de la riera, les greus acusacions a l'Institut, la multa imposada a Malgrat Decideix, queden sense resposta i deixa clar, a parer seu, l'elevat nivell de roïnesa dels que busquen respostes a les seves controvertides decisions.

Anònim ha dit...

La "finalització amb males maneres del Ple Municipal", palesa l´estat de descomposició racional a que ha arribat aquest Ajuntament.
De veritat, algú li hauria de fer veure a l´Alcaldessa la necessitat de plegar, de donar-se un bon repós, després de tant d´anys de "gestió".
"Amb el cap i el cor".
Va ser aquest el seu darrer slogan de campanya, veritat?
El cap i el cor ha degenerat cap a un veritable tripa i pota...!
La pota la fiquen constantment i les seves actuacions són més pensades amb les entranyes, a sang calenta, que no pas amb el cap.

Anònim ha dit...

Insinua el Sr. Soler que inclús en aquestes tres insercions pot estar faltant a la veritat?

Anònim ha dit...

Como vas a mandar a la conxita al Bon Repos si va comesa alla. Pepito mora i cia.

Anònim ha dit...

Una inserció ha estat la de la mateixa Vega, l'altra la seva càrrec de confiança...Quina és la tercera ?

Anònim ha dit...

Que los policias de Malgrat dejen de trabajar en dobles faenas como el Velez y otros que tienen tiendas de viajes e informaticos etc